Σκοπευτήριο Ασπροπύργου - Σκοπευτικός όμιλος ΑΨΙΔΑ

Συγχαρητήρια και από δω στον αγαπημένο μας Κ.Γιώργο! Ήταν πολύ καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα συγκεντρωμένος και το ήθελε πιο πολύ απόλους.. Παίζει να ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας λόγω καιρικών συνθηκών που έχω παίξει ποτέ.. Τέτοιο κρύο και αέρα ούτε στον Πυργετό.. Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να παίζω με πιο βαρύ όπλο και ένιωθα λόγω του αέρα οτι μου έπαιρνε τις κάννες και δεν μπορούσα να είμαι ακριβής.. Μόλις το τελειοποιήσω με κοντάκι και ζύγισμα όπως ακριβώς θέλω τότε θα αλλάξουν πολλά.

2021 12 19 RESULTS ME 1 OPEN.jpg

2021 12 19 ημέρα Κυριακή σκοπευτήριο Ασπροπύργου.
Κάποια πράγματα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη από αυτή την ημέρα . Τα αναφέρω όχι κατ' ανάγκη με σειρά σπουδαιότητας ;)

1. μιλάμε για πολύ κρύο ........... μπρρρρρρρρρ
2. πρώτη φορά κέρδισα την open , έστω και αν οι συμμετοχές ήταν λίγες.
3. πρώτη φορά ( και μάλλον τελευταία ...... χαχαχαχαχα ) που κέρδισα τον GERRY μας (@BeReT aKa RoBo )
4. τη χαρά που είδα ( που συναγωνιζόταν την δική μου ) στο πρόσωπο του coach Leo ( @leo ) για την νίκη μου.

Ο αγώνας σε επίπεδο συμμετοχών φτωχός , αναμενόμενο βέβαια λόγω εποχής. Αλλά ένας αγώνας είναι πάντα ένας αγώνας και στην ουσία μία ευκαιρία να περάσεις καλά με καλούς φίλους.
Σε επίπεδο δυσκολίας , μέτριος θα έλεγα . Όλα τα γήπεδα είχαν πιάτα που ενώ δεν ήταν δύσκολα απαιτούσαν προσοχή γιατί εύκολα έκανες το λαθάκι και το ζερό. Βλέπεις κανένα 25άρι , ένα 24άρι , ένα 23άρι και 8 22άρια , εκ των οποίων τα 4 δικά μου .
Εγώ προσπάθησα από την αρχή να "παλέψω" ένα κουσούρι που έχω , που μόλις χάνω ένα αδικαιολόγητο πιάτο με παίρνει η κάτω βόλτα. Ήμουνα πολύ προσηλωμένος σε αυτό και παρόλο που έχασα κάτι χαζά πιάτα κατάφερα να μην επηρεαστώ και αυτό το θεωρώ το σπουδαιότερο μάθημα που πήρα από αυτόν τον αγώνα.
Τελικά κάνοντας 88/100 κατάφερα να πάρω 1ή θέση στην OPEN .
Ο GERRY πάλευε με το κρύο και με το καινούργιο όπλο και έτσι βρήκα ευκαιρία και τον προσπέρασα στη στροφή .... .yel.

εδώ με τα κύπελλά μας , η ομάδα του H/L τα πήρε σχεδόν όλα ...........:D

2021-12-19_ME AND GERRY to hl.jpg

Θα πω εδώ κάτι από βάθους καρδιάς.
Συγκινήθηκα πάρα πολύ με την χαρά που είδα στο πρόσωπο του coach Leo όταν βγήκε και μου φώναξε, "Ρε συ Γιώργο κέρδισες ρε την OPEN".
Με τον @leo αν και δεν είναι πολλά τα χρόνια που τον ξέρω έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση. Τον θεωρώ σαν "πατέρα μου " στην σκοποβολή ( άσχετο αν του ρίχνω 10 χρόνια ηλικιακά ............. χαχαχαχα ) και πραγματικά του οφείλω ότι έχω χαρεί και ζήσει στον κόσμο της αγωνιστικής σκοποβολής τα 2 τελευταία χρόνια.
Γιατί ξεκίνησε μαζί μου με εκείνο το αμίμητο " λοιπόν πάμε από την αρχή , αυτό είναι όπλο , αυτό κοντάκι , αυτή σκανδάλη ............. ) και φτάσαμε φέτος να κάνω 186/200 στο GP στον Πυργετό κερδίζοντας 1ή θέση senior και χθές με 1η θέση σε open και ένα σωρό άλλες καλές εμφανίσεις αυτόν τον ενάμιση χρόνο.
Λεό σε ευχαριστώ για αυτές τις ανεκτίμητες εμπειρίες .

Εδώ με τον Λεό στα αριστερά μου και τον συνοδοιπόρο μου σε όλους τους αγώνες τον φίλο μου τον Μάικ στα δεξιά .
2021-12-19_ME LEO MAIK hl.jpg

καλές γιορτές να έχουμε και να είμαστε όλοι γεροί και υγιείς και να μπορούμε να καίμε φυσέκια σε βουνά και σκοπευτήρια .
άντε και του χρόνου ...........

...love.

πρώτη φορά ( και μάλλον τελευταία ...... χαχαχαχαχα ) που κέρδισα τον GERRY μας (@BeReT aKa RoBo )
Πότε μην λες ποτέ... Αν και θυμάσαι τι σου είπα Σάββατο βράδυ είναι ευκαιρία να κερδίσεις..
εδώ με τα κύπελλά μας , η ομάδα του H/L τα πήρε σχεδόν όλα ...........:D
ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!
Συγκινήθηκα πάρα πολύ με την χαρά που είδα στο πρόσωπο του coach Leo όταν βγήκε και μου φώναξε, "Ρε συ Γιώργο κέρδισες ρε την OPEN".
Μην λες ψέμματα βγήκε και φώναξε ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ! Αχαχαχαχαχαχα
Γιατί ξεκίνησε μαζί μου με εκείνο το αμίμητο " λοιπόν πάμε από την αρχή , αυτό είναι όπλο , αυτό κοντάκι , αυτή σκανδάλη .............
Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά μάλιστα..
Με τον @leo αν και δεν είναι πολλά τα χρόνια που τον ξέρω έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση.
Μπράβο σας και σε σένα Γιώργο αλλά και στον Λεώ γιατί θέλει πολύ επιμονή και υπομονή να καταφέρεις να κάνεις ακριβώς αυτά που σου μεταλαμπαδεύει ώστε να φτάσεις σε αυτό το σημείο..

Mήν κάνετε έτσι ρε σείς...μια χαρά ήταν.. .big smile.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Τους είπες ότι έριχνες με πυρετό,να μην κουνιούνται μερικοί μερικοί........ Ονόματα δεν λέμε.......... Και δεν έριξε και κάποιος που δεν μπόρεσε να έρθει.yel.

Τους είπες ότι έριχνες με πυρετό,να μην κουνιούνται μερικοί μερικοί........ Ονόματα δεν λέμε.......... Και δεν έριξε και κάποιος που δεν μπόρεσε να έρθει.yel.
Μέχρι το Σαββατο ήμουν κάπως.Οι μισοί ήμασταν με συνάχι στο τέλος την κυριακή.:).
Μια χαρά κύλησαν όλα .έπρεπε να έρθεις.

Συγχαρητήρια σε

Συγχαρητήρια σε όλους!
Μια χαρά και δυο τρομάρες.Γύρισα σπίτι και ήμουν αγκαλιά με το καλοριφέρ μία ώρα. Όχι βέβαια ότι αυτό έφταιξε για τα χάλια μου(εκτός από το 8 που έκανα στο 5 γήπεδο) αλλά η γνωστή μ@λ@κι@ που με πιάνει στους αγώνες και κατεβάζω κουρτίνα με το πού χάσω 2,3 πιάτα που νομίζω ότι τα έχω σίγουρα και αρχίζω και κάνω δοκιμές. Στον Πυργετό πιστεύω ένας λόγος που τα πήγα καλά(για τα δικά μου δεδομένα) εκτός σίγουρα από τα γκάζια του Λεώ, ήταν ότι εκεί δεν είχα κανένα δίσκο σίγουρο με αποτέλεσμα να ήμουν πολύ προσεκτικός. Τέλος πάντων περάσαμε καλά και φυσικά την δική μου απογοήτευση την κάλυψε η πρωτιά του Γιωργάρα,του οποίου του είπα όταν τελειώσαμε την δεύτερη πούλα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο να ζεσταθούμε《πας για πρωτιά στην open》και όπως πάντα χαμηλών τόνων μου λέει 《σιγά ρε》αλλά τον είδα ότι και πολύ το ήθελε και το πίστευε. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν και σε όλα τα παιδιά.

Αυτά τα SEN VET τι είναι ? (VET=veteran ;;;)

Μυστικοί είναι οι αγώνες ;;;
Γιατί δεν τους ανακοινώνετε εδώ να έρθω να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο (κατανάλωσης παϊδακίων) ;;;
SEN=SENIOR .Είναι λίγο πιο μπέμπηδες από τους VETERAN..very funny.

Αυτά τα SEN VET τι είναι ? (VET=veteran ;;;)

Μυστικοί είναι οι αγώνες ;;;
Γιατί δεν τους ανακοινώνετε εδώ να έρθω να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο (κατανάλωσης παϊδακίων) ;;;
εσύ είσαι κακός μαθητής , για αυτό θα σου βάλω τγία ......... .yel.

Οι αγώνες ανακοινώνονται στις επίσημες σελίδες του Φατσοβιβλίου κάθε ομίλου , οπότε παρακολούθησέ τες .
Και να πω ότι στους αγώνες στα Ψαχνά στο τελος έχει όντως αγώνα κατανάλωσης γουρουνοπούλας ή κοντοσούβλι. ;)

σημειώστε τώρα γιατί θα σας βάλω διαγώνισμα.

Κατηγορίες σύμφωνα με τον κανονισμό της FITASC βάση ηλικίας

JUNIOR 13 -19
MAN 20 - 54
SENIOR 55 - 64
VETERAN 65 - 71
MASTER 72 -

Τώρα στην Ελλάδα η κατηγορία ΜΑΝ χωρίζεται σε υποκατηγορίες ανάλογα το επίπεδο του αθλητή , Α , Β , Γ με την Α να έχει τους καλύτερους.
Η κατάταξη του κάθε αθλητή σε Α,Β,Γ γίνεται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κυπέλλου κάθε χρονιάς στον οποίο συμμετέχει , αυτό ξεκίνησε φέτος και έχει ορισμένες δυσαρμονίες .
Π.χ. ο Φάνης Στάμου (@Fanisrem) που φέτος είναι Εθνική ομάδα μαζί με τον Γεράσιμο Χριστοφοράτο ( @BeReT aKa RoBo ) και τον Γιώργο Ψυλλάκη , είναι κατηγορία Β ( λάθος θεωρώ ) , ενώ σωστά ο Γεράσιμος και ο Ψυλλάκης είναι Α.

Και επί τη ευκαιρία να πω εδώ , ότι αυτοί οι τρείς ( που οι δύο είναι μέλη του H/L ) θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό που γίνεται τον Ιούνιο του 22 στην Ισπανία.

εσύ είσαι κακός μαθητής , για αυτό θα σου βάλω τγία ......... .yel.

Οι αγώνες ανακοινώνονται στις επίσημες σελίδες του Φατσοβιβλίου κάθε ομίλου , οπότε παρακολούθησέ τες .
Και να πω ότι στους αγώνες στα Ψαχνά στο τελος έχει όντως αγώνα κατανάλωσης γουρουνοπούλας ή κοντοσούβλι. ;)

σημειώστε τώρα γιατί θα σας βάλω διαγώνισμα.

Κατηγορίες σύμφωνα με τον κανονισμό της FITASC βάση ηλικίας

JUNIOR 13 -19
MAN 20 - 54
SENIOR 55 - 64
VETERAN 65 - 71
MASTER 72 -

Τώρα στην Ελλάδα η κατηγορία ΜΑΝ χωρίζεται σε υποκατηγορίες ανάλογα το επίπεδο του αθλητή , Α , Β , Γ με την Α να έχει τους καλύτερους.
Η κατάταξη του κάθε αθλητή σε Α,Β,Γ γίνεται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κυπέλλου κάθε χρονιάς στον οποίο συμμετέχει , αυτό ξεκίνησε φέτος και έχει ορισμένες δυσαρμονίες .
Π.χ. ο Φάνης Στάμου (@Fanisrem) που φέτος είναι Εθνική ομάδα μαζί με τον Γεράσιμο Χριστοφοράτο ( @BeReT aKa RoBo ) και τον Γιώργο Ψυλλάκη , είναι κατηγορία Β ( λάθος θεωρώ ) , ενώ σωστά ο Γεράσιμος και ο Ψυλλάκης είναι Α.

Και επί τη ευκαιρία να πω εδώ , ότι αυτοί οι τρείς ( που οι δύο είναι μέλη του H/L ) θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό που γίνεται τον Ιούνιο του 22 στην Ισπανία.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!!!!
Το φατσοβιβλίο το έχω βασικά μόνο για αγορές :)

Last edited:
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!!!!
Το φατσοβιβλίο το έχω βασικά μόνο για αγορές :)
Εγώ το φατσοβιβλίο το έκανα μόνο για να παρακολουθώ τη σκοποβολή , γιατί μόνο εκεί τα ανακοινώνουν.
Σε λίγο αν δεν έχεις φατσοβιβλίο δεν θα μπορείς να .......... αναπνέεις .

αει στο καλό τους πχια ............... :mad:

ο Ψυλλάκης είναι μέλος ?

τι όνομα ?
Π.χ. ο Φάνης Στάμου (@Fanisrem) που φέτος είναι Εθνική ομάδα μαζί με τον Γεράσιμο Χριστοφοράτο ( @BeReT aKa RoBo ) και τον Γιώργο Ψυλλάκη ,

GP Shooter

είναι κατηγορία Β ( λάθος θεωρώ ) , ενώ σωστά ο Γεράσιμος και ο Ψυλλάκης είναι Α.

:)....αν σας πω και του Κυπρίδημου τι θα έχω?? .yel. .big smile.

Last edited:
:)....αν σας πω και του Κυπρίδημου τι θα έχω?? .big smile.
Είσαι μεγάλη μούρη εσύ ... .yel.

Νομίζω πάντως ότι έχουμε φτιάξει φοβερή ομάδα στο HL, σε όλα τα θέματα.
Εντάξει, πέφτει κανένα μπινελίκι αλλά στο πρόγραμμα είναι και αυτό ... .pray to God.

Back