Dimitris benelli
Banned
Ριγκο συγχαρητήρια, δικαιολογεις το παρατσουκλι
Πότε μην λες ποτέ... Αν και θυμάσαι τι σου είπα Σάββατο βράδυ είναι ευκαιρία να κερδίσεις..πρώτη φορά ( και μάλλον τελευταία ...... χαχαχαχαχα ) που κέρδισα τον GERRY μας (@BeReT aKa RoBo )
ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!εδώ με τα κύπελλά μας , η ομάδα του H/L τα πήρε σχεδόν όλα ...........
Μην λες ψέμματα βγήκε και φώναξε ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ! ΑχαχαχαχαχαχαΣυγκινήθηκα πάρα πολύ με την χαρά που είδα στο πρόσωπο του coach Leo όταν βγήκε και μου φώναξε, "Ρε συ Γιώργο κέρδισες ρε την OPEN".
Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά μάλιστα..Γιατί ξεκίνησε μαζί μου με εκείνο το αμίμητο " λοιπόν πάμε από την αρχή , αυτό είναι όπλο , αυτό κοντάκι , αυτή σκανδάλη .............
Μπράβο σας και σε σένα Γιώργο αλλά και στον Λεώ γιατί θέλει πολύ επιμονή και υπομονή να καταφέρεις να κάνεις ακριβώς αυτά που σου μεταλαμπαδεύει ώστε να φτάσεις σε αυτό το σημείο..Με τον @leo αν και δεν είναι πολλά τα χρόνια που τον ξέρω έχουμε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση.
Τέτοιο κρύο και αέρα ούτε στον Πυργετό..
Mήν κάνετε έτσι ρε σείς...μια χαρά ήταν..μιλάμε για πολύ κρύο ........... μπρρρρρρρρρ
Τους είπες ότι έριχνες με πυρετό,να μην κουνιούνται μερικοί μερικοί........ Ονόματα δεν λέμε.......... Και δεν έριξε και κάποιος που δεν μπόρεσε να έρθειMήν κάνετε έτσι ρε σείς...μια χαρά ήταν..
Συγχαρητήρια σε όλους!
Μέχρι το Σαββατο ήμουν κάπως.Οι μισοί ήμασταν με συνάχι στο τέλος την κυριακή..Τους είπες ότι έριχνες με πυρετό,να μην κουνιούνται μερικοί μερικοί........ Ονόματα δεν λέμε.......... Και δεν έριξε και κάποιος που δεν μπόρεσε να έρθει
Mήν κάνετε έτσι ρε σείς...μια χαρά ήταν..
Συγχαρητήρια σε
Μια χαρά και δυο τρομάρες.Γύρισα σπίτι και ήμουν αγκαλιά με το καλοριφέρ μία ώρα. Όχι βέβαια ότι αυτό έφταιξε για τα χάλια μου(εκτός από το 8 που έκανα στο 5 γήπεδο) αλλά η γνωστή μ@λ@κι@ που με πιάνει στους αγώνες και κατεβάζω κουρτίνα με το πού χάσω 2,3 πιάτα που νομίζω ότι τα έχω σίγουρα και αρχίζω και κάνω δοκιμές. Στον Πυργετό πιστεύω ένας λόγος που τα πήγα καλά(για τα δικά μου δεδομένα) εκτός σίγουρα από τα γκάζια του Λεώ, ήταν ότι εκεί δεν είχα κανένα δίσκο σίγουρο με αποτέλεσμα να ήμουν πολύ προσεκτικός. Τέλος πάντων περάσαμε καλά και φυσικά την δική μου απογοήτευση την κάλυψε η πρωτιά του Γιωργάρα,του οποίου του είπα όταν τελειώσαμε την δεύτερη πούλα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο να ζεσταθούμε《πας για πρωτιά στην open》και όπως πάντα χαμηλών τόνων μου λέει 《σιγά ρε》αλλά τον είδα ότι και πολύ το ήθελε και το πίστευε. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν και σε όλα τα παιδιά.Mήν κάνετε έτσι ρε σείς...μια χαρά ήταν..
Συγχαρητήρια σε όλους!
SEN=SENIOR .Είναι λίγο πιο μπέμπηδες από τους VETERAN.Αυτά τα SEN VET τι είναι ? (VET=veteran ;;
Μυστικοί είναι οι αγώνες ;;;
Γιατί δεν τους ανακοινώνετε εδώ να έρθω να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο (κατανάλωσης παϊδακίων) ;;;
εσύ είσαι κακός μαθητής , για αυτό θα σου βάλω τγία .........Αυτά τα SEN VET τι είναι ? (VET=veteran ;;
Μυστικοί είναι οι αγώνες ;;;
Γιατί δεν τους ανακοινώνετε εδώ να έρθω να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο (κατανάλωσης παϊδακίων) ;;;
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!!!!εσύ είσαι κακός μαθητής , για αυτό θα σου βάλω τγία .........
Οι αγώνες ανακοινώνονται στις επίσημες σελίδες του Φατσοβιβλίου κάθε ομίλου , οπότε παρακολούθησέ τες .
Και να πω ότι στους αγώνες στα Ψαχνά στο τελος έχει όντως αγώνα κατανάλωσης γουρουνοπούλας ή κοντοσούβλι.
σημειώστε τώρα γιατί θα σας βάλω διαγώνισμα.
Κατηγορίες σύμφωνα με τον κανονισμό της FITASC βάση ηλικίας
JUNIOR 13 -19
MAN 20 - 54
SENIOR 55 - 64
VETERAN 65 - 71
MASTER 72 -
Τώρα στην Ελλάδα η κατηγορία ΜΑΝ χωρίζεται σε υποκατηγορίες ανάλογα το επίπεδο του αθλητή , Α , Β , Γ με την Α να έχει τους καλύτερους.
Η κατάταξη του κάθε αθλητή σε Α,Β,Γ γίνεται από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κυπέλλου κάθε χρονιάς στον οποίο συμμετέχει , αυτό ξεκίνησε φέτος και έχει ορισμένες δυσαρμονίες .
Π.χ. ο Φάνης Στάμου (@Fanisrem) που φέτος είναι Εθνική ομάδα μαζί με τον Γεράσιμο Χριστοφοράτο ( @BeReT aKa RoBo ) και τον Γιώργο Ψυλλάκη , είναι κατηγορία Β ( λάθος θεωρώ ) , ενώ σωστά ο Γεράσιμος και ο Ψυλλάκης είναι Α.
Και επί τη ευκαιρία να πω εδώ , ότι αυτοί οι τρείς ( που οι δύο είναι μέλη του H/L ) θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό που γίνεται τον Ιούνιο του 22 στην Ισπανία.
Και οι 3 είναι μέλη.( που οι δύο είναι μέλη του H/L )
Εγώ το φατσοβιβλίο το έκανα μόνο για να παρακολουθώ τη σκοποβολή , γιατί μόνο εκεί τα ανακοινώνουν.Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!!!!
Το φατσοβιβλίο το έχω βασικά μόνο για αγορές
ο Ψυλλάκης είναι μέλος ?
τι όνομα ?
Π.χ. ο Φάνης Στάμου (@Fanisrem) που φέτος είναι Εθνική ομάδα μαζί με τον Γεράσιμο Χριστοφοράτο ( @BeReT aKa RoBo ) και τον Γιώργο Ψυλλάκη ,
GP Shooter
είναι κατηγορία Β ( λάθος θεωρώ ) , ενώ σωστά ο Γεράσιμος και ο Ψυλλάκης είναι Α.
Είσαι μεγάλη μούρη εσύ .......αν σας πω και του Κυπρίδημου τι θα έχω??