Που να είχε και ποζε
Πιστεύεις οτι ένας που ρίχνει με καραμπίνα αν είχε ποζέ θα είχε και καλύτερες επιδόσεις?
Που να είχε και ποζε
Την καρμπονάρα που ρίχνει τώρα πάντως, του έχω υποσχεθεί να την αποκαταστήσω αν ποτέ βρεθεί στο ράφι!Γεράσιμε ψήνεται καιρό για δίκανο και τον πειραζω
και από πότε εσύ έχεις γένιαΘεωρώ ότι είναι καλό ντουφεκι. Για να ευλογαμε και τα γένια μας
Δεν πηρα οταν ημουν ζεστός πλεον μου πέρασε Κωστα.Γεράσιμε ψήνεται καιρό για δίκανο και τον πειραζω
Τέτοια του λέτε και μου τον αγχώνεταιΘα μείνω αξύριστος μέχρι τον αγώνα,μήπως τρομάξεις και σε ξεπεράσω
Εσύ πώς πας; Πέρασαν τα πονακια;Τέτοια του λέτε και μου τον αγχώνεται
Την Κυριακή το βράδυ πήγα κέντρο υγείας. Δευτέρα και Τρίτη όλα καλά.Εσύ πώς πας; Πέρασαν τα πονακια;
Μπράβο ρε φίλε, αλλά κυνηγατο να το τελειώσεις για να μην σου κάνει μεγαλύτερο πρόβλημα κάποια στιγμήΤην Κυριακή το βράδυ πήγα κέντρο υγείας. Δευτέρα και Τρίτη όλα καλά.
Μπράβο ρε φίλε, αλλά κυνηγατο να το τελειώσεις για να μην σου κάνει μεγαλύτερο πρόβλημα κάποια στιγμή
Την κυριακη ο κοσμος αρκετος εως πολύς θα ελεγα και η πουλα πηγε 6 ευρω.Πείτε κανένα νέο από το ΣΚ ...