Έριξε και ο @Alex37 ?Φανταστικό μεσημέρι με υπέροχη παρέα σήμερα στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου.
Συμμετέχοντες: Η αφεντομουτσουνάρα μου, Κώστας (Berettakias), Κώστας (Κώστας 63), Βασίλης (gvp9000), Αλέξανδρος (Alex37), Σπύρος (nickname όταν επιτέλους φτιάξει προφίλ).
Πήγαμε 1 το μεσημέρι και το κλείσαμε.
Χάζεψα φανταστικά σπασίματα (είναι γερά τουφέκια οι μάγκες), κάναμε δοκιμές στον πίνακα, γελάσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, περάσαμε φανταστικά.
Οι ώρες πέρναγαν σαν λεπτά.
Ω!!! είναι ωραία στον Παράδεισο!!!!!
Τα θέλει ο λωκος σουΈριξε και ο @Alex37 ?
Όχι θα του περάσει, ψοφάω για θραμπαλά!Τα θέλει ο λωκος σου
Ναι Βρούτε.Με 24γρ και 1*.Έριξε και ο @Alex37 ?
Και Lambro Χρήστο !!!!Ναι Βρούτε.Με 24γρ και 1*.
Όντως φανταστική ημέρα με φοβερή hunterslife παρεα. Παίξαμε τις πουλες μας, κάναμε τον χαβαλέ μας, κάναμε τις δοκιμές μας (φοτο αργότερα στις βλητικες δοκιμες) και γενικά περάσαμε ενα υπέροχο απόγευμα. Αντε και την επόμενη φορά ακόμα περισσότεροι...Φανταστικό μεσημέρι με υπέροχη παρέα σήμερα στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου.
Συμμετέχοντες: Η αφεντομουτσουνάρα μου, Κώστας (Berettakias), Κώστας (Κώστας 63), Βασίλης (gvp9000), Αλέξανδρος (Alex37), Σπύρος (nickname όταν επιτέλους φτιάξει προφίλ).
Πήγαμε 1 το μεσημέρι και το κλείσαμε.
Χάζεψα φανταστικά σπασίματα (είναι γερά τουφέκια οι μάγκες), κάναμε δοκιμές στον πίνακα, γελάσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, περάσαμε φανταστικά.
Οι ώρες πέρναγαν σαν λεπτά.
Ω!!! είναι ωραία στον Παράδεισο!!!!!
Τελικά εχω φτιάξει κοιλάρα scientific fictionΌντως φανταστική ημέρα με φοβερή hunterslife παρεα. Παίξαμε τις πουλες μας, κάναμε τον χαβαλέ μας, κάναμε τις δοκιμές μας (φοτο αργότερα στις βλητικες δοκιμες) και γενικά περάσαμε ενα υπέροχο απόγευμα. Αντε και την επόμενη φορά ακόμα περισσότεροι... View attachment 54825
Είμασταν ιδρωμένοι από τις δοκιμές και ξεχαστήκαμε να ρουφήξουμε την κοιλιά.Τελικά εχω φτιάξει κοιλάρα scientific fiction
Επιβεβαιώνω και όχι μόνο αυτό είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα κυνηγάει μόνο 24 και 28 γραμμάριαΝαι Βρούτε.Με 24γρ και 1*.
Στην επόμενη συνάντηση μην το σκεφτείς καθόλου. Απλά έλαΌλοι είχατε δελτίο σκοπευτη ή μπαίνεις κι ετσι; Πολύ θα ήθελα να έρθω αν επιτρέπεται
Και εννοείται μόνο lambroΕπιβεβαιώνω και όχι μόνο αυτό είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα κυνηγάει μόνο 24 και 28 γραμμάρια
Θα έρθω Κώστα. Και αν δεν με αφήσουν να ρίξω θα κάτσω απέξω και θα μαμηθω στο ντουφεκίδι.Στην επόμενη συνάντηση μην το σκεφτείς καθόλου. Απλά έλα
Δεν υπάρχει περίπτωση.,...........Θα έρθω Κώστα. Και αν δεν με αφήσουν να ρίξω θα κάτσω απέξω και θα μαμηθω στο ντουφεκίδι.
Σε μια στιγμή μου έδειξε ο Βασίλης 3-4 που είχε στην τσέπη του και έκανα 5 βήματα πίσωΚαι εννοείται μόνο lambro