Βρε καλώς τον κλώνο!Οι 8 πρώτοι θα είναι μεταξυ 99 και 96.
Εσείς οι βαρώνοι του αθλήματος να έχετε πολλά φυσέκια μαζί , γιατί τα shoot off θα είναι πολλά και θα πάνε ΟΛΑ μέχρι τον ξαφνικό.
Λέω εγώ τώρα ......
Βρε καλώς τον κλώνο!Οι 8 πρώτοι θα είναι μεταξυ 99 και 96.
Εσείς οι βαρώνοι του αθλήματος να έχετε πολλά φυσέκια μαζί , γιατί τα shoot off θα είναι πολλά και θα πάνε ΟΛΑ μέχρι τον ξαφνικό.
Λέω εγώ τώρα ......
Να σου πω ότι είχα ξεχάσει τελείως αυτή την γωνίτσα μας .Βρε καλώς τον κλώνο!
Οι 8 πρώτοι θα είναι μεταξυ 99 και 96.
ο ενας θα εισαι εσυ.γιατί τα shoot off θα είναι πολλά
μπα , όταν είναι πολύ ψηλά όλα τα σκορ δεν μου βγαίνει εμέναο ενας θα εισαι εσυ.
Έχουν πει στις 19/2 , αλλά ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει.Πότε έχει αγώνα?
Ευχαριστώ Γιώργο! Αν βρω παρέα ίσως ανέβω. Γιατί μόνος μου θέλω ένα 300αρι για πρωινό,Έχουν πει στις 19/2 , αλλά ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει.
Εδώ θα μου πεις έχει ξεκινήσει και καλά το κύπελλο Ελλάδας και η εγκύκλιος δεν έχει βγει ακόμα.
Μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία ....
Πήγες,τα έριξες?Πιο επίσημο πεθαίνεις! View attachment 66349
Όχι! Μαλακάσα πήγα τα άλλαξαν όλα πολύ ωραία πιάταΠήγες,τα έριξες?
Aν δεν σας αρέσει να μην έρθετε κύριε (να κερδίσει και κανένας άλλος )Πιο επίσημο πεθαίνεις! View attachment 66349
Είπε ο Πανελληνιονίκης και κάτοχος Πανελλήνιου Ρεκόρ…Aν δεν σας αρέσει να μην έρθετε κύριε (να κερδίσει και κανένας άλλος )
πες κι αλλα!πες κι αλλα!Είπε ο Πανελληνιονίκης και κάτοχος Πανελλήνιου Ρεκόρ…
εισι συ εναςΕίπε ο Πανελληνιονίκης και κάτοχος Πανελλήνιου Ρεκόρ…
Πήγα σήμερα Άρη.. Θέλω να δω όλοι αυτοί που λένε ότι είναι για 99 και 100 με πόσα θα κλείσουν.. Γιατί σήμερα που είχε λίγο αέρα δεν ήταν τόσο εύκολα.. Ή εγώ είμαι ρεαλιστής ή οι άλλοι δεν ξέρουν ακόμα να προβλέπουν την δυσκολία και τις συνθήκες ενός αγώνα.Πήγες,τα έριξες?
Θελω πρόβλεψη το σαββατο ... Αν δεν πέσεις μέσα κάτι γίνεται με σένα...Πήγα σήμερα Άρη.. Θέλω να δω όλοι αυτοί που λένε ότι είναι για 99 και 100 με πόσα θα κλείσουν.. Γιατί σήμερα που είχε λίγο αέρα δεν ήταν τόσο εύκολα.. Ή εγώ είμαι ρεαλιστής ή οι άλλοι δεν ξέρουν ακόμα να προβλέπουν την δυσκολία και τις συνθήκες ενός αγώνα.
Εγω τα έριξα με ιδανικές συνθήκες και δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι.Γιατί σήμερα που είχε λίγο αέρα
Έχεις εξελίξει τόσο πολύ τα μικροακουστικά που ακούς τους ψύθιρους στην άλλη άκρη της γης!Έχω εξελίξει τα μοντέλα πρόβλεψης και πέφτουν μέσα!
Τι πρόβλεψη θες? Πες μου αν είναι να βάλω μπροστά το μοντέλο πρόβλεψης να μου πει!Θελω πρόβλεψη το σαββατο ... Αν δεν πέσεις μέσα κάτι γίνεται με σένα...
Στις 420 συμμετοχες έπεσες διάνα για τον νικητή! Αν δεν πείς τι θα γίνει εδώ ...δεν ξέρω..κάτι παίζει με σενα..
Εγω τα έριξα με ιδανικές συνθήκες και δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι.
Πιατο πάνω από 25 max 30 μ δεν υπήρχε.