Δεν ειπατε τιποτα ρε λαμογια καλααα
Εσένα σε φοβόμαστε έχεις γίνει πολύ καλόςΔεν ειπατε τιποτα ρε λαμογια καλααα
Θέλετε πολλά ψωμιά να με φτάσετε στο κλαμπανι. ΓΑΤΑΚΙΑ!!Οι υπόλοιποι ... πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο αχαχχα
Ρε φίλε ρίχνανε με φουλ τσοκ κι εγώ με χωνί. Σαν αρκεβουζιο ήταν η μπενελα@Κωστας 63 και @berettakias είναι δυνατά τουφέκια ...
Εσύ κατεβάζεις τα θηράματα και άσε τους άλλους να σπάνε πιατάκια, ξέρεις τι κάνειςΘέλετε πολλά ψωμιά να με φτάσετε στο κλαμπανι. ΓΑΤΑΚΙΑ!!
Πεταλούδες έμαθα.Τι λένε τα πιάτα στον Ασπρόπυργο; Πήγε κανείς;
Πήγα σημερα...μόνος μου...τα πιατα δεν ξέρω για ποιόν λόγο..ειναι παιδικά..ίσως τα ποιό παιδικά που εχω δει εως τώρα.Πεταλούδες έμαθα.
Θα πάει κανείς αύριο μεσημέρι?
Πήγα σημερα...μόνος μου...τα πιατα δεν ξέρω για ποιόν λόγο..ειναι παιδικά..ίσως τα ποιό παιδικά που εχω δει εως τώρα.
Ε ναι ρε.Πάμε για 100?
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που λες.. Άντε 1 άτομο να κάνει 100.. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται ακόμα και τα πιάτα να είναι στάσιμα.. Θα πάω Σ/Κ και θα σου πω!Ε ναι ρε.
Αφου έκανα εγώ σήμερα 96/100 χωρις να τα εχω δει, σιγουρα θα εισαστε 4-5 ατομα σε shoot off με 100 πιατα.
Χωρίς πλάκα.
Θα κάνει κρύο το ΣΚ.(Πάρε μαντζούνια μαζί σου ),σήμερα ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ ο καιρός.Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που λες.. Άντε 1 άτομο να κάνει 100.. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται ακόμα και τα πιάτα να είναι στάσιμα.. Θα πάω Σ/Κ και θα σου πω!
Σήμερα παρέλαβα! θα είναι ζεστός μέχρι και ο κ@λος μου!Θα κάνει κρύο το ΣΚ.(Πάρε μαντζούνια μαζί σου ),σήμερα ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ ο καιρός.