skyfall
Banned
Σκορ και θέαμα σήμερα στο σκοπευτήριο. Όντως δύσκολο το σχήμα, ειδικά μια βολή στα 25 περίπου μέτρα που το ελατήριο της μηχανής ήταν τελείως χαλαρό πέταγε το πιάτο στα δύο μέτρα και έπεφτε, φαινομενικά εύκολη βολή αλλά έκανε κάτι κηδείες και οι ψαλμωδίες πήγαν σύννεφο......pop.
Εγώ σήμερα όμως αλλού έφαγα κόλλημα, στα δύο σκητοπιατα, μιλάμε έπαθα ψυχολογικό τραλαλά. Από τα 11 σκητοπιατα που είχε το σχήμα έχασα τα 9. Τα 6 σε μονα και τ'άλλα σε ντουμπλεδες. Πραγματικά δεν ήξερα που βαραγα , πίσω, μπρος, πάνω,κάτω, είχανε γίνει στο μυαλό μου αχταρμάς. Τελικά κάθησα και ηρεμησα, ειπια το καφεδάκι μου, έκανα το τσιγαράκι μου και στις επομεμες δύο πουλες τα έκαψα. Ύπουλο πιάτο, φεύγει σφαίρα, είναι ξυράφι και αν το χάσεις από τα μάτια σου, μην το είδατε, τρέχεις πανικόβλητος να το προλάβεις και φυσικά το τουφεκας στο γάμο του καραγκιόζη. Έχουν καψει κόσμο και κοσμακι αυτά τα πιάτα. Πήραν θάρρος τα γατάκια από την πρώτη μου τραυματική πούλα αλλά μετά στις επόμενες έψαχναν καναλέτο (φρεάτιο στα ελληνικά ) να κρυφτούν........