Σ'ευχαριστώ Δημήτρη μου να'σαι καλά.Γιαννη μπραβο να το χαιρεσαι το παλικαρι σου
Σ'ευχαριστώ Δημήτρη μου να'σαι καλά.Γιαννη μπραβο να το χαιρεσαι το παλικαρι σου
Μπράβο στον πιτσιρικά και στον Λιλαο.Παν.Αγωνας compak sporting. Junior champion..shake.Μαλακασα.
Η ξεκούραση ή το μυστικό της επιτυχία;Η ξεκουραση του προτθλητη......seveys.
Αυτο ειναι κανονι για τον μικρο!!!!!! το Χειμονα θα ριχνει μαζι με τον γιομου.Αλλη μια όμορφη Κυριακή στο σκοπευτήριο συνοδεία του μικρού μου, ο οποίος είχε αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να "ταΐζει " το 725.....τα πειράγματα της παρέας για προσωπικό γεμιστή έκαναν τη πούλα ανάλαφρη και χαλαρή. Δύσκολο το σχήμα με ντουμπλεδες που ήθελαν σκέψη για βγουν οι βολές, αν αργούσε τη πρώτη βολή ο δεύτερος δίσκος ήταν ή σε μακρινή απόσταση ή τον προλαβαινες οριακά στο πέσιμο. Όμορφα περάσαμε, άδειασε το μυαλό μας από τις σκοτούρες τις εβδομάδας.
* Εδώ η νέα γενιά εκπαιδεύεται.....
*Μας πέφτει λίγο μεγάλο το 'κανόνι' αλλά θα μεγαλώσουμε......
Αυτά είναι! Τον βλέπω σε λίγο καιρό να ρίχνει κανονικά.να τον χαίρεσαι Γιάννη!!Αλλη μια όμορφη Κυριακή στο σκοπευτήριο συνοδεία του μικρού μου, ο οποίος είχε αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να "ταΐζει " το 725.....τα πειράγματα της παρέας για προσωπικό γεμιστή έκαναν τη πούλα ανάλαφρη και χαλαρή. Δύσκολο το σχήμα με ντουμπλεδες που ήθελαν σκέψη για βγουν οι βολές, αν αργούσε τη πρώτη βολή ο δεύτερος δίσκος ήταν ή σε μακρινή απόσταση ή τον προλαβαινες οριακά στο πέσιμο. Όμορφα περάσαμε, άδειασε το μυαλό μας από τις σκοτούρες τις εβδομάδας.
* Εδώ η νέα γενιά εκπαιδεύεται.....
*Μας πέφτει λίγο μεγάλο το 'κανόνι' αλλά θα μεγαλώσουμε......
Μπραβο στο μικρό,και στην οικογένεια του! Ειδα και το σκορ του στη Μαλακάσα πολύ καλό,πιστευω είναι ταλέντο!Παν.Αγωνας compak sporting. Junior champion..shake.Μαλακασα.
Σ'ευχαριστώ Γιάννη μου. Ο δικός σου να πέρνει σειρά σιγά σιγά έτσι;Αυτά είναι! Τον βλέπω σε λίγο καιρό να ρίχνει κανονικά.να τον χαίρεσαι Γιάννη!!
Χαχα εμένα είναι 3χρ..δεν τολμάω ακόμα να τον πάρω..σιγά-σιγά όλα θα γίνουν..Σ'ευχαριστώ Γιάννη μου. Ο δικός σου να πέρνει σειρά σιγά σιγά έτσι;
Το μήλο κάτω απ τη μηλιά......Παν.Αγωνας compak sporting. Junior champion..shake.Μαλακασα.
Γερός να είναι Γιάννη μου και θα τα καπνίζει....Χαχα εμένα είναι 3χρ..δεν τολμάω ακόμα να τον πάρω..σιγά-σιγά όλα θα γίνουν..
Ευχαριστώ πολύ!Γερός να είναι Γιάννη μου και θα τα καπνίζει....
Χωρίς πλάκα Ευριπιδη πιστευω το δικό σου είναι πιο premium μοντέλο από τα απλα Baikal..περα από όμορφο φαινετε πιο ποιοτικό από τα απλα.δεν ξέρω μήπως έχει διάφορες στα μέταλλα,στο βάρος σκανδάλης...στο ζύγισμα σίγουρα γιατί το έπιασα και γενικά όλο το όπλο πιο ποιοτικό από τα απλα .εχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;ρε γιαννη καλα κανεις και παιφνεις το πιτσιφικα στο σκοπευτηριο αλλα παρτου ενα baikal να μαθει το παιδι ποι ειναι τα σοβαφα οπλα γιατι αυτα τα αμερικαμοβελγικα ειναι πως να το πω πολυ soft ρε παιδι μου
ha haaa
Δεν ξέρω για baikal αλλά ένα vostok πολύ θα το γουσταρα,έριξα ένα κυνηγετικό! στο σκοπευτήριο και ερωτεύτηκα!ρε γιαννη καλα κανεις και παιρνεις το πιτσιφικα στο σκοπευτηριο αλλα παρτου ενα baikal να μαθει το παιδι ποι ειναι τα σοβαρα οπλα γιατι αυτα τα αμερικαμοβελγικα ειναι πως να το πω πολυ soft ρε παιδι μου
ha haaa
δε ξερω ρε γιαννη. δεν τα κοιταω αυτα τα πραματα. εχει τα σχεδια στα πλαγια πιυ δεν τα εχω δει σε αλλα και η σκανδαλη παρολο πιυ εχει ενα μικρο ανεπιθυμητο τζογο ειναι τρομερα γρηγορη αλλα δεν τη λες κι ελαφρια. αυτο λοιπον τ οπλο το πηρα 400 μεταχειρισμενο και οταν πηγα να το δοκιμασω για να το παρω πηγα να ριξω σκητ που ειχα ριξει 1 φορα στη ζωη μου. εκανα 20 στα 25 και απο τοτε δεν ξαναριξα γιατι ηθελα να θυμαμαι αυτο που εκανα. και ηταν η πρωτη φορα που το εριχνα τ οπλο. μαλλον εκανα λαθος τοσο καιρο που το ειχα για δευτεροΧωρίς πλάκα Ευριπιδη πιστευω το δικό σου είναι πιο premium μοντέλο από τα απλα Baikal..περα από όμορφο φαινετε πιο ποιοτικό από τα απλα.δεν ξέρω μήπως έχει διάφορες στα μέταλλα,στο βάρος σκανδάλης...στο ζύγισμα σίγουρα γιατί το έπιασα και γενικά όλο το όπλο πιο ποιοτικό από τα απλα .εχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;