Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......
EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια.........EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.
Με το φορτιγο σε βλεπω να παρκαρεις στο κανονι.Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια.........
*Επίσης με περιμένει και ο Γρηγόρης, Τι να κάνω που είμαι αγαπησιαρης.......
Γρηγόρη δε σε ξέχασα.....
EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.
Παύλο η κούπα ήρθε μαζί μας.....Γιαννη περιμενουμε τα ανεπισημα αποτελεσματα
Όχι Παύλο γιατί είναι στον αγώνα του Βόλου.Και σε ανωτερα Γιαννη.
Ο Λιλαος δεν εριξε?
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε, φούσκωνε από περηφάνεια ο πιτσιρίκος μου.......Και εις ανώτερα Γιάννη, ο πιτσιρικάς όλο καμάρι και με το δίκιο του.
Συγχαρητήρια Γιαννη και πιο ψηλα σου εύχομαι ..
μπραβο ρε βουρλισμενε. για αυτα ειναι καλο το οπλακι σου
φιλε συγχαρητηρια και παντα υγεια
Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......μπράβο ρε Γιάννη διπλή χαρά η συμμετοχή και η κούπα,πάντα τέτοια
Ρε φιλε ποσοι ριξατε ?? 3 ατομα?Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......