Σκοπευτήριο Κέρκυρας

EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει..sarcastic..sarcastic.
Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια..........sarcastic.
*Επίσης με περιμένει και ο Γρηγόρης, Τι να κάνω που είμαι αγαπησιαρης........sarcastic.
Γρηγόρη δε σε ξέχασα......shake hands.

Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια..........sarcastic.
*Επίσης με περιμένει και ο Γρηγόρης, Τι να κάνω που είμαι αγαπησιαρης........sarcastic.
Γρηγόρη δε σε ξέχασα......shake hands.
Με το φορτιγο σε βλεπω να παρκαρεις στο κανονι..sarcastic.

Απογευματάκι στο σκοπευτήριο με καλή παρέα και όρεξη. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ενδοσυλογικο αγώνα 100 δίσκων το ΣΚ, ορίσαμε ένα μικρό ποσό συμμετοχής αφενός για να εισπράξει κάτι παραπάνω το σκοπευτήριο και αφετέρου για να αποκτήσουμε κίνητρο μέσα από το (φιλικό) ανταγωνισμό. Έτσι σήμερα έκανα δύο πουλες προπόνησης και ως δια μαγείας το κίνητρο έκανε τη δουλειά του και ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος και χαλαρός κάτι το οποίο φάνηκε από την απόδοση μου. Για να δυσκολέψουμε λίγο την κατάσταση στο υπάρχον σχήμα με τις 5 μηχανές την ημέρα του αγώνα θα προστεθούν άλλες δύο. Καλός ο χαβαλές και η χαλάρωση άλλα χρειαζεται που και που λιγο τσιταρισμα να σπαει η μονοτονια. Έκτος απο εμενα και τα αλλα παιδια σήμερα ηταν συγκεντρωμένοι στη προπόνηση με αποτέλεσμα οι σημερινες πουλες να εχουν απολυτη ησυχια στους βατηρες.

N7l8LCh.jpg

Qq2g823.jpg

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας μας. Όμορφα περάσαμε και όπως έλεγαν τα παιδια που έριξαν πρώτη φορά δεν έχει καμία σχέση με την προπόνηση. Όλοι ανέβηκαν σε ποσοστά αποτέλεσμα τις συγκεντρωσεις και τις σοβαρότητας που αντιμετωπίζεις το κάθε δίσκο. 7 μηχανές είχε το σχήμα που ήθελε τεχνική σε κάποια πιάτα, αυθορμητισμό και ένστικτο σε κάποια άλλα και σκέψη για να βγουν οι ντουμπλεδες. Υπήρχαν όλες οι τροχιές μέσα στο σχήμα, με πιο δύσκολες μια που ερχόταν από πίσω λοξή ανερχόμενη που σε συνδυασμό με το ήλιο που ήταν καρφί από πάνω την έκανε ακόμα πιο δύσκολη και μια τραβερσα καμπύλη στα 40-45 μέτρα που έφευγε βολίδα. Βέβαια για τον καθένα ήταν διαφορετικές οι δυσκολίες. Στο δίσκο κρίθηκαν όλα τελικά μιας και οι διάφορες ήταν μικρές κάνοντας την τελική πούλα ντέρμπι που κρίθηκε κυριολεκτικά στη τελευταία βολη. Δυστυχώς η συμμετοχή δεν ήταν αυτή που περιμέναμε μιας και ενώ είχαν δηλώσει κάποιοι συμμετοχή τελικά δεν ήρθαν αλλά αυτό είναι εσωτερικό θέμα που θα το λύσουμε γιατί δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για εξοπλισμό και να μην είσαι παρών όταν πρέπει.. ....
Κρατάμε τις όμορφες στιγμές και συνεχίζουμε ........
HMf0Ymc.jpg

c8i6jPD.jpg

Συγχαρητήρια Γιαννη και πιο ψηλα σου εύχομαι ...RESPECT.

μπραβο ρε βουρλισμενε. για αυτα ειναι καλο το οπλακι σου
φιλε συγχαρητηρια και παντα υγεια
.well done.

μπράβο ρε Γιάννη διπλή χαρά η συμμετοχή και η κούπα,πάντα τέτοια :)
Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......;)

Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......;)
Ρε φιλε ποσοι ριξατε ?? 3 ατομα?
...Μπραβω φιλαρακι και εις ανοτερα. Εισαι καλο τουφεκι.Ολλα τα λευτα ο μικρος.;) Αυτο μετραει..bravo.Εκινο το παιδακι δυπλα σου την ξερει την φασσα??.sarcastic.

Back