Αγωνας Skeet Β-Γ κατηγοριας θα διεξαχθει στο σκοπευτηριο Καλαματας το Σαββατοκυριακο 4-5 Αυγουστου...
Θα σε παω πριονοκορδελαΑγωνας Skeet Β-Γ κατηγοριας θα διεξαχθει στο σκοπευτηριο Καλαματας το Σαββατοκυριακο 4-5 Αυγουστου...
Άθλημα κυρίως εικόνων,πολύ απαιτητικό....πρέπει να ξεφυγει το μυαλό σου από την λογική του sporting,αν και ο Παύλος είναι καταλληλότερος από μένα για να το αναλύσει!Δεν ξέρω να παίζω skeet βικ... Τουλάχιστον όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου...
Συμπάθα με Βικ , Βλέπω το όνομα του σκοπευτηριου και κατι παθαίνωτου μικρου το λεω, με τις πριονοκορδελες απο πανω
Κάτω θα είμαι τότε. Ίσως αν πείσω την γυναίκα μου να πάμε για ένα καφέ!Αγωνας Skeet Β-Γ κατηγοριας θα διεξαχθει στο σκοπευτηριο Καλαματας το Σαββατοκυριακο 4-5 Αυγουστου...
Άρη αφού δεν κάνεις εσύ για σκεετ έλα το σκ να μου δώσεις το δικανακι να παίξω εγώ αν είναι...Δεν ξέρω να παίζω skeet βικ... Τουλάχιστον όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου...
Γλυκαθηκες ε ???? Σκεετ με το 725 μου κ τσοκ 3-2 εριχνε προχθές ο Δημήτρης...Άρη αφού δεν κάνεις εσύ για σκεετ έλα το σκ να μου δώσεις το δικανακι να παίξω εγώ αν είναι...
Μετά από 1 χρόνο αποχη σκεετ...φίλε πραγματικά το ευχαριστήθηκα δεν πα να είχε και ότι ήθελε μπροστά δεν με πειραζε....Γλυκαθηκες ε ???? Σκεετ με το 725 μου κ τσοκ 3-2 εριχνε προχθές ο Δημήτρης...
Μας σκονισε καλά
Ε ναι αλλά ήρθες κ δεν πήρες ένα τηλέφωνο... Ούτε όπλο δεν είχα μαζί, ανεπίτρεπτο... Θα έρθω εγώ στον Πύργο τώρα να ρίξουμε κανένα sporting...Περασαμε ωραια σημερα με καλους φιλους , ειδαμε κ τον Λιπτον κ τον Αλτερ μετα απο πολυ καιρο , εγιναν κ οι δοκιμες σε καποια θεματα , ολα καλα κ ωραια , τρομερο σκοπευτηριο με φοβερες δυνατοτητες της Καλαματας
Την τρίτη το πρωί με τν κηδεμόνα σου....Ούτε όπλο δεν είχα μαζί, ανεπίτρεπτο...
Αρη εχω χασει τηλεφωνα κ τα παντα , ξαφνικα ηρθαμε , μην φωτας με τι εριχναΕ ναι αλλά ήρθες κ δεν πήρες ένα τηλέφωνο... Ούτε όπλο δεν είχα μαζί, ανεπίτρεπτο... Θα έρθω εγώ στον Πύργο τώρα να ρίξουμε κανένα sporting...
Αμάν ένα παρεάκι.πρεπει να μαζέψατε όλο το τσάι του βουνουΠερασαμε ωραια σημερα με καλους φιλους , ειδαμε κ τον Λιπτον κ τον Αλτερ μετα απο πολυ καιρο , εγιναν κ οι δοκιμες σε καποια θεματα , ολα καλα κ ωραια , τρομερο σκοπευτηριο με φοβερες δυνατοτητες της Καλαματας
Εισαι μακρια ρε φιλε , παρεα θα ριχναμε εμεις οι μπερετακηδεςΑμάν ένα παρεάκι.πρεπει να μαζέψατε όλο το τσάι του βουνου
Μου αρεσε το αφαν γκατε , μια ζωη στην Οξφορδη στα θρανια εφαγες κ εσυ , δεν ειχε φερει το οπλο ο ΛιπτονΗ αφαν γκατε της πελοποννησου!!! Μητσο ο λιπτον το παιζε δώθε κείθε με το ρυθμιζόμενο;ήθελε να μου μοιάσει λέει και έβαλε τον μάστορα να του καμει ρυθμιζόμενο σαν το δικό μου!
Συμφοιτητές ειμασταν οι δυο μας αλλά εσυ ήσουν μεγαλυτερο έτος τα επαιρνες πιο ευκολα τα γράμματα! Η αυθεντία δεν μπορει να εκτίθεται στο σύνολό..... Θα χαλάσει η τέλεια εικόνα για αυτό δεν κουβαλάει ΝτουφεκιΜου αρεσε το αφαν γκατε , μια ζωη στην Οξφορδη στα θρανια εφαγες κ εσυ , δεν ειχε φερει το οπλο ο Λιπτον