Kostas ContraDosi Moderator 9 Φεβρουαρίου 2025 #261 outlander said: Να μην πας φαγωμενος! Μην τρομάξουν! Click to expand... Τρωω στη μάπα εσενα ρε, ποσο αλλο να φαω....αντε γιατι πείνασα τώρα...
outlander said: Να μην πας φαγωμενος! Μην τρομάξουν! Click to expand... Τρωω στη μάπα εσενα ρε, ποσο αλλο να φαω....αντε γιατι πείνασα τώρα...
BeReT aKa RoBo aKa 1% 10 Φεβρουαρίου 2025 #262 aris_kalamata said: Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ το άλλο σκ, αλλά αν είμαι θα περάσω να σε δώ... Click to expand... Που θα είσαι στιρέλα? Έλα Σάββατο να σε δούμε και να πιούμε καφέ και να ρίξουμε και καμιά ντουφεκιά..
aris_kalamata said: Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ το άλλο σκ, αλλά αν είμαι θα περάσω να σε δώ... Click to expand... Που θα είσαι στιρέλα? Έλα Σάββατο να σε δούμε και να πιούμε καφέ και να ρίξουμε και καμιά ντουφεκιά..
aris_kalamata 10 Φεβρουαρίου 2025 #263 BeReT aKa RoBo aKa 1% said: Που θα είσαι στιρέλα? Έλα Σάββατο να σε δούμε και να πιούμε καφέ και να ρίξουμε και καμιά ντουφεκιά.. Click to expand... Αν δεν είμαι μακριά εννοείται θα έρθω... Να σου πω κ ιστορίες για φάσσες εσένα
BeReT aKa RoBo aKa 1% said: Που θα είσαι στιρέλα? Έλα Σάββατο να σε δούμε και να πιούμε καφέ και να ρίξουμε και καμιά ντουφεκιά.. Click to expand... Αν δεν είμαι μακριά εννοείται θα έρθω... Να σου πω κ ιστορίες για φάσσες εσένα
BeReT aKa RoBo aKa 1% 11 Φεβρουαρίου 2025 #264 aris_kalamata said: Να σου πω κ ιστορίες για φάσσες εσένα Click to expand... Αυτά μου λες και με τρελαίνεις!
aris_kalamata said: Να σου πω κ ιστορίες για φάσσες εσένα Click to expand... Αυτά μου λες και με τρελαίνεις!