Για maiden και εσύ...;Τελη Ιουλη θα βρισκομαι Μαλακασα. Λες να βαστω και το δικανο;
Για maiden και εσύ...;Τελη Ιουλη θα βρισκομαι Μαλακασα. Λες να βαστω και το δικανο;
Όχι είναι κλειστά μέχρι και την Παρασκευή, ανοίγει το Σάββατο.ξέρει κανείς αν η Μαλακάσα είναι ανοιχτή αυτή την εβδομάδα ??
Νομίζω ότι Παρασκευή θα είναι ανοιχτά .Όχι είναι κλειστά μέχρι και την Παρασκευή, ανοίγει το Σάββατο.
σήμερα μετά τις 2 θα είμαστε Μαλακάσα για δοκιμές και καμία πούλα,,,όποιος έχει χρόνο θα χαρώ να τα πούμε !
Παυλαρα κατά τις 15:00 μπορώ να έρθω ,θα είσαι ; Θα κάτσεις ώρα ;σήμερα μετά τις 2 θα είμαστε Μαλακάσα για δοκιμές και καμία πούλα,,,όποιος έχει χρόνο θα χαρώ να τα πούμε !
τώρα πες μας τι δοκιμασατε-ειδατε-καταληξατε?η μέρα φανταστική και η παρέα ακόμα καλύτερη,,Λευτέρη χάρηκα που τα είπαμε άντε και στην επόμενη !
Είμαι σίγουρος ότι έχεις ετοιμάσει καλό πράμα για αυτό και ρωτησαπερνάω απο photoshop και ανεβάζω θα δείτε ωραία πράγματα
Όντως Παύλο ήταν 2 ωρακι πολύ καλό ,και εγώ το ευχαριστήθηκα Φίλε μου και ευχαριστώ για την παρέαη μέρα φανταστική και η παρέα ακόμα καλύτερη,,Λευτέρη χάρηκα που τα είπαμε άντε και στην επόμενη !
γιατι κυριε ξεκινησατε προπονηση?θα πατε καπου?σήμερα μετά τις 2 θα είμαστε Μαλακάσα για δοκιμές και καμία πούλα,,,όποιος έχει χρόνο θα χαρώ να τα πούμε !
Έχεις πμ στο messengerΚαλημερα παιδες..
Στη Μαλακασα ειναι απαραιτητη η ανανεωμενη σκοπευτικη αδεια για το sporting ή μπορω μονο με την ΑΚΟ..;;