Μπα αυτός εάν ήθελε δεν θα τον ένοιαζε το γιλέκο .κατάλαβα , δεν έρχεσαι γιατί δεν χωράς στο γιλέκο ..........
Μπα αυτός εάν ήθελε δεν θα τον ένοιαζε το γιλέκο .κατάλαβα , δεν έρχεσαι γιατί δεν χωράς στο γιλέκο ..........
Όταν λέμε προσεχώς,πόσο προσεχώς εννοούμε;(γιατί τα υπόλοιπα γήπεδα τα τερμάτισα
2295 098145Καλημερα χρονια πολλα εχει κανεις το τηλ του σκοπευτηριου?
Βασιλη το εχω αυτο το νουμερο αλλα δεν μπορω να βγαλω γραμμη2295 098145
Καλησπέρα Βαγγέλη και καλή Ανάσταση. Πάρε αυτό το κινητό 6947260018 είναι του υπεύθυνου και για τα δύο σκοπευτήρια, Ψαχνών και Μαλακάσας.Βασιλη το εχω αυτο το νουμερο αλλα δεν μπορω να βγαλω γραμμη
Σε ευχαριστω πολυ χρονια πολλα καλη Ανασταση με υγειαΚαλησπέρα Βαγγέλη και καλή Ανάσταση. Πάρε αυτό το κινητό 6947260018 είναι του υπεύθυνου και για τα δύο σκοπευτήρια, Ψαχνών και Μαλακάσας.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα μάγκες ,να είστε πάντα καλά .
Και εγώ Λευτέρη και μην ξεχνάς ότι γνωριστήκαμε χάρη στα διακριτικά της HL ένδυσης!Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα μάγκες ,να είστε πάντα καλά .
Τα οποία ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βρεθώ με τον Μάνο να τα πάρω ,είμαι για κλωτσιές .Και εγώ Λευτέρη και μην ξεχνάς ότι γνωριστήκαμε χάρη στα διακριτικά της HL ένδυσης!
Σαββατο μεσημέρι θα ανακοινώσει για Κυριακή αναλόγως την επικινδυνότητα.Ξέρουμε αν το σκοπευτήριο θα είναι ανοιχτό την Κυριακή? ή έχει κανένα απαγορευτικό λόγο χιονόπτωσης?