Ευχαριστώ Άρη.Σαββατο μεσημέρι θα ανακοινώσει για Κυριακή αναλόγως την επικινδυνότητα.
Την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε την Παρασκευή κ την Κυριακή.
Εγινε και καινουριο γήπεδο compak.
Συνολο όλα 8 γήπεδα.
Τα 4 compak.
Ευχαριστώ Άρη.Σαββατο μεσημέρι θα ανακοινώσει για Κυριακή αναλόγως την επικινδυνότητα.
Την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε την Παρασκευή κ την Κυριακή.
Εγινε και καινουριο γήπεδο compak.
Συνολο όλα 8 γήπεδα.
Τα 4 compak.
Από όπου θέλεις αγοράζεις.Καλησπέρα επειδή το σκέφτομαι σοβαρά να γραφτώ σκοπευτήριο για να βελτιωθώ και για όταν τελειώσει το κυνήγι να μπορώ να ρίχνω με το όπλο μπορεί να μου εξηγησει κάποιος πέρα από τα χαρτιά για την άδεια που χρειάζονται τα γύρω γύρω πχ δλδ φυσίγγια έχουμε μαζί η τα αγοράζουμε εκεί;
Ωτοασπιδες ή ακουστικάΘα χρειαστεί κάτι άλλο πέρα από γιλέκο κ όπλο κ γυαλιά;
Δάσκαλε δεν φάνηκες ούτε εχθές ούτε σήμερα.... Που έπαιρνες τον καφέ σου;Ωτοασπιδες ή ακουστικά
?Δάσκαλε δεν φάνηκες ούτε εχθές ούτε σήμερα....
Ααα... ΟΚ!Για Μαλακάσα λεω
Έφυγες, δεν είδες το 24άρι στο γήπεδο 3.Σημερα βρεθηκα εστωκαι γιαλ ιγο με τον πιατοκιλερ τον βασιλη gvp9000 .Πρεπει να ομολογησω οτι ειναι δυνατος!!!!! με καποια πολυ καλα σκονισματα Για το σκοπευτηριο της μαλακασας δεν εχω λογια εξαιρετικο!!!!!!!!View attachment 62927View attachment 62928View attachment 62929
Το ΕΈφυγες, δεν είδες το 24άρι στο γήπεδο 3.
Έχασα ένα μονό, άχαστο
Δεν θυμάμαι.Το Ε
Υ.γ. Κι επειδή είσαι τσιφουτης με τα μυνήματα, καρδούλα αν το βρήκα και οτιδήποτε άλλο αν δεν το βρήκα!
Όπως και να'χει, πολύ δυνατό σκορ!Δεν θυμάμαι.
Έριχνα με άλλους 2, ένας είχε ένα blaser f3 και ένας φίλος του ... πολύ δυνατοί.
Ήταν η προτελευταία βολή.
Μόλις τελείωσα μου λέει ο ένας όχι ρε φίλε, για ένα
Δεν ηταν πάντως αυτό που περνά πολύ κοντά με πορεία προς τα αριστερά.
Αυτό το έκανα πάντα σκόνη.
Στο γήπεδο 3, τελευταίος βατήρας, προτελευταία βολή.
Μάθε αύριο αν μπορείς.
Το καλύτερο μέχρι στιγμής.Όπως και να'χει, πολύ δυνατό σκορ!