Συνολικά αποτελεσματα απο τους 2 αγώνες..
.goodboy.
Μπράβο Γεράσιμε!
Συνολικά αποτελεσματα απο τους 2 αγώνες..
.goodboy.
φίλε καλώς ήλθες στο φόρουμΡε μάγκες αυτή τη στιγμή στην Αττική μόνο το σκοπευτήριο της Μαλακάσας λειτουργεί??
Τι πινετε ρε πουστη μουφίλε καλώς ήλθες στο φόρουμ
Αρχές του Χρόνου ανοίγει και ασπρόπυργο..Αντε την πέταξα την μπόμπα!
Σε προλαβα μικρε, το αποκαλυψα προχθές .goodboy..Αρχές του Χρόνου ανοίγει και ασπρόπυργο..Αντε την πέταξα την μπόμπα!
Μάκη δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα για αυτό έχω μείνει πίσω...απλά τώρα με ρώτησε ένας φίλος για αυτό το έγραψα!φίλε καλώς ήλθες στο φόρουμ
από 4 που ήταν έμεινε 1 φίλε.......κατάντιαΜάκη δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα για αυτό έχω μείνει πίσω...απλά τώρα με ρώτησε ένας φίλος για αυτό το έγραψα!
Σε προλαβα μικρε, το αποκαλυψα προχθές .goodboy..
Μάρτυρας μου ο Μάκης.
Που ακριβώς είναι Γερασιμε;Το ξερουμε καιρο ειναι η αλήθεια πήγαμε και είδαμε και τον χώρο και ειναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!
Βγαίνεις περιφερειακή Αιγάλεω..πιάνεις λεωφόρο ΝΑΤΟ και καπου στρίβεις δεξια..Ειναι μια έκταση 90 στρεμμάτωνΠου ακριβώς είναι Γερασιμε;
Γεράσιμε το είχα δει Fb την προηγούμενη εβδομάδα, έλα λένε για πολλά stand (5+3+3) ΠΟΛΥ ελπιδοφόρο για αρχές έτους φιλέ θέλει δουλίτσα..... εγώ θα πίστευα άνοιξη για να προλάβουν τη νέα σεζόν. αλλά και πάλι μακάρι να χαρούμε κ εμείς οι πειραιώτες, καλά μιλάμε χαμός θα γίνετε στην αρχή ... θα καούμε αχαχαχαΑρχές του Χρόνου ανοίγει και ασπρόπυργο..Αντε την πέταξα την μπόμπα!