Σκοπευτήριο Σχιστού

μια χαρα "δουλευει" το να ζητας στο Σχιστο το δισκακι που θες. Τουλαχιστον μεχρι πριν κλεισει :) , Βρε τι sporting φυσιγγια εχουν εκει τωρα κ τιμη? Ποσο απεχθανομαι να κουβαλαω απο το σπιτι τα δικα μου (ειδικα εμεις που παμε με μηχανη) ... δλδ πρεπει να βγαλουν 0,5- 1 euro στο κουτι παραπανω απο τα μαγαζια!! Αν τα ειχαν κ αυτοι 5 , τι θα παθαιναν ... ισα ισα ολοι απο εκει θα περναμε ολοι ..αλλα θα γκρινιαζαν οι μαγαζατορες μετα .yelling.

Στη μαλακασα εχεις την δυνατοτητα να παιξεις οπως θελεις αρκει να εχεις ...τα μεσα....τουλαχιστον αυτο το εζησα .hunter.1
κοίταξε Αργύρη .. το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα στο θέμα "μαλακάσα" με τα παιδιά που έχουν εμπορία . Εγώ μιας που με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα θα ξανά ρωτήσω σε ιδανικές συνθήκες (χωρίς καθόλου κόσμο) και άν μου το αρνηθούν .. δεν πηράζει . Δεν θα το απαιτήσω αλλά ούτε θα παρακαλέσω .
Εγώ είμαι ο πελάτης και θα επιλέξω αυτόν που μου το παρέχει . θα πηγαίνω στο σχιστό αν εκεί είναι καλύτερα για μένα.

κοίταξε Αργύρη .. το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα στο θέμα "μαλακάσα" με τα παιδιά που έχουν εμπορία . Εγώ μιας που με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα θα ξανά ρωτήσω σε ιδανικές συνθήκες (χωρίς καθόλου κόσμο) και άν μου το αρνηθούν .. δεν πηράζει . Δεν θα το απαιτήσω αλλά ούτε θα παρακαλέσω .
Εγώ είμαι ο πελάτης και θα επιλέξω αυτόν που μου το παρέχει . θα πηγαίνω στο σχιστό αν εκεί είναι καλύτερα για μένα.
Ειμαι μαζι σου...shake hands.

Σημερα το πρωι 9.30 ειμουν στο σχιστο για πφωτη φορα. Σαν εικονα μου θυμησε την καλυβα του μπαρμπαθωμα σε σχεση με την μαλακασα
Ειμαστε 7 ατομα καθησα ειδα μια πουλα ,και επειτα εριξα μαζι με ενα ακομα παιδι τον Νικο που γνωριστηκαμε
Στα θετικα εχω να πω για τις τροχες που ειναι φανταστικ απο καθε γωνια που μπορεις να φανταστεις πολυ ποιο καλες απο μαλακασα κατα την δικη μου γνωμη παντα...well done.
11.30 εφυγα απο7ατομα ωρα με την ωρα γεμισε κοσμο ,οταν εφυγα πρεπει να ειχε 30
Ααααα...στα μειων ...ο καφες δεν πινετε με τιποτα την αλλη φορα απ 'εξω .hair..cofee.

Καλή παρέα αυτό μετράει
Χάρηκα που σας γνώρισα Ηλία και θεόφραστε

Καλά τα πήγαμε και σκοπευτικα !

Παυλο χαρηκα και εγω παρα πολυ για την γνωριμια!εσυ με τις σκοπευτικες δεξιοτητες που εχεις σιγουρα θα εριχνες καλα!

Εγώ πήγα για την φωτογραφία
.yelling.
πέρασα πολύ ωραία, η παρέα τέλεια, σκοπευτικά δεν το συζητώ τα παιδιά είναι πολύ μπροστά, και η έκπληξη της ημέρας ο κ. Κώστας που δεν κρατήθηκε και έριξε μια αξιοπρεπέστατη πούλα με το όπλο μου;)

Εγώ πήγα για την φωτογραφία
.yelling.
πέρασα πολύ ωραία, η παρέα τέλεια, σκοπευτικά δεν το συζητώ τα παιδιά είναι πολύ μπροστά, και η έκπληξη της ημέρας ο κ. Κώστας που δεν κρατήθηκε και έριξε μια αξιοπρεπέστατη πούλα με το όπλο μου;)
σου παει τελεια το οπλο ρε φιλε , μια φωτο επωμισμένος εχεις ??

Back