Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων που πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος?Σε όλα.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων που πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος?Σε όλα.
Όχι βέβαια...Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων που πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος?
Δεν έμεινε τπτ Κωστή..
Μόνο σκόνες θα βρείς απ τ αλευρωμένα του ΜαστροΝίκου.
Φωτιά τα φυσίγγια!
Βάζει Λέοντος στον ώμο![]()
Πες τα ...... σειρα!!Ρε φιλαρα οκ μεγαλος σε ηλικια....αλλα δεν ειμαι και ραμολιμεντο!
Αντεχω ρε φιλε ακομα!!![]()
Ναι φιλε το πηρα. Ειμαι στο σταδιο του δεσιματος μαζι του. Αν μπορεσω θα ερθω.Κωστή κατά τις 10 θα είμαι εκεί. Πήρες το κανόνι;
Εχει και κλαμπάνια στο πρόγραμμα ΜαστροΝίκο...Τι να κανουν τα αλευρωμενα βρε Αρη μου σε σενα???
Εσυ θελεις δυο και οχι εναν ΄΄βασταζους''να σου κουβαλανε τα αρχιδι@...!!!
Και στρακα στρουκες να ριχνεις....δισκακι δεν γλυτωνει...να λεμε τα
πραγματα με το ονομα τους φιλε.!!!![]()
Πες τα ...... σειρα!!
Πλάκα κάνω ...Ρε φιλαρα οκ μεγαλος σε ηλικια....αλλα δεν ειμαι και ραμολιμεντο!
Αντεχω ρε φιλε ακομα!!![]()
Βγες αναφορά για υπηρεσιακο. Γυαλισμενος - ξυρισμενος.Ναι φιλε το πηρα. Ειμαι στο σταδιο του δεσιματος μαζι του. Αν μπορεσω θα ερθω.
Ο Λεωνίδας εκτός από καλό παιδί είναι και σκοπευτής άριστος εδώ και χρόνια πριν ακολουθήσει εκπαίδευση για να γίνει δάσκαλος σκοποβολής. Κάθε του λέξη πάνω στο άθλημα της σκοποβολής έχει βαρύτητα.Θα πω μονο αυτο...100 φυσιγγια που εριξα σημερα με τον Δασκαλο
αξιζαν περισσοτερο απο τα 150.000 που εχω ριξει μεχρι σημερα!!!
Οποτε ακολουθησα τις συμβουλες του δισκακι δεν γλυτωσε!!!![]()
Πλάκα κάνω ...
Πως σου φάνηκε σαν εμπειρία ... ?
Είχες ξαναρίξει σε σκοπευτήριο ?
Κοίτα μην είναι σαν την άλλη φορά....Μέσα και εγώ για αύριο το πρωί στο Σχιστό....θα χαρώ να βρεθούμε άλλα μέλη....
10:00 είπες....10:00 θα πίνουμε καφέΚοίτα μην είναι σαν την άλλη φορά....Σε περιμένω
![]()
Σέ περιμένω ωωωω μην αργείς είειεις κάτω στην παραλία αααααΘα πατε; Να ερθω κι εγω για να συμπληρώσουμε το κλαμπανια team?
ολοι οι καλοί χωράνεΘα πατε; Να ερθω κι εγω για να συμπληρώσουμε το κλαμπανια team?
Επειδή ζηλεύω που σας ακούω θα βγάλω και εγώ άδεια σκοπευτού για να έρχομαι.ολοι οι καλοί χωράνε