gvp9000
Banned
Κωλο-σως, σαν τα πιτόγυρα.Το δικό μου πάντως από τον γαλλικό κολοσσο verney carron κούνησε.
Κωλο-σως, σαν τα πιτόγυρα.Το δικό μου πάντως από τον γαλλικό κολοσσο verney carron κούνησε.
NSI Due SportingΠαρεπιπτόντως, τι φυσίγγια έριχνε στον αγώνα ?
nSi due Europe 8,5 και nSi Quattro Compak (Μισόταπο) 9,5Παρεπιπτόντως, τι φυσίγγια έριχνε στον αγώνα ?
Eσυ που το ξέρεις?Κοιτάς τσεπούλες?nSi due Europe 8,5 και nSi Quattro Compak (Μισόταπο) 9,5
Οταν το είχε πρωτοπάρει το ατα το είχα ρίξει εναν βατήρα στον ασπρόπυργο.Σφιχτό.Το δικό μου πάντως από τον γαλλικό κολοσσο verney carron κούνησε.
Εκτός από την δημοσίευση στο FB που έχει κάνει ξέρω τι ρίχνει γιατί μιλάμε!Eσυ που το ξέρεις?Κοιτάς τσεπούλες?
Ότι πεις.https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp
Καλώς το γατάκιΕκτός από την δημοσίευση στο FB που έχει κάνει ξέρω τι ρίχνει γιατί μιλάμε!
Τι είν'τούτο;Ότι πεις.
Επειδή χθες ρίξαμε παρεούλα όλα τα γήπεδα της μαλακάσας.. Έχω να πω το εξής.. Όντως δεν έχεις καμία σχέση το πως ρίχνεις στον αγώνα με την προπόνηση.. Το κλειδί αφού κάνεις νούμερα στην προπόνηση είναι να περάσεις όλο το mindset και στον αγώνα.. Αυτό θα γίνει με αγώνες αλλά και με δουλειά δική σου και του προπονητή.Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Όταν θέλω να ρίξω σοβαρά, αγχώνομαι και τά κάνω χωριάτικη χωρίς λάδι
Τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα .......Επειδή χθες ρίξαμε παρεούλα όλα τα γήπεδα της μαλακάσας.. Έχω να πω το εξής.. Όντως δεν έχεις καμία σχέση το πως ρίχνεις στον αγώνα με την προπόνηση.. Το κλειδί αφού κάνεις νούμερα στην προπόνηση είναι να περάσεις όλο το mindset και στον αγώνα.. Αυτό θα γίνει με αγώνες αλλά και με δουλειά δική σου και του προπονητή.
Για πέ.Πως τα είδες?Επειδή χθες ρίξαμε παρεούλα όλα τα γήπεδα της μαλακάσας..
Ασε την γκρίνια Κωστή.Μια χαρά είσαι.Αμα θες κύπελλα να σου πάρω μια 6αρα νερού πλαστικά.Τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα .......
Άσε ψηλε..... Τέτοια έχω στο μαγαζί πολλάΑσε την γκρίνια Κωστή.Μια χαρά είσαι.Αμα θες κύπελλα να σου πάρω μια 6αρα νερού πλαστικά.
Ωραία πιάτα Άρη.. Δεν έχει κάτι το απαιτητικό θα είναι ωραίος αγώνας!Για πέ.Πως τα είδες?