Καλορίζικο-Καλοτουφεκο Λευτερη! Μια από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου.αθανατο όπλο.Ένα 686 sporting 76
Καλορίζικο-Καλοτουφεκο Λευτερη! Μια από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου.αθανατο όπλο.Ένα 686 sporting 76
Στο συγκεκριμένο δεν ειναι και έχει και τσοκ optima.τα επόμενα 686 sporting που έβγαλε η beretta ειναι με αεριζόμενες κάνες και optima HP τσοκ.Ωραίο όπλο, βασική έκδοση sporting από μια εταιρεία που και στη σκοποβολή ειδικά έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της. Εξαιρετικό value for money, το λιώνεις στο κυνήγι κ τη σκοποβολή και δεν το λυπάσαι. Επειδή δεν φαίνεται καλα στις φωτογραφιες παραπάνω, οι κάννες του είναι ενδιάμεσα εξαεριζόμενες ή όχι?
σε ευχαριστώ Ηλία ,ναι είναι με HP optima κάννες .Λευτέρη καταρχάς καλορίζικο!optima hp Καννες;
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη .Καλορίζικο-Καλοτουφεκο Λευτερη! Μια από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου.αθανατο όπλο.
Ευχαριστώ Σταυρο ,ελπίζω και εγώ η επιλογή να είναι σωστή .Καλορίζικο.
Σοφή επιλογη
Έκανες και χάρηκα που σε γνωρισαΕυχαριστώ Σταυρο ,ελπίζω και εγώ η επιλογή να είναι σωστή .
Η παρέα φοβερή ο αέρας τρελός και η 930 του Παύλου φωτιά
Να το χαίρεσαι !Ένα 686 sporting 76
Μπράβο Παυλάρα συγχαρητήρια...!! Σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές...!! Αυτά που βλέπουμε είναι πολύ όμορφα...