Σκοπευτήριο Σχιστού

Ένα 686 sporting 76
Καλορίζικο-Καλοτουφεκο Λευτερη! Μια από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου.αθανατο όπλο.
kDRnuF9.jpg

Owr2rOP.jpg

u2IrQid.jpg

8qocTTc.jpg

Ωραίο όπλο, βασική έκδοση sporting από μια εταιρεία που και στη σκοποβολή ειδικά έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της. Εξαιρετικό value for money, το λιώνεις στο κυνήγι κ τη σκοποβολή και δεν το λυπάσαι. Επειδή δεν φαίνεται καλα στις φωτογραφιες παραπάνω, οι κάννες του είναι ενδιάμεσα εξαεριζόμενες ή όχι?

Ωραίο όπλο, βασική έκδοση sporting από μια εταιρεία που και στη σκοποβολή ειδικά έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της. Εξαιρετικό value for money, το λιώνεις στο κυνήγι κ τη σκοποβολή και δεν το λυπάσαι. Επειδή δεν φαίνεται καλα στις φωτογραφιες παραπάνω, οι κάννες του είναι ενδιάμεσα εξαεριζόμενες ή όχι?
Στο συγκεκριμένο δεν ειναι και έχει και τσοκ optima.τα επόμενα 686 sporting που έβγαλε η beretta ειναι με αεριζόμενες κάνες και optima HP τσοκ.

Last edited:
Ωραίο παρεάκι και σήμερα με Σταύρο και Λευτέρη

Μη ξεχάσω να πω τα καλορίζικα στον Σταύρο .sarcastic.
[/QUOTE. Η 930 κενταγε και ο Σταύρος ήταν πολύ κέντρο ,το όπλο του κάθισε τέλεια από αυτά που είδα ,τα σπασίματα του ήταν εκπληκτικά .

Τέλος και ο σημερινός αγώνας,,2ος Β' και 3οι ομαδικο με απόδοση 82/100 αρκετά δύσκολα πιατα όπως μας συνηθιζει το Σχιστό,,,χάρηκα που τα είπαμε και με τον Άρη,αυτό το MXS τι απίστευτη σκανδάλη εχει !!!

Συγχαρητήρια Παύλο για την επίδοση αυτή στο Σχιστό που κατ'εμε είναι από τα πιο αντρικά τερραιν

Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο, η αλήθεια είναι ότι θεωρείται το πιο δύσκολο σκοπευτηριο για το φόντο και τα πιάτα του,,,,για μια προπόνηση με δύο πουλες σε κάθε πεδίο δεν έχω παράπονο ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα !

Last edited:
Τέλος και ο σημερινός αγώνας,,2ος Β' και 3οι ομαδικο με απόδοση 82/100 αρκετά δύσκολα πιατα όπως μας συνηθιζει το Σχιστό,,,χάρηκα που τα είπαμε και με τον Άρη,αυτό το MXS τι απίστευτη σκανδάλη εχει !!!

Μπράβο Παυλάρα συγχαρητήρια...!! Σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές...!!.congrats. Αυτά που βλέπουμε είναι πολύ όμορφα....shake hands.
Συνεχίστε έτσι!!

Ωραίος Παύλο,καλή συνέχεια να έχεις!

Back