Ένα καλό τσοκ Πανάγο αλλά ως εκειαυτά μας έχουν ξεφύγει... για δοκιμή
https://www.teaguechokes.com/
Gemini power.Gemini 4/4 λοιπόν πέντε πούλες και στα δύο γήπεδα του Σχιστού
Φυσίγγια που έριξα ήταν τα Lambro sporting No8 πράσινα ήθελα να ξεφορτωθώ κάποιο πρόχειρο στοκ ώστε να αρχισω τα due
Στο δεξί γήπεδο με τα πιο μακρυνα πιάτα δεν βρήκα δυσκολία κρατάνε μέτρα τα τζεμινι κάποιες φορές με γεμάτα σπασίματα αν είμαι εντελώς κέντρα, άλλες φορές σπάσιμο 3-4 κομμάτια σε πιάτα τα οποία αγγίζουν τα 40μ ανάλογα τον βατήρα
Στο αριστερο γήπεδο στο οποίο είναι πιο κοντινά είναι η ιδανική σύσφιξη με ωραία γεμάτα σπασιματα
Με εντυπωσίασαν τόσο σε ποιότητα που θυμίζουν τα μαμά Beretta αλλά και σαν απόδοση ,,,για τα €40 που έδωσα για το καθένα δεν το μετάνιωσα καθόλου
Βρε τους πρόλαβες όλους αλλά στην αρχή τα παιδιά ήταν στο δίπλα τερέν ,δεν σκέφτηκα να στους γνωρίσω ,άσε που θεώρησα ότι θα τα ήξερες τα παιδιά.Καλη Ανάσταση και σε εσένα φίλε μου ,χάρηκα που σε γνώρισα .Ειχε τοσο λαο το HL σημερα στο Σχιστό και πετυχα μονο τον pain? Μαλλον πηγα νωρις! Κριμα που δεν σας γνωρισα απο κοντα παιδια. Καλη Ανασταση, καλο Πασχα και απο βδομαδα ελπιζω να πετυχω κανεναν να γνωριστουμε και εκ του συνεγγυς!
Η αληθεια ειναι οτι τωρα ξεκιναει να μου γινεται συνηθεια το σκοπευτηριο, οποτε ως τωρα γνωριστηκα μονο τυχαια σε κυνηγοτοπους με το Ηλια, τον Θοδωρη-Ευβοια και τον hunter97..υγεια να εχουνε και την επομενη εβδομαδα παλι εκει θα ειμαστε!Βρε τους πρόλαβες όλους αλλά στην αρχή τα παιδιά ήταν στο δίπλα τερέν ,δεν σκέφτηκα να στους γνωρίσω ,άσε που θεώρησα ότι θα τα ήξερες τα παιδιά
Οπου δεις mp155 με ξυλα σκουρα (σπανιο νομιζω, ολο ασπρα βλεπω!) και εναν να βαραει στον γαμο του καργακιοζη , εγω θα ειμαι!Που ήσουν Στέφανε με τον Λευτέρη 3 πούλες μαζί ρίξαμε,,,βάλε και καμία φωτό να πέσει αναγνωριστική την επομενη![]()
Άσε ρε και εμείς που έχουμε beretta 686 sporting μαμά στον ίδιο γάμο ρίχνουμε και εμείς χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!Οπου δεις mp155 με ξυλα σκουρα (σπανιο νομιζω, ολο ασπρα βλεπω!) και εναν να βαραει στον γαμο του καργακιοζη , εγω θα ειμαι!![]()
Για σένα δουλεύω αγόρι μου...σου φτιαχνω κοτέτσι με τα τρυγονακια!Οπου δεις mp155 με ξυλα σκουρα (σπανιο νομιζω, ολο ασπρα βλεπω!) και εναν να βαραει στον γαμο του καργακιοζη , εγω θα ειμαι!![]()
Περιφραξε το καλα γτ εχει αλεπουδες πολλες!!!Για σένα δουλεύω αγόρι μου...σου φτιαχνω κοτέτσι με τα τρυγονακια!
Δυο σακιά καλαμπόκι να φέρεις ανεβαίνονταςΠεριφραξε το καλα γτ εχει αλεπουδες πολλες!!!![]()
Δυο σακιά καλαμπόκι να φέρεις ανεβαίνοντας![]()