τελικα εχουμε κανένα νεο; οχι για μενα για τον Μανο που θελει να δοκιμάσει το dt
Σπύρο καλημέρα. Εχθές λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να μιλήσω για το θέμα. Πριν λίγο όμως μου είπαν ότι το σκοπευτήριο λειτουργεί κανονικά, με την διαφορά ότι η πουλά θα παίζεται από τρία άτομα αντί για πέντε. Θα κάνω αργότερα ένα τηλ Σχιστό για επιβεβαίωσητελικα εχουμε κανένα νεο; οχι για μενα για τον Μανο που θελει να δοκιμάσει το dt
τελικα εχουμε κανένα νεο; οχι για μενα για τον Μανο που θελει να δοκιμάσει το dt
ναι δυστυχως, όταν εφυγα περασαν τα πουλιαΣπύρο γύρισες;
Δεν πειράζει Σπυρο. Έχουμε πληροφορηθεί για καλό πέρασμα το μεσημεράκι στο Σχιστό, και λέμε με τον Μάνο να πάμε. Το καρτέρι χωράει και άλλον.ναι δυστυχως, όταν εφυγα περασαν τα πουλια
δουλευω ως τις 3, τα ασχημα του 6ημερου ειναι αυταΔεν πειράζει Σπυρο. Έχουμε πληροφορηθεί για καλό πέρασμα το μεσημεράκι στο Σχιστό, και λέμε με τον Μάνο να πάμε. Το καρτέρι χωράει και άλλον.
ΝΒ;;;;;;;Εμείς καήκαμε χθές στο σκοπευτήριο NB.
N o B ird..Που σου πάει το μυαλό?ΝΒ;;;;;;;
Ρίξαμε λέει........ Εγώ προσωπικά έριξα 6. πουλες σαν να μην υπάρχει αύριοριξατε τελικα; ολα οκ;
Εγώ δεν είμαι πονηρός άνθρωπος...N o B ird..Που σου πάει το μυαλό?![]()
ωραιος καιρος για μπασιμο στο σχιστο σημερα και το forum εδωσε δυναμικο παρόν! τα καψαμε σε γενικες γραμμες, ειχαμε μερικα κοψοφτερα και κλαμπανισματα αλλα ολα ειναι στο πρόγραμμα δεν πειράζει.
Ο Μάνος να ψαχνει κατσαβιδι, ο Κωστας να χανει το 25αρι απο υπερβολική σιγουρια και ο Κυριάκος να πειραζει εμας τους υπολοιπους.
Να το επαναλάβουμε πλακα ε
Για τον εαυτό σου δεν λες που τα σκονιζες κοντά, μακριά...ωραιος καιρος για μπασιμο στο σχιστο σημερα και το forum εδωσε δυναμικο παρόν! τα καψαμε σε γενικες γραμμες, ειχαμε μερικα κοψοφτερα και κλαμπανισματα αλλα ολα ειναι στο πρόγραμμα δεν πειράζει.
Ο Μάνος να ψαχνει κατσαβιδι, ο Κωστας να χανει το 25αρι απο υπερβολική σιγουρια και ο Κυριάκος να πειραζει εμας τους υπολοιπους.
Να το επαναλάβουμε πλακα ειχε
Από το προηγούμενο Σ/Κ νομίζω οχι@Κωστας 63 έχουν αλλάξει καθόλου οι τροχιές ?