Με την ψυχολογία που έχει ο Ευριπίδης σπάνε πολλά πιάτα και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Όταν έχεις καλή ψυχολογία και ηρεμία κάποια πιάτα σπάνε " μόνα " τους.
Γιάννη μην απορεις με τις αποστάσεις που σπάνε τα πιατα με 4αρι τσοκ. Έχω δει εγώ μπασιματα ακόμα και με κύλινδρο που δεν πίστευα στα ματια μου. Βέβαια βοηθάει και η περιστροφή του δίσκου σε αυτό.Καλησπερα!! Ευριπιδη benelli και τα μυαλα στα καγκελα!! Αργησαμε σημερα και πηγα πολυ αργα σκοπευτηριο,προλαβα και ειδα στους 3 βατηρες τον Ευριπιδη με την benelli M2 και πραγματικα Ευριπιδη εριξες πολυ καλα..καλυτερα απο καθε οπλο που ειχες πιστευω..μπραβο φιλε φαινεται να σου καθεται πολυ καλα το οπλο..εγω ισα που προλαβα να ριξω μια πουλα και εβρεχε λιγο κατα την διαρκεια αλλα καλα ηταν..εμεινα ευχαριστημενος και αυτη τη φορα με την benelli Centro..δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το οπλο καθως σπαω το trap πιατο (με πραγματικη ταχυτητα trap) με 4 αστρα mobile τσοκ και 28γρ σκαγια..επισης εκανα δοκιμες στο πιατο(εισερχομενο ψηλα) που ξεκιναει πολυ μακρια κατα μετωπον, λιγο λοξα και του εριξα πολυ νωρις και σπαει ..ακους το μπαμ και μετα σπαει σιγουρα ηταν 35 + μετρα..Φαινεται να ριχνει κλειστα το οπλο..Στελιος και Βικτωρας επισης εκει και τα ειπαμε! Δεν τους ειδα να ριχνουν γιατι πηγα αργα..να πω οτι η πουλα εχει badou 2 μηχανες,teal πολυ γρηγορο (φουλ ταχυτητα η μηχανη) ,λαγο,mini σε δυσκολη τροχια ειδικα απο ενα βατηρα,πιατο trap (με ταχυτητα trap) δισκους απο πυργους poul και mark του skeet σε τροχιες κατα την γνωμη μου δυσκολοτερες απο το skeet..πιατο που περναει ψηλα απο το γηπεδο και φευγει πισω απο το γηπεδο,δηλαδη φευγει πλατη μας οπως βλεπουμε το γηπεδο..επισης η πουλα εχεις 5 ντουμπλεδες..και βεβαια και αλλες τροχιες εξερχομενες ,τραβερσες πολυ χαμηλες και πολυ ψηλες κ.τ.λ..
Γιάννη μην απορεις με τις αποστάσεις που σπάνε τα πιατα με 4αρι τσοκ. Έχω δει εγώ μπασιματα ακόμα και με κύλινδρο που δεν πίστευα στα ματια μου. Βέβαια βοηθάει και η περιστροφή του δίσκου σε αυτό.
Τον λαγό γιατί τον χάνεις; Φεύγεις από πάνω ή βάζεις προσκοπευση; Ριχνε πάνω του, το πιο εύκολο πιάτο είναι.Ολα θα κριθουν το Σαββατο στην τελευταια προπονηση.
Δουλεψε το λαγο. Ειναι κριμα να εχεις πιατο που το θεωρεις χαμενο απο πριν.
γιωργο εχω μεγαλο προβλημα.δεν ξερω τι γινεται.προσπαθω να κανω αυτο που λες.την μια περνανε τα σκαγια απο μπροστα και την αλλη απο πισω.προχθες η πρωτη περασε μπροστα και η 2η απο πανω.σημερα και στις 2 εμεινα πισω για χιλιοστα.κι εσπασα κατι ντουμπλεδες ονειροΤον λαγό γιατί τον χάνεις; Φεύγεις από πάνω ή βάζεις προσκοπευση; Ριχνε πάνω του, το πιο εύκολο πιάτο είναι.
Πώς σου πήρε τον αέρα ο λαγός ρε γαμωτο
Να ρωτήσω κάτι και εγώ σαν ασχετος με το σκοπευτήριο, δεν έχω πάει ποτέ! Αλλά σχετικός με το κυνήγι του λαγού. Τον "λαγό "που λέτε στα πόσα μέτρα περίπου τον χτυπάτε;
Αυτα γουσταρω εγω... .ha ha ha.εχω τουφεκίσει και στον Πυργετό for fun στα 50+