Σκοπευτήριο Χανίων

Όσο αφορα αυτό το δικανο αλλά μονο αυτό πολύ θα ήθελα να κάνω ενα τεστ με τη rem και σε διάτρηση και οπου αλλου μπορω έτσι για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους.γιατί δεν με πείθει κανεις οτι δεν υστερεί τουλαχιστον απέναντι στη rem.είναι η πρωτη φορά που πιστεύω οτι αυτογεμες υπερτερεί απέναντι σε δικανο.ασε να μη σου πω και οτι και η 400 θα το κανει σκονοβολο.

Επίσης θα ήθελα ενα τεστ βλητικης απόδοσης και διάτρησης με αυτό το δικανο τη 391 tecnys sporting την a400 sporting και την 1100 competition έτσι για να μου λυθουνε καποιες απορίες ρε αδερφέ

Για όποιον ενδιαφέρεται....

11jodg8.jpg

Ξέρουμε τα έπαθλα του αγώνα αναλυτικότερα?

Επίσης θα ήθελα ενα τεστ βλητικης απόδοσης και διάτρησης με αυτό το δικανο τη 391 tecnys sporting την a400 sporting και την 1100 competition έτσι για να μου λυθουνε καποιες απορίες ρε αδερφέ
το τεστ εγινε φιλε ?

Ωραιο σχημα χτες στο γηπεδο 3, αν και τα πιατα ηταν αρκετα κοντινα, σε σημειο ομως που να μη συγχωρουν λαθη ή να σου δινουν ευκαιρια για δευτερη βολη. Πιατα σιμ, και τραπ απο ρομποτικη μηχανη, εδωσαν εξτρα ενδιαφερον. Ειδικα αυτη η ρομποτικη μηχανη, ειναι ολα τα λεφτα

Ωραιο σχημα χτες στο γηπεδο 3, αν και τα πιατα ηταν αρκετα κοντινα, σε σημειο ομως που να μη συγχωρουν λαθη ή να σου δινουν ευκαιρια για δευτερη βολη. Πιατα σιμ, και τραπ απο ρομποτικη μηχανη, εδωσαν εξτρα ενδιαφερον. Ειδικα αυτη η ρομποτικη μηχανη, ειναι ολα τα λεφτα
Γήπεδο 3 εννοείς το κανονικό 3ο (τελευταίο) ή το ενδιάμεσο μεταξύ των κανονικών 2 και 3, που είχαν βάλει και πέρυσι μεταφέροντας μηχανές, εκεί που ήταν εγκατεστημένη και η ρομποτική; Σήμερα εκεί θα παίξουμε, ξέρεις;;;;
'Α να δούμε τι θα δούμε ...

To μικρο Στελιο

Εχω την αισθηση οτι το απογευμα ειναι ακομα πιο δυσκολο, το 7 φευγει καρφι στον ηλιο, το ιδιο και το 1. Το 2 ειναι battue και βγαινει απο μηχανη που ειναι στην ευθεια του ηλιου. Γενικως φαινονται ευκολα τα πιατα, ισως και να ειναι κιολας για καποιον που ξερει, αλλα ειναι πονηρα και δυσκολα καποια.

To μικρο Στελιο

Εχω την αισθηση οτι το απογευμα ειναι ακομα πιο δυσκολο, το 7 φευγει καρφι στον ηλιο, το ιδιο και το 1. Το 2 ειναι battue και βγαινει απο μηχανη που ειναι στην ευθεια του ηλιου. Γενικως φαινονται ευκολα τα πιατα, ισως και να ειναι κιολας για καποιον που ξερει, αλλα ειναι πονηρα και δυσκολα καποια.
Ωχ, κατάλαβα !!! :( ... απογοήτευση πάλι !!! Αν μάλιστα είναι και σήμερα εκεί ο ... ξέρεις ποιος ;) ... με βλέπω να μην πιάνω πάλι διψήφιο αριθμό πιάτων ... .hit..sarcastic..sarcastic.

Συγνωμη το ποσταρω ξανα με τις διορθωσεις του..

σχετικα με τα επαθλα ακουσα οτι θα εχει οπλο το οποιο μαλλον θα δωθει με κληρωση στους διαγωνιζομενους , θα εχει αδειες κυνηγιου , φυσιγγια και πολλα αλλα τα οποια δεν τα γνωριζω σιγουρα , επομενος μην δεσετε τιποτα σχοινι κορδονι...

2e6c01f.jpg

Last edited:
το ενδιαμεσο στελιο το οποιο σχημα μοιαζει ευκολο αλλα δεν ειναι
To μικρο Στελιο
Τζίφος τελικά, το γήπεδο αυτό δεν λειτουργούσε σήμερα, γιατί απ' ότι μου είπανε έγινε ένα ψιλοατύχημα χθες από κομματάκια από κάποια δισκάκια που πετάγονταν στο διπλανό γήπεδο που προπονούνται οι σκοπευτές του σκητ. Γι' αυτό θα λειτουργεί μόνο όταν δεν θα έχουν προπόνηση τα παιδιά δίπλα.
Έτσι ρίξαμε πάλι στο 1ο γήπεδο ... Φυσούσε και ένας γ@μημένος αέρας πάλι! ... Ξενέρωμα, και δυστυχώς σχεδόν τα ίδια απογοητευτικά αποτελέσματα για μένα ... :( Την Τετάρτη πάλι, αν και θα το σκεφτώ πολύ αν θα ρίξω... .xm.

Καλησπερα!! Ευριπιδη benelli και τα μυαλα στα καγκελα!! Αργησαμε σημερα και πηγα πολυ αργα σκοπευτηριο,προλαβα και ειδα στους 3 βατηρες τον Ευριπιδη με την benelli M2 και πραγματικα Ευριπιδη εριξες πολυ καλα..καλυτερα απο καθε οπλο που ειχες πιστευω..μπραβο φιλε φαινεται να σου καθεται πολυ καλα το οπλο..εγω ισα που προλαβα να ριξω μια πουλα και εβρεχε λιγο κατα την διαρκεια αλλα καλα ηταν..εμεινα ευχαριστημενος και αυτη τη φορα με την benelli Centro..δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το οπλο καθως σπαω το trap πιατο (με πραγματικη ταχυτητα trap) με 4 αστρα mobile τσοκ και 28γρ σκαγια..επισης εκανα δοκιμες στο πιατο(εισερχομενο ψηλα) που ξεκιναει πολυ μακρια κατα μετωπον, λιγο λοξα και του εριξα πολυ νωρις και σπαει ..ακους το μπαμ και μετα σπαει σιγουρα ηταν 35 + μετρα..Φαινεται να ριχνει κλειστα το οπλο..Στελιος και Βικτωρας επισης εκει και τα ειπαμε! Δεν τους ειδα να ριχνουν γιατι πηγα αργα..να πω οτι η πουλα εχει badou 2 μηχανες,teal πολυ γρηγορο (φουλ ταχυτητα η μηχανη) ,λαγο,mini σε δυσκολη τροχια ειδικα απο ενα βατηρα,πιατο trap (με ταχυτητα trap) δισκους απο πυργους poul και mark του skeet σε τροχιες κατα την γνωμη μου δυσκολοτερες απο το skeet..πιατο που περναει ψηλα απο το γηπεδο και φευγει πισω απο το γηπεδο,δηλαδη φευγει πλατη μας οπως βλεπουμε το γηπεδο..επισης η πουλα εχεις 5 ντουμπλεδες..και βεβαια και αλλες τροχιες εξερχομενες ,τραβερσες πολυ χαμηλες και πολυ ψηλες κ.τ.λ..

ρε μηπως να τοκανω evripidis M2?περαν του αστειου γιαννη σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.φιλαρακι οντως μου εχει κατσει απιστευτα τ οπλο.εχει το καλυτερο πιασιμο και την καλυτερη σκοπευτικη γραμμη μακραν απ οποιοδηποτε οπλο ειχα μεχρι τωρα.ακομα και ο στελιος που το επωμισε του εκανε εντυπωση το ζυγισμα και η σκοπευτικη γραμμη.δεν πιστευε με τιποτα οτι το βαρος του ειναι 3250.ποτε αλλοτε δεν ειχα οπλο με τετοιο swing και τοση ευκολια στα γυρισματα.ασε που εχω παθει πλακα απο την ανταποκριση της σκανδαλης.ελπιζω να μην μας κοψει το κυνηγι ο φιλος μας για να τα δω αυτα και στο κυνηγι.μακαρι να μ αξιωσει ο Κυριος να δω και μια crio supersport στα χερια μου.τιποτ αλλο.ειναι πραγματικα value for money οπλο

Last edited:
Back