Σκοπευτήριο Χανίων

Ρε παιδιά αυτή η Helene η Δανέζα παντρεμένη δεν είναι;
Εγώ φέτος δεν ήρθα, αλλά την είχα δει πέρυσι. Πώς έχω την εντύπωση ότι είχε άντρα και παιδάκι μαζί; .xm.
Θα μου πείτε τώρα: - και τι σημασία έχει αυτό; .my man.
-Εντάξει ... κι αν είναι ... σιγά, και τι έγινε!
Απλώς ρωτάω, για να δω αν θυμάμαι καλά ... ή έχω κάψει φλάντζα! .fff.

Λοιπόν ανεβήκανε οι φώτο απο το Grand Prix..Κάνω την αρχή με τον σκληροπυρηνικόJackdaniel victor(παρακαλώ να προστεθεί στα παρατσούκλια!)..

wCXD1Ykl.jpg

Όλα ξεκίνησαν με ένα θερμό "Κρητικό" καλωσόρισμα Γραβίερα Κρήτης με μέλι, ξηροτήγανα, καλιτσούνια και άφθονη Ρακί..

n2haOrLl.jpg

f8KoUoTl.jpg

TkTUI6tl.jpg

Οι εγκαταστάσεις και τα τερέν του σκοπευτηρίου..

4Ly5KSpl.jpg

VzAxCftl.jpg

RU7x90yl.jpg

Κάθε τερέν είχε και την κερκίδα του..

8zw6J2el.jpg

Διάφορες φώτο απο muller,Pilla κλπ κλπ

JQuz23Wl.jpg

udcJRDWl.jpg

FUBnOWIl.jpg

NhI14HDl.jpg

BIup636l.jpg

Δεν έλειψαν βέβαια οι όμορφες παρουσίες...my man.

baQytMCl.jpg

zmoQXO9l.jpg

0p3jhI3l.jpg

K2faqY5l.jpg

9VS6syFl.jpg

Κύπελλα και αναμνηστική φωτογραφία..

ChaQcTJl.jpg

eXhkCQcl.jpg

Κλείνω με το όμορφο ηλιοβασίλεμα στο Κρητικό πέλαγος και με την ευχή να μαστε καλά να ξαναπάμε..

ArXvbFll.jpg

Για το HuntersLife channel Gerry Christoforatos.. .sarcastic.

Το τριτο το μελαχρινο θα είναι του χρονου?
αρχίζω προπόνηση κ θα σας σαμποταρω ολους τα φυσίγγια .sarcastic.

Δεν ξερω πια ειναι παντως.sarcastic.

Λοιπόν ανεβήκανε οι φώτο απο το Grand Prix..Κάνω την αρχή με τον σκληροπυρηνικόJackdaniel victor(παρακαλώ να προστεθεί στα παρατσούκλια!)..

wCXD1Ykl.jpg
Βρε καλως τα τα φωτομοντελα!!!!Χαθηκε καμια βεργινα, μυθος.beer. κτλ μ'αυτη τη ζεστα ρε παιδια!!Ειναι εποχη για Jack??Ειστε ωραιοι!!.well done.

Το τριτο το μελαχρινο θα είναι του χρονου?
αρχίζω προπόνηση κ θα σας σαμποταρω ολους τα φυσίγγια .sarcastic.

Δεν ξερω πια ειναι παντως.sarcastic.
Και σε τι ακριβως θα διαγωνιστεις μαζι της.sex hard.?????Οχι τιποτε αλλο αλλα για να σε βοηθησουμε να ακολουθησεις το σωστο προγραμμα προπονησης.violin..very funny..very funny..off topic.

Πολύς κόσμος χθες στο σκοπευτήριο. Ξαναγυρίσαμε στο 1ο γήπεδο, όπου είχαμε να ρίξουμε πάνω από 1 μήνα (πριν τον αγώνα Grand Prix). Δουλεύανε 10 μηχανές, και ο Τάκης είχε κάνει κάποιες αλλαγές σε τροχιές και ταχύτητες, είχε φτιάξει ένα πρόχειρο σενάριο, αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δε είχε προλάβει να φτιάξει καρτέλες για τους βατήρες κι έτσι ... πόνεσε ο λαιμός του να φωνάζει στον καθένα το κάθε πιάτο που έπρεπε να ρίξει! .big smile.
Τέλος πάντων, ωραία ήτανε ... αλλά λίγο! :( Πως να "χορτάσεις" με μια πούλα μόνο! Πολύς ο κόσμος ... έχει μικρύνει και η μέρα! ... Αφού είχε σχεδόν σκοτεινιάσει όταν έφυγα, και η τελευταία 6άδα έριχνε ακόμη το δεύτερο βατήρα! Δεν ξέρω αν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πούλα ... .xm.

Καλο μεσημερι! Ανέβηκα σημερα σκοπευτηριο μαζί με ενα φίλο,γιατι αυριο εχω μνημόσυνο και δεν ξερω αν προλάβω να παω..ήθελα να ρίξω πρωτη φορα με την beretta a304..έριξα μια πουλά και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος..19-20 εκανα...για πρωτη φορα απο περυσι καλα ηταν,αλλα,οι χρόνιες ασθένειες εξακολουθούν να μένουν ,ειδικά στο πιάτο νουμερο 11 ,ενα πιάτο σχετικά γρήγορο,που φεύγει απο πισω οπως εισαι στο βατήρα λιγο λόξα και εξερχόμενο χαμηλά σε ύψος ορτυκιού περίπου,και και αν δεν το σπάσεις πεφτει περίπου 30-35 μετρα μπροστα σου..φυσιγγια lampro 5 sporting νουμερο 8,5!! Και τα nsi due sporting..μου άφησαν καλές εντυπώσεις και τα δυο..ειδικά το lampro 5 νουμερο 8,5 τρομερό πραγματικα..θα το βάλω σιγουρα στις τσιχλες του χρόνου αν το ξαναβρώ 8,5!!

Καλο μεσημερι! Ανέβηκα σημερα σκοπευτηριο μαζί με ενα φίλο,γιατι αυριο εχω μνημόσυνο και δεν ξερω αν προλάβω να παω..ήθελα να ρίξω πρωτη φορα με την beretta a304..έριξα μια πουλά και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος..19-20 εκανα...για πρωτη φορα απο περυσι καλα ηταν,αλλα,οι χρόνιες ασθένειες εξακολουθούν να μένουν ,ειδικά στο πιάτο νουμερο 11 ,ενα πιάτο σχετικά γρήγορο,που φεύγει απο πισω οπως εισαι στο βατήρα λιγο λόξα και εξερχόμενο χαμηλά σε ύψος ορτυκιού περίπου,και και αν δεν το σπάσεις πεφτει περίπου 30-35 μετρα μπροστα σου..φυσιγγια lampro 5 sporting νουμερο 8,5!! Και τα nsi due sporting..μου άφησαν καλές εντυπώσεις και τα δυο..ειδικά το lampro 5 νουμερο 8,5 τρομερό πραγματικα..θα το βάλω σιγουρα στις τσιχλες του χρόνου αν το ξαναβρώ 8,5!!

Γιάννη νομίζω οτι στο έχω ξαναπεί τα due είναι το καλύτερο φυσίγγι για το compak πρόσεξε όμως για τα γήπεδα της Ελλάδας..

Προλίγου γύρισα από το σκοπευτήριο. Ωραία ήταν! Ο καιρός γλυκός, ούτε κρύο ούτε ζέστη ούτε αέρας, τέλεια. Έριξα μια πούλα, έκανα 21, είμαι αρκετά ευχαριστημένος για 2η φορά που πήγα φέτος, έσπασα και κάποια δισκάκια που τα θεωρούσα "δύσκολα" και τα φοβόμουν, όπως το 11 που είπε παραπάνω και ο Γιάννης, και το 4 (ψηλό λοξό εξερχόμενο - overhead) και μονό και ντουμπλέ, που την περασμένη Τετάρτη δεν είχα καταφέρει να το σπάσω!
Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησαν τα φυσίγγια NSI UNO PRIMA 28gr, που έριξα αυτές τις δυο φορές και δεν τα είχα ξαναδοκιμάσει. Όπως επίσης και 3-4 Lambro Skeet που έριξα εναλλακτικά/συμπληρωματικά. Και άλλα 3-4 B&P Sporting & Compak που είχαν ξεμείνει από πέρυσι, αν και αρκετά πιο "σκληρά", όπως έχω ξαναγράψει, μετά την αλλαγή καψουλιού από 2000 σε 616.
... Όταν βρεθείς σε "καλή μέρα" όλα τα φυσίγγια καλά είναι! ;)

Back