Σκοπευτήριο Χανίων

Για πείτε καμιά λεπτομέρεια ρε μάγκες , μην μας αφήνετε στο σκοτάδι.sarcastic..sarcastic.
ασε διονυση.τι να πουμε ρε φιλε???η κοπελα ητανε 10 σμαρια φασσες μονη της.αν φορουσε και το μινι που φορουσε τη παρασκευη οι αλλοι δε θα κανανε ουτε 50 στα 200.θα μας παιρνανε οι του ερυθρου σταυρου που λεει και ο γερος του μαπετ σοου

Σου ειπα, αυτες του Ερυθρου Σταυρου ηταν οτι επρεπε. Και αν παθαινε κανεις, χτυπα ξυλο, κατι, κατα τη διαρκεια, ηξεραν να τον συνεφερουν .sarcastic.

Η αλλη τι να σου κανει, αντε να σου ριξει κανα ντουμπλε να σε αποτελειωσει να μη βασανιζεσαι :)

Ριξαμε τη Δευτερα το 4o γηπεδο, 3 μονα και ενα sim. Ειναι οντως δυσκολο, για τα δεδομενα μου. Επισης στα πλην (της ωρας) ο ηλιος που ηταν φατσα με αποτελεσμα το μισο γηπεδο να ειναι εκτος οπτικου πεδιου σχεδον, αλλα και η φοβερη ζεστη. Φαντασου δεν μπορουσα να πιασω το οπλο, και ριξαμε μονο μια πουλα. Μ'αρεσε που ηταν τοσο δυσκολο, ελπιζω να μεινει η δυνατοτητα να ριχνουμε και δυσκολα σχηματα μπας και βελτιωθουμε και μεις λιγακι.

Βίκτωρα τα ρίξατε τα σχήματα?
Ρίξαμε τη Δευτέρα στο 4ο γήπεδο. Είχε πολύ κόσμο, ίσα που προλάβαμε να ρίξουμε μια πούλα. Δεν τα πήγαμε καλά. Εγώ έκανα 14, ο Βίκτωρας δεν ξέρω ... κάπου εκεί κι αυτός... :(
Να δούμε και σήμερα, αν δεν τα χαλάσανε τι θα κάνουμε, αν και .. μ'αυτή τη ζέστη ....xm.

Στελιο, αν ριξουνε οι τραπαδοροι σημερα, ξεχνα το το 4ο γηπεδο. Ας μεινει τουλαχιστον το μικρο να το ριχνουμε που και που. Το θεμα δεν ειναι η ζεστη, αλλα ο κοντρα ηλιος. Θα ανεβω και σημερα, δεν θα ριξω ομως, με τσακισε ο ηλιος προχτες, και δεν ειχε πλακα.

Οπα έχασα επεισόδια

Γερασιμε μπραβο φιλε συγχαρητήρια κ εις ανώτερα :)

Εγω ποτς δεν τα παω καλα στους αγωνες λογω του αγχους.
κανω 20-23 πριν τον αγωνα και οταν ξεκινησει κανω αντε το πολυ δεκαπεντε.
με τρελενει το αγχος.
Τα πηγες υπεροχα απο την πρωτη φορα.well done.

Back