Σκοπευτήριο Χανίων

Λοιπον, τις 2 πρωτες πουλες που ειδα του Γερασιμου, θα μπορουσε ανετα να ειχε μεγαλυτερο σκορ. Ειδικα στην πρωτη, εχασε 3 πιατα ευκολα (αν μπορει να ειπωθει κατι τετοιο φυσικα), ενω στη δευτερη εχασε κυριολεκτικα το πρωτο πιατο του τελευταιου ντουμπλε. Δυστυχως μετα επρεπε να φυγω για δουλεια οποτε δεν ειδα τις επομενες προσπαθειες του, κρινοντας ομως απο το συνολικη εικονα, και οχι τις επιμερους λεπτομερειες, μπορω να πω οτι ανετα ηταν για ψηλοτερα. Σαφως παιζει ρολο και η ζεστη και η κουραση, και το αγχος, αλλα παιζει για ολους.

Κατα τα αλλα, να πω οτι φετος η διοργανωση μου φανηκε πιο καλη, και οι συμμετοχες, παρολη τη κριση, αυξημενες. Ακομα το μετανοιωνω που δεν κατεβηκα, καθως δεν εχω δελτιο σκοπευτη, αλλα θα ειναι ενα απο τα επομενα βηματα. Επισης ειχα την ευκαιρια να τα πουμε, εστω και πεταχτα, με ατομα που εχουμε να μιλησουμε χρονια, ή που μιλαμε μονο μεσω Facebook και chat. Kοινο παραπονο ολων, η ελλειψη σκοπευτηριων, και τακτικων προπονησεων.

Εις αυριον λοιπον τα σπουδαια, ελπιζοντας σε μεγαλυτερα σκορ, και πιο περιεργα σχηματα :)

Μπραβο στον Λεωνιδα και τον Γερασιμο τους είδα και τους χάρηκα! Πιστευω οτι μπορούσαν πολυ καλύτερα αν δεν ήταν πραγματικα άτυχοι..ευχαριστώ τον Λεωνιδα που παρόλο που έριχνε,έκατσε ανάμεσα στις πουλες και ασχολήθηκε μαζί μου,λέγοντας μου κάποια πολυ σημαντικά για μένα πράγματα ,πανω στο οπλο μου..καλη επιτυχία και αύριο και στους δυο.

Γιαννη, αφου το ειδες και περσι, και επιβεβαιωθηκε και φετος. Σχεδον οι περισσοτεροι σκοπευτες, παρολη την κουραση ή την υπερενταση τους, θα σου απαντησουν σε ερωτησεις, θα σου δειξουν, και γενικα θα ασχοληθουν. Ποσο μαλλον ο Λεωνιδας που ειναι και δασκαλος σκοποβολης, και εχει αποδειξει αρκετες φορες και εδω μεσα, οτι το γουσταρει αυτο που κανει.

Μεγαλο σχολειο, να προσθεσω, το να βλεπεις σκοπευτες αυτου του επιπεδου να ριχνουν. Το πως στηνονται στο βατηρα, που περιμενουν το πιατο, που κοιτανε οι κανες, πως γινεται η κινηση. Οι περισσοτεροι βλεπουμε το πιατακι, το παιχνιδι ομως και το ζουμι ειναι το να βλεπεις το σκοπευτη.

Συμφωνώ victor, εδώ σε βιντεάκια από αγώνες που βλέπω προσπάθώ να πάρω την κίνηση του σκοπευτή.
Ενας καθηγητής μου στο Γυμνάσιο έλεγε ''Αν το ακούσεις-θα το ξεχάσεις, αν το δείς-θα το θυμάσαι, αν το κάνεις-το έμαθες''

Όσο για τον κ. Μητσιάλη έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας τόσο μέσω τον άρθρων του στο περιοδικό όσο και σε 2 DVD που τον έχω παρακολουθήσει (το ένα μάλιστα ήταν μέσα στο κατάστημα του κ. Χατζιώτη). Για να μην εκλειφθεί ως τυχόν απόπειρα διαφιμησης να πώ ότι τον κ Μητσιάλη, ούτε τον ξέρω τον ανθρωπο ούτε έχουμε συναντηθεί ποτέ. Παίρνοντας αφορμή το τελευταίο άρθρο του, που αφορούσε τις ξηρές προπονήσης στο σπίτι, μπαινοντας μια μέρα η γυναίκα μου στο δωμάτιο μου λέει ''Τι έπαθες και σημαδευεις τη λάμπα''.hit.

καλημερα σας.μολις τωρα γυρισα απο σκοπ.σημερα οι συνθηκες ακομα πιο δυσκολες απο εχθες.ζεστη 32-34 βαθμους και αρκετος αερας.παντως τα παιδια δινουν τον καλυτερο τους εαυτο.μετα απο 2 πουλες που ειδα ο γερασιμος εκανε 44 πιατα και ο μαυροματης ρε παιδια τι μαγικο παιξιμο που εχει αυτο το παιδι.2 24αρια εχει μεχρι τωρα.ο λεο δεν ητανε στα καλυτερα του αλλα ολα τα παιδια αξιεπαινα για την προσπαθεια.το σημαντικο ειναι οτι ολοι το ευχαριστιουνται και ειναι παντα προθυμοι παρ ολη την αγωνια του αγωνα να απαντησουν σε ερωτηματα μας.περισσοτερο ρεπορταζ και αποτελεσματα απο γερασιμο και βικτωρα αργοτερα.εγω ρε παιδια δεν αντεχω τη ζεστη και λεω να παω για καμμια βουτια

Αλλη μια εμπειρία έφτασε στο τέλος της..Κρατάω την καλη μου εμφάνιση σε πρώτο διεθνείς αγώνα με 164/200..Πρώτος στην κατηγορία μου και με αυτο σκορ απο του χρόνου θα αγωνίζομαι στην Α1..ευχαριστω όλα τα παιδιά απο την Κρητη και για την φιλοξενία και για ολα..Φωτο μόλις ανέβαινουν..
10dcexl.jpg

Εξαιρετικα ωραια!!!!!!!!!!!!!Μπραβο Γερασιμε!!!!!!!!!!!!!!!.well done..well done.Εξελισεσαι θαυμασια φιλε!!Και εις ανωτερα!!!!!!!
Μπραβο και σε ολους του συμετεχοντες γνωστους και οχι και κυριως στον δασκαλο(Leo)!!

μπραβο γερασιμε γι αρχη αριστα.αντε με το καλο να σε δουμε και του χρονου και γενικα συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζομενους για το ωραιο θεαμα που προσφεραν.ελπιζουμε του χρονου να εχουμε περισσοτερες συμμετοχες

Back