Λοιπον, τις 2 πρωτες πουλες που ειδα του Γερασιμου, θα μπορουσε ανετα να ειχε μεγαλυτερο σκορ. Ειδικα στην πρωτη, εχασε 3 πιατα ευκολα (αν μπορει να ειπωθει κατι τετοιο φυσικα), ενω στη δευτερη εχασε κυριολεκτικα το πρωτο πιατο του τελευταιου ντουμπλε. Δυστυχως μετα επρεπε να φυγω για δουλεια οποτε δεν ειδα τις επομενες προσπαθειες του, κρινοντας ομως απο το συνολικη εικονα, και οχι τις επιμερους λεπτομερειες, μπορω να πω οτι ανετα ηταν για ψηλοτερα. Σαφως παιζει ρολο και η ζεστη και η κουραση, και το αγχος, αλλα παιζει για ολους.
Κατα τα αλλα, να πω οτι φετος η διοργανωση μου φανηκε πιο καλη, και οι συμμετοχες, παρολη τη κριση, αυξημενες. Ακομα το μετανοιωνω που δεν κατεβηκα, καθως δεν εχω δελτιο σκοπευτη, αλλα θα ειναι ενα απο τα επομενα βηματα. Επισης ειχα την ευκαιρια να τα πουμε, εστω και πεταχτα, με ατομα που εχουμε να μιλησουμε χρονια, ή που μιλαμε μονο μεσω Facebook και chat. Kοινο παραπονο ολων, η ελλειψη σκοπευτηριων, και τακτικων προπονησεων.
Εις αυριον λοιπον τα σπουδαια, ελπιζοντας σε μεγαλυτερα σκορ, και πιο περιεργα σχηματα
Κατα τα αλλα, να πω οτι φετος η διοργανωση μου φανηκε πιο καλη, και οι συμμετοχες, παρολη τη κριση, αυξημενες. Ακομα το μετανοιωνω που δεν κατεβηκα, καθως δεν εχω δελτιο σκοπευτη, αλλα θα ειναι ενα απο τα επομενα βηματα. Επισης ειχα την ευκαιρια να τα πουμε, εστω και πεταχτα, με ατομα που εχουμε να μιλησουμε χρονια, ή που μιλαμε μονο μεσω Facebook και chat. Kοινο παραπονο ολων, η ελλειψη σκοπευτηριων, και τακτικων προπονησεων.
Εις αυριον λοιπον τα σπουδαια, ελπιζοντας σε μεγαλυτερα σκορ, και πιο περιεργα σχηματα