Λοιπον, σημερα ειχαμε τον πρωτο απο τους 4 αγωνες που θα γινουν εδω κατω, με συμμετοχη κυνηγων-σκοπευτων, και μερους της αλλοδαπης παροικιας που κατοικοεδρευει στον Αποκορωνα. Ο καιρος απο νωρις εδειχνε τις διαθεσεις του, αλλα το περιμεναμε τοσο καιρο, που λογικα και χιονι να ριχνε, πολυ λιγο θα ειχε διαφορα. Εριχνα δευτερη σειρα, οποτε ειχα την ευκαιρια να δω λιγο τα πιατα, αν και ειχα ριξει και χτες τις τροχιες αλλα οχι το σχημα. Ολως περιεργως, μπηκα συγκεντρωμενος, εσπασα πιατα που παραδοσιακα με δυσκολευαν, και βγηκα απο την πουλα με ενα ωραιοτατο για τα δεδομενα μου 21/25. Εχασα το λαγο που προσπαθησα να του ριξω πολυ γρηγορα, και δυστυχως η υπαρξη οριου με εκανε να τον κυνηγαω και να μην μπορεσω να ριξω δευτερη. Οπως και να χει, η πρωτη πουλα θεωρω πως ηταν επιτυχημενη, κυριως γιατι καταφερα και κρατησα την αυτοσυγκεντρωση μου, ακομα και μετα τα χαμενα πιατα. Ο καιρος τσιχλομερα, με ψιλοβροχο αλλα ολα καλα.
Αντιθετως ομως με τον Ευριπιδη, που στη δευτερη πηγε θαυμασια, εμενα δεν μου βγηκε καλη ως το τελος. Ενω ξεκινησα καλα, απο τον τριτο βατηρα, και τελειωνοντας ειχα μολις 2 πιατα χαμενα, θες η διακοπη, θες το οτι δεν εμεινα συγκεντρωμενος οπως επρεπε, εχασα 6 πιατα σε δυο βατηρες, τελειωνοντας με 17/25. Συνολο μερας 38/50, μουσκεμα σχεδον οπως ολοι αλλωστε, αλλα νομιζω δεν μας ενοιαξε καθολου γιατι η εμπειρια ηταν φανταστικη. Κατα την καταμετρηση βρεθηκαμε σε ισοβαθμια με ενα αλλο παιδι, οποτε ριξαμε για την τεταρτη-πεμπτη θεση. Κλασσικα εχασα πιατο που δεν ειχα χασει ουτε στον αγωνα σημερα, ουτε χτες στην προπονηση, αλλα δεν εχει σημασια. Οπως και να εχει ομως, για τις μεχρι τωρα αγωνιστικες μου εμπειριες, ειναι μια επιτυχια, οχι τοσο το σκορ, αλλα την εμπειρια, για το οτι καταφερα πιστευω να μεινω ηρεμος σχεδον ως το τελος. Να πω οτι το δευτερο σταντ, παρολο των κοντινων πιατων, ειχε μερικες αρκετα περιεργες τροχιες, και προτιμησα να ριξω με τον συνδυασμο U2/LM που εριχνα και πριν.