Σκοπευτήριο Χανίων

Μπραβω ρε παιδια Ευριπιδη , βικτωρα , και ολους σας παντα τετοια !!!!
Εγω φετος που τα αρχισα ολα ...κυνηγι ...σκοπ ειμαι ακομα στη μετριοτητα :( του 50 με 60% επιτυχιες, θα συνεχισω να κανω ακομα κανα μαθημα
Με την δυοφθαλμη παω καλα την συνηθισα γρηγορα μπορω να πω.......αλλα αυτην την συνεχομενη κινηση του οπλου μετα την βολη ...θελει ακομα δουλεια για να ξεμπλοκαρει ο εγκεφαλος.... .hit. ..sarcastic.

Νέος κυνηγός και ταυτόχρονα να ξεκινήσεις το σκοπευτηριο ήταν το καλύτερο που θα μπορούσες να κανεις.Καθε αρχή και δύσκολη αλλά δεν ειναι τίποτα όταν εχεις δίπλα σου κάποιον έμπειρο στο σκοπευτηριο να σου πει δέκα πράγματα.
Με λίγη προσπάθεια κ προπόνηση θα γίνεις πολύ καλύτερος σκοπευτικα απο κάποιον που κυνηγάει χρονια αλλά ποτέ του δεν πάτησε στο σκοπευτηριο.

οριστε κυριοι 2 απο τα ταλεντακια του skeet που εκολαπτονται στο σκοπευτηριο μας με προσωπικες βεβαια θυσιες των γονιων τους.τα παιδακια αυτα τα βλεπουμε συνεχεια να δουλευουν σκληρα για τους στοχους τους υπο την καθοδηγηση του γιωργου σαλαβαντακη ενος σπουδαιου σκηταδορου που ειναι παντα προθυμος να πει πραγματα στον οποιοδηποτε θελησει να βελτιωθει.η παρουσιαση βεβαια απο τοπικο καναλι.μπραβο στα παιδια και τους γονεις τους και τους ευχομαι καθε επιτυχια στη ζωη τους
Μπραβο στα παιδιά!!!
Το κακό είναι οτι ζουν στην Ελλάδα και δεν θα έχουν την βοήθεια και την προβολή που τους αξίζει...
Τον Μάκη Μίτα π.χ που έχει φέρει μετάλλια στην Ελλάδα πόσες φορές τον έχουν προβάλει τα μεγάλα Αθηναϊκά ΜΜΕ?
Εκτός από όσους ασχολούνται με την σκοποβολή και κάποιοι κυνηγοί μέσα απο τα κυν. έντυπα, στη Ελλάδα δεν έχουν την αναγνώριση που αξίζουν για την προσφορά τους...
Αν έπαιρναν μέρος σε κάνα Χ-FACTOR θα τους είχαν κάνει πρώτο θέμα...τι να πεις...

οριστε κυριοι 2 απο τα ταλεντακια του skeet που εκολαπτονται στο σκοπευτηριο μας με προσωπικες βεβαια θυσιες των γονιων τους.τα παιδακια αυτα τα βλεπουμε συνεχεια να δουλευουν σκληρα για τους στοχους τους υπο την καθοδηγηση του γιωργου σαλαβαντακη ενος σπουδαιου σκηταδορου που ειναι παντα προθυμος να πει πραγματα στον οποιοδηποτε θελησει να βελτιωθει.η παρουσιαση βεβαια απο τοπικο καναλι.μπραβο στα παιδια και τους γονεις τους και τους ευχομαι καθε επιτυχια στη ζωη τους
μπράβο χίλια μπράβο καλοί σκοπευτές συγκροτημένα παιδιά .RESPECT.
κι ο Γιώργης προπονητής τους;;;;; έχω χρόνια να τον δώ
.well done.

Θελω να δω αν με το καλο και το ευχομαι με ολη μου την καρδια ,και ολοι μας πιστευω ,ο Μακης στεφτει ολυμπιονικης ,τι θα κανουν για αυτο το παιδι ,θα εχει την αντιμετωπιση οπως των αλλων ολυμπ. ελληνων αλλων αθληματων??.. ειμαι πολυ περιεργος .xm..xm.

Θελω να δω αν με το καλο και το ευχομαι με ολη μου την καρδια ,και ολοι μας πιστευω ,ο Μακης στεφτει ολυμπιονικης ,τι θα κανουν για αυτο το παιδι ,θα εχει την αντιμετωπιση οπως των αλλων ολυμπ. ελληνων αλλων αθληματων??.. ειμαι πολυ περιεργος .xm..xm.
Δυστυχώς αργυρη μου σ αυτή τη χώρα μαγικά δεν γίνονται.για τα μετάλλια του σαλαβαντακη στο skeet η για τα ρεκορ του ελπικιδη trap εχεις ακούσει ποτε τίποτα?μονο εμείς που ασχολούμαστε.εννοώ κυνηγοί και σκοπευτες

Και για ν απαντήσω παλι στον αργυρη δεν ξέρω αν θυμάται το 4 στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος ο Ιταλός που κέρδισε το skeet λεγόταν μπενελι ασχέτως οτι έριχνε με μπερετα,φοβερό? Ο άνθρωπος προβλήθηκε σε όλη την Ιταλία και οι ιταλοί πανηγύριζαν σα μικρά παιδιά.και παρακαλώ πήρε το χρυσο στην 4η Ολυμπιάδα του σε ηλικία 45 χρονων.τελικά νομιζω οτι δεν είμαστε ουνα φάτσα ουνα ράτσα με τους γειτονες

Καλως ή κακως η σκοποβολη δεν ειναι ενα προβεβλημενο αθλημα, οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα γενικως. Μακαρι να υπηρχε η πολιτεια οχι αρωγος, οπως γινεται σε αλλες χωρες, αλλα να μην ηταν εμποδιο οπως γινεται εδω. Οτι επιπεδο εχει ανεβει ο καθε αθλητης ειναι λογω προσωπικων φιλοδοξιων, και "κολληματος" με το αθλημα

Και για ν απαντήσω παλι στον αργυρη δεν ξέρω αν θυμάται το 4 στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος ο Ιταλός που κέρδισε το skeet λεγόταν μπενελι ασχέτως οτι έριχνε με μπερετα,φοβερό? Ο άνθρωπος προβλήθηκε σε όλη την Ιταλία και οι ιταλοί πανηγύριζαν σα μικρά παιδιά.και παρακαλώ πήρε το χρυσο στην 4η Ολυμπιάδα του σε ηλικία 45 χρονων.τελικά νομιζω οτι δεν είμαστε ουνα φάτσα ουνα ράτσα με τους γειτονες
Εκεινο που ειμασυε σιγουρα ειναι ....αλλη ρατσα.. .xm.

Λοιπον επειδή μ έχουνε ζαλισει κάτι παιδάκια με α400,687 και cynergy παρακαλουνται όπως προσέλθουν την σήμερον απογευματινή για να παρακολουθήσουν ιδίοις ομασι πως θρυμματίζονται αι πορτοκαλί ιπτάμενοι δίσκοι απο μια benelli.παρακαλώ να μην ανησυχούν διότι τα μαθήματα είναι δωρεάν προς τερψιν των ίδιων αλλά και των παρευρισκομένων θεατών.ευχαριστώ πολύ.
.yel..yel.

Back