Επιστροφή πριν λίγο από σκοπευτήριο,καλά περάσαμε..έριξα χάλια...είχε αλλάξει το σχήμα σχεδόν σε όλα τα πιατα από την τελευταία φορά που πήγα..το σχήμα μου φάνηκε πολύ δύσκολο.προσωπικα το δυσκολότερο που έχω δει.καμια 15αρια πιατα έκανα την πρώτη πούλα και 12-13 στην δεύτερη..η παρέα παντως ήταν πολύ καλη.παροντες όλοι...Δημήτρης,Ευριπιδης,Βίκτωρας,Στέλιος,Κυριάκος,Ευτυχής!!
Mε τον ηλιο σχεδον κοντρα, μην περιμενεις σοβαρα πραματα ρε συ. Πρωι θα δεις
Πράγματι ήταν δύσκολο σχήμα, με αρκετά μακρινά πιάτα. Λίγο καλύτερα τα πήγα εγώ στην πρώτη πούλα με 18, στη δεύτερη μ@λ@κίστηκα κι έπεσα κι εγώ στα 12-13 ... Ο ήλιος είναι όντως πρόβλημα, αλλά μην τα ρίχνουμε κι όλα σ' αυτόν. Πολλές φορές μου έχει τύχει - και σ' όλους πιστεύω - να σπάσω το πιάτο ακριβώς πάνω στον ήλιο ... Αν επιλέξεις σωστά που θα στηθείς και δεν κάμεις το λάθος να τον κοιτάξεις κατάματα στην αρχή της κίνησης, και μπεις σωστά και ομαλά στην τροχιά του πιάτου, τότε συνήθως παλεύεται.
Πολύ περισσότερο ρόλο παίζει το "σε τι μέρα θα βρεθούμε" γενικώς (δηλ. διάφοροι υποκειμενικοί παράγοντες, πολλές φορές απροσδιόριστοι)...
Εξάλλου στο χθεσινό σχήμα, σοβαρό πρόβλημα με τον ήλιο είχε μόνο το 3 (... το μόνο πιάτο που δεν έσπασα ούτε μια φορά, κι όχι βέβαια εξαιτίας του ήλιου ...
και το είχαμε και στους 5 βατήρες !!!
) , και λίγο το 11 αν δεν του έριχνες γρήγορα, από τον 4ο και 5ο βατήρα ...
Πάντως η ώρα που ρίξαμε εμείς τη 2η πούλα ήταν η χειρότερη από θέμα ήλιου. Πολύ καλύτερα είναι πιο νωρίς, μέχρι τις 6.00' -6.30' (όταν ρίξαμε την 1η), ή αρκετά αργά το σούρουπο ...
Υ.Γ. Γιάννη, μάλλον είσαι καραμπινάκιας και δεν σου πολυπάει το δίκανο !!! ... άλλες φορές σε έχω δει σε παρόμοια πιάτα μακρινά και δύσκολα, να τα καπνίζεις άνετα με τη μακρύκαννη Benella !!!
Το σχημα οπως το ειδα εχει 3 δυσκολα πιάτα και 3 δύσκολους ντουμπλεδες.το 3 το 5 και το 11.το 5 αριστερή χαμηλή τραβερσα κοντα στα 30 μετρα ίσως και παραπανω τ οποιο δεν ειναι γρηγορο γι αυτο σε ψαρεύει.θελει να τ ακολουθήσει πολύ αργα το περνάς μισο μ ενα μετρο και του ριχνεις.το 11 ετσι φέτα που βγαινει και ψηλα θελει πολύ γρηγορη τουφεκια.επισης το 6 που ερχεται ψηλα και εισερχόμενο θελει ελάχιστα κατω και δεξια την ωρα που ζυγίζει και αρχίζει να πεφτει. Δύσκολοι ντουμπλεδες το 5-3 3-12 και 8-11.εκει τωρα θελει προπονηση
Το 5 εγώ θα 'λεγα ότι είναι 40 μέτρα και βάλε !!!
Τι προπόνηση ρε Ευριπίδη, που την άλλη φορά θα τα έχει αλλάξει πάλι !!!