Σκοπευτήριο Χανίων

Επιστροφη πριν λιγο απο το σκοπευτήριο οπου απολαυσαμε καφεδακι και ριξαμε και τις πουλες μας.λίγος κοσμος και παρα πολύς αέρας με αποτέλεσμα τα πιάτα να εχουν τρελές πορειες. Ομως σημερα ημουνα συγκεντρωμένος και δεν εδινα σημασία σε τιποτα.πρωτη πουλα 18 δευτερη 22.στην δευτερη δοκιμασα τα nsi due europe σε νο. 8 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ.μαλακο ωραιο στρωτο φυσιγγι χωρις καθολου ανακρουση

Επιστροφη πριν λιγο απο το σκοπευτήριο οπου απολαυσαμε καφεδακι και ριξαμε και τις πουλες μας.λίγος κοσμος και παρα πολύς αέρας με αποτέλεσμα τα πιάτα να εχουν τρελές πορειες. Ομως σημερα ημουνα συγκεντρωμένος και δεν εδινα σημασία σε τιποτα.πρωτη πουλα 18 δευτερη 22.στην δευτερη δοκιμασα τα nsi due europe σε νο. 8 τα οποια μου άρεσαν παρα πολυ.μαλακο ωραιο στρωτο φυσιγγι χωρις καθολου ανακρουση
ωραιοτατος! πολυ καλα τα πηγες! ιδιο σχημα ειχε με την Τεταρτη?

Ναι γιαννη.στις 15 του μηνα θ αλλαξει το σχημα μας ειπε.εχει κάτσει πολυ καλα τ οπλο και με παιρνει μαζι του.αυτο εχω καταλαβει
αυτο ειδα και εγω οταν ριξαμε και στο ειπα.τυχερος εισαι που σου εκατσε ετσι το κοντακι;)!

Καλό μεσημέρι σε ολους! Παρεληφθεί πριν λίγο και το απόγευμα θα γίνει ριχθεί στο σκοπευτήριο Χανίων!
Ηλία με το καλό να έρθεις!
pGZ7RHJ.jpg

2pdgjXi.jpg

Back