Σκοπευτήριο Χανίων

Ευχαριστω ολους σας, αν δεν σας εχω ηδη ευχαριστησει. Δεν εριξα ομως μονο εγω καλα, αλλα και τα αλλα παιδια ειχαν σκορ ανεβασμενα. Τα συγχαρητηρια μου λοιπον και απο δω σε ολους οσους εριξαν.

Ωραιοτατοι!! Μπραβο σε ολους! Βικτωρα πραγματικα χαρηκα πολυ με την πρωτια σου! Περα απο τα αλλα,εχεις τρομερη ηρεμια και συγκεντρωση πανω στον βατηρα!
Το H.L. παντα ψηλα στις θεσεις των διασυλλογικων στην Κρητη και οχι μονο;)!

.sarcastic......Γιάννη για πες μας λίγα ακόμα για αυτήν την ηρεμία....φλερτάρει με τον ύπνο ένα πράγμα ή όχι....; .vert funny.
Χαχα θα μας πει και ο ιδιος! Ε οχι και ετσι!! Αλλα πιστευω οτι πραγματικα ριχνει χωρις καθολου αγχος,πραγμα πολυ σημαντικο για ενα σκοπευτη! Σιγουρα και το αριστερο κοντακι εκανε το θαυμα του!

ν αρχισω δινοντας συγχαρητηρια σε ολους του διαγωνιζομενους για την προσπαθεια τους.δυστυχως σημερα δουλευα και δεν μπορουσα να ειμαι εκει.απο κει και περα ειδαμε οπως φαινεται και στην δευτερη φωτο το στυλ του φιλου μου βικ το επωνομαζομενο απο τους ειδικους των σκοπευτικων κυκλων φεεεεετα η το απολυτο ΖΕΝ υπερισχυσε κατατροπωνοντας οποιαδηποτε τεχνικη κι αν ακολουθηθηκε απο τους υπολοιπους σκοπευτας.RESPECT.πιστευω δε ακραδαντα οτι το στυλ αυτο θ αρχισει να διδασκεται σιγα σιγα απο τους διδασκαλους ειδημονες της σκοποβολης ως το αποτελεσματικοτερον και βελτιστον.sarcastic.μια αναταραχη δε υπαρχει σε μεγαλες εταιρειες του χωρου οπως π.χ beretta hellas και αλλες οι οποιες προσπαθουν αριμανιως να πεισουν τον TZOUGRAKIS να υπογραψει πολυετες συμβολαιο.yelling.εταιρειες φυσιγγιων κωλοσσοι του χωρου οπως η nsi ηδη εχουν κανει την σημερινη εμφανιση του δικου μας βικτωρα πρωτη ειδηση στους σκοπευτικους κυκλους της ιταλιας.bravo. εγω θελω να ευχηθω στο φιλαρακι μου να εχει συνεχεια η επιτυχια του και την επομενη με 25αρι αλλα στον αλλο αγωνα θελω να δω στο γιλεκο TZOUGRAKIS.V GRE.μπραβο βικ.shake hands.

Το εχω ξανα-αναφερει νομιζω, το στυλ χαλαρη επωμιση το ειδα πριν απο μερικα χρονια εδω κατω στο πρωτο νομιζω Grand Prix απο εναν Εγγλεζο σκοπευτη. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η ψυχραιμια που ζητουσε και επωμιζε, και φυσικα η αποτελεσματικοτητα του, θυμαμαι τοτε το ειχα αναφερει σε οποιοδηποτε ηξερα ειτε απο τους φιλους εκει, ειτε απο τους Αθηναιους που ειχαν κατεβει. Απο κει και περα, ολα επαιξαν το ρολο τους σημερα, λιγο η καλη ψυχολογια, λιγο η αυτοσυγκεντρωση, λιγο το να ριχνεις σχετικα συντηρητικα και οχι με πειραματισμους. Δεν ξερω αν θα το επαναλαβω στον επομενο αγωνα, ουτε καν αν θα το κανω στην επομενη πουλα, σημερα ομως εσπαγα πιατα με ευκολια, παρολο που δεν τα ειχα ριξει καν ουτε χτες στην προπονηση. Τι να πω, ισως και να κοιμηθηκε ο Θεος .sarcastic.

Το εχω ξανα-αναφερει νομιζω, το στυλ χαλαρη επωμιση το ειδα πριν απο μερικα χρονια εδω κατω στο πρωτο νομιζω Grand Prix απο εναν Εγγλεζο σκοπευτη. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η ψυχραιμια που ζητουσε και επωμιζε, και φυσικα η αποτελεσματικοτητα του, θυμαμαι τοτε το ειχα αναφερει σε οποιοδηποτε ηξερα ειτε απο τους φιλους εκει, ειτε απο τους Αθηναιους που ειχαν κατεβει. Απο κει και περα, ολα επαιξαν το ρολο τους σημερα, λιγο η καλη ψυχολογια, λιγο η αυτοσυγκεντρωση, λιγο το να ριχνεις σχετικα συντηρητικα και οχι με πειραματισμους. Δεν ξερω αν θα το επαναλαβω στον επομενο αγωνα, ουτε καν αν θα το κανω στην επομενη πουλα, σημερα ομως εσπαγα πιατα με ευκολια, παρολο που δεν τα ειχα ριξει καν ουτε χτες στην προπονηση. Τι να πω, ισως και να κοιμηθηκε ο Θεος .sarcastic.
Φιλε μου κανένας θεός δεν κοιμήθηκε. Ειναι απλα η επιβράβευση των προσπαθειών και της επιμονής σου για συνεχή βελτιωση.η άνοδος σου ειναι θεαματική απο τοτε που εφτιαξες αριστερό κοντάκι.τιποτα δεν ειναι τυχαίο.το πολεμας το παλευεις σ αρέσει και προσπαθεις.ναι ν αναγνωρισω οτι ίσως σε μερικά πιατακια να επαιξε ρολο η τύχη αλλά απ την αλλη και η ατυχία για να σου στερήσει το 25.γι αυτό δεν κοιμήθηκε ο θεος.αν ήσουν κάποιος που άφηνε τα πραγματα στη τύχη τους ναι θα μπορούσες να το ισχυριστεις αυτο.τώρα οχι

Βικτωρα μας κανεις υπερήφανους που ειμαστε γνωστοι σου φιλε, πραγματικα! Οχι μονο τωρα που κερδισες τον αγωνα, αλλα επειδη εισαι καλος χαρακτηρας σαν άνθρωπος και πολλες φορες μας δινεις τροφη για σκεψη με τις συζητησεις σου. Στο αναγνωριζω.

:)

Eπαιξε ρολο και η τυχη. Αλοιμονο, και δεν ειχαμε και απο αυτη σημερα.

Καστοριανε μου φιλε, αλοιμονο μας και με τις συζητησεις μας, δεν διναμε ο ενας στον αλλο τροφη για να δουλευει το μυαλο μας.

Back