Σκοπευτήριο Χανίων

Σκοπευτήριο σημερα παρέα με νικολη μύρο Γιάννη χανια και βικτωρα.με τέτοιο παρεακι η διασκέδαση ηταν δεδομενη.είχα την τύχη να ρίξω με το merkel του νικολη.τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά δεν έχω λογια γο αυτο το οπλο.ζύγισμα? Απίστευτο, άνοιγμα κλεισιμο? Χρηματοκιβώτιο. Τουφεκια? Απο αλλο πλανητη. Εφαρμογές? ΤΕΛΕΙΕΣ.πραγματικα ειναι ο ορισμός του κυνηγετικού οπλου.μετα απ αυτο πιανεις τη καραμπίνα και ειλικρινά ξενερωνεις.νικολη να χαίρεσαι ρε φιλαρακι την οπλαρα σου και να τη λιωσεις
Μπράβο σας παιδιά που το κανονίσατε να βρεθείτε όλοι μαζί και ειδικά στο σκοπευτηριο . Να'στε καλα και στην επόμενη τώρα.

Τρομερή συνάντηση με άφθονες μπαλοθιές, φαγητό και πειράγματα.
εγω παντως νομιζω οτι μου παει η μερκελα
c8LbYpJ.jpg

.my man.
Νομίζω ότι μόνο Μερκελ έπρεπε να κρατάς, προέκταση σου το βλέπω.
Απίστευτη μέρα στα Χανιά με πολλές μπαλοθιές και φαγητό.
Παίχτες ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Στην διάθεση σας το μερκελ για κυνήγι ή στο σκοπευτήριο Ευριπίδη.

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για την φιλοξενία και τα κεράσματα τους φίλους από τα Χανιά ...
Ευριπιδη, Βίκτωρα και Γιάννη...
Πιό όμορφα δεν γινόταν να περάσουμε!!!
Και την άλλη φορά με το καλό!
Θα είναι σύντομα!
Την επόμενη με λίγη προπόνηση στο σπίτι και ξηρές επωμισεις πιστεύω να το πιάσω το 25 αρι :confused::rolleyes:.hunter.1

Mη γελας, μα μια χαρα το χες. Λιγο coaching θες απο τον Ευριπιδη, και τσουπ, ετοιμος
Αμα κοουτσαρει ο ευριππος, ερχομαι και εγω...

Θελω ενα ατομο να αναφωνει κατα τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου..

"Ω ρε φιλε, τους εκαψε την γουνα" και "που πα ρε παλτο με το ιμιτασιονι στραβοριγιδιο"; .sarcastic.

Ξέχασα την έκπληξη του Βίκτωρα :)
Χάρτινα με jk6/b τι άλλο για το Μερκελ ;
8_B408_C0_B-_D1_A4-4_B93-_A0_CF-82_E0_AFEC9964.jpg
O βικτωρας περα απο τα χαρτινα μας εχει τρελανει και με τα ρελιαστα με το τζαμακι...ακομα τα θυμαμαι στις φωτο
Τι καραμανουαρ και ιστοριες...ιδιογομωση και ξερο ψωμι

Αμα κοουτσαρει ο ευριππος, ερχομαι και εγω...

Θελω ενα ατομο να αναφωνει κατα τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου..

"Ω ρε φιλε, τους εκαψε την γουνα" και "που πα ρε παλτο με το ιμιτασιονι στραβοριγιδιο"; .sarcastic.
Αχαχαχ τρελαμενε έχω λιώσει
.very happy.

Back