Χαχα...εσυ είσαι καλός,εγω το έπαθα 3-4 φορές..δεν εχω κυνηγήσει ποτέ με δισκανδαλο..Και γω πηγα να ριξω ενα ντουμπλε και τραβηξα 2 φορες την ιδια σκανδαλη.
Last edited:
Χαχα...εσυ είσαι καλός,εγω το έπαθα 3-4 φορές..δεν εχω κυνηγήσει ποτέ με δισκανδαλο..Και γω πηγα να ριξω ενα ντουμπλε και τραβηξα 2 φορες την ιδια σκανδαλη.
Μπράβο σας παιδιά που το κανονίσατε να βρεθείτε όλοι μαζί και ειδικά στο σκοπευτηριο . Να'στε καλα και στην επόμενη τώρα.Σκοπευτήριο σημερα παρέα με νικολη μύρο Γιάννη χανια και βικτωρα.με τέτοιο παρεακι η διασκέδαση ηταν δεδομενη.είχα την τύχη να ρίξω με το merkel του νικολη.τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά δεν έχω λογια γο αυτο το οπλο.ζύγισμα? Απίστευτο, άνοιγμα κλεισιμο? Χρηματοκιβώτιο. Τουφεκια? Απο αλλο πλανητη. Εφαρμογές? ΤΕΛΕΙΕΣ.πραγματικα ειναι ο ορισμός του κυνηγετικού οπλου.μετα απ αυτο πιανεις τη καραμπίνα και ειλικρινά ξενερωνεις.νικολη να χαίρεσαι ρε φιλαρακι την οπλαρα σου και να τη λιωσεις
Νομίζω ότι μόνο Μερκελ έπρεπε να κρατάς, προέκταση σου το βλέπω.εγω παντως νομιζω οτι μου παει η μερκελα
Ξέχασα την έκπληξη του Βίκτωρα
Χάρτινα με jk6/b τι άλλο για το Μερκελ ;
Πολυ μερακλιδικα φυσιγγια!!!
Αμα κοουτσαρει ο ευριππος, ερχομαι και εγω...Mη γελας, μα μια χαρα το χες. Λιγο coaching θες απο τον Ευριπιδη, και τσουπ, ετοιμος
O βικτωρας περα απο τα χαρτινα μας εχει τρελανει και με τα ρελιαστα με το τζαμακι...ακομα τα θυμαμαι στις φωτοΞέχασα την έκπληξη του Βίκτωρα
Χάρτινα με jk6/b τι άλλο για το Μερκελ ;
Αχαχαχ τρελαμενε έχω λιώσειΑμα κοουτσαρει ο ευριππος, ερχομαι και εγω...
Θελω ενα ατομο να αναφωνει κατα τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου..
"Ω ρε φιλε, τους εκαψε την γουνα" και "που πα ρε παλτο με το ιμιτασιονι στραβοριγιδιο";
Εγω εσενα είδα να κανεις τον coach με το γιλεκακι των χορηγών και στο μύρο και στο νικοληMη γελας, μα μια χαρα το χες. Λιγο coaching θες απο τον Ευριπιδη, και τσουπ, ετοιμος
Θα φάνε κάτι μπαλοτιδια οι φάσσες με τα 7αριαΠολυ μερακλιδικα φυσιγγια!!!
φιλε το πλαγιο σε παει βαλεις ενα στι συλογη σου αν ειναι κ σαν το merkel του Νικολη τα σπαειεγω παντως νομιζω οτι μου παει η μερκελα
Γιουρι,εισαι γεννημενος γι'αυτο το οπλο!!εγω παντως νομιζω οτι μου παει η μερκελα
Εγω και σταθερά τσοκαρισματα δεν πάμε μαζίΓιουρι,εισαι γεννημενος γι'αυτο το οπλο!!
Πουλα τα ολα και χτυπα ενα,με σταθερα τσοκαρισματα!!!!
Θα ησυχάσει το μυαλο σου!!!