Σκοπευτήριο Ψαχνά Ευβοίας

CDT2017.αντικαταστάτης του dt11. H beretta ακούγεται οτι έχει δωσει 4 για δειγματισμό. 1 στην rossi ,1 στον spada και τα άλλα θα μάθω.
Επειδή δεν έχει kersten περαστο κλειδί αλλα boss πολλοί μπερδεύτηκαν και έιπαν ότι έριχνε με 692.

CDT2017.αντικαταστάτης του dt11. H beretta ακούγεται οτι έχει δωσει 4 για δειγματισμό. 1 στην rossi ,1 στον spada και τα άλλα θα μάθω.
Επειδή δεν έχει kersten περαστο κλειδί αλλα boss πολλοί μπερδεύτηκαν και έιπαν ότι έριχνε με 692.

:eek::eek::eek::eek:

αυτό εγώ το λέω ........ βιομηχανική κατασκοπεία .

Άρη , θα μας τρελάνεις αδελφέ μου ...........

ααα..και κάτι αλλο που έμαθα...:) Μετά τον Πανευρωπαικό,καπάκι ξεκινούν στα Ψαχνά οι διαδικασίες και το πλάνο για διοργάνωση SPORTING! Αυτά είναι!
(Τροχιές μέσα στην φύση χωρίς βατήρες)..

ααα..και κάτι αλλο που έμαθα...:) Μετά τον Πανευρωπαικό,καπάκι ξεκινούν στα Ψαχνά οι διαδικασίες και το πλάνο για διοργάνωση SPORTING! Αυτά είναι!
(Τροχιές μέσα στην φύση χωρίς βατήρες)..

........ εσύ δεν παίζεσαι αδελφάκι μου....

λοιπόν άντε να οργανώσουμε εκδρομούλα ,
ξέρετε ........ λεωφορείο και ......... τρέξε τρέξε οδηγεεεεεεεεεεεεεε ...........

Καλή φάση το πούλμαν ,μαζευόμαστε 50 άτομα νοικιάζουμε ένα πούλμαν και βουρρρρρρρρρρ ,θα είναι πολύ ωραία φάση

φαντάζεστε το πούλμαν να πρέπει να μεταφέρει όπλα και φυσίγγια για 50 άτομα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χε χε χε ........... θα σπάσει από το υπέρβαρο ................yel..yel..yel..yel..yel.

13 πούλες ; Τιιιιιιι,,, ρε δεν παιζομαστε .sarcastic.

Βάζω μια φωτό τα υπόλοιπα ας τα πει ο Σταύρος
Τα λόγια είναι φτωχά.
Πρώτη φορά Ψαχνά με φοβερή παρέα και καταπληκτικό καιρό. Οι εγκαταστασεις πολύ προσεγμένες, ο χώρος καταπράσινος φουλ ηλεκτρονικά παντού και όρεξη να έχεις( που θα έχεις )να ρίχνεις κασες φυσίγγια.
Ευχαριστώ Παυλο για όλα.

y8nNxd9.gif

ανέβηκε ..........

τσάμπα πράγμα ............. !!!!!!!!!!!!

Back