Να φορτωσουμε για το χειμωνα..α ρε μνημονια που θελετε..
Τι σου φαινεται ακριβο;
Να φορτωσουμε για το χειμωνα..α ρε μνημονια που θελετε..
Τι σου φαινεται ακριβο;
ρε συ φίλε ΟΛΑ είναι ακριβά.
π.χ. αν ο Καλκαντζάκος ( πάντα πολύ ακριβός σε όλα ) πουλάει το lambro sporting 5.70 και εκεί το δίνουν 7,00 οκ.
βέβαια από ότι λέγεται το έργο θα παιχθεί στους ξένους που θα έλθουν και δεν μπορούν φυσικά να κουβαλάνε φυσίγγια.
από την άλλη θα μου πεις ( και δίκιο θα έχεις ) και από που θα βγάλει την επένδυση που έχει κάνει ο χριστιανός αυτός αν δεν βγάλει από έναν πανευρωπαϊκό αγώνα.
Στα σκοπευτηρια η διαφορα απο τα καταστηματα οσο ξερω δεν ξεπερνα το μισο ευρω.οποτε σιγουρα ειναι ακριβα αν λογαριασουμε πως λογω ποσοτητας θα εχουν κ καλυτερες εκπτωσεις.Τι σου φαινεται ακριβο;
Η αληθεια ειναι πως συγκρινω με τιμες που τα βρισκω αθηνα κ οχι επαρχιας.Στα σκοπευτηρια η διαφορα απο τα καταστηματα οσο ξερω δεν ξεπερνα το μισο ευρω.οποτε σιγουρα ειναι ακριβα αν λογαριασουμε πως λογω ποσοτητας θα εχουν κ καλυτερες εκπτωσεις.
Απο τα φυσιγγια περιμενει να βγαλει η απο τις συμμετοχες και τη διαφημιση;Παντα νομιζω τα φυσιγγια που βρισκεις εντος σκοπευτηριου ειναι ακριβοτερα. Προφανως ο σκοπευτης που θα παει με δικο του μεσο θα εχει αγορασει φυσιγγια απο εξω σε αλλες τιμες, ή θα εχει φυσιγγια απο τον χορηγο του για οσους εχουν. Οσοι ομως ερχονται απο μακρια αεροπορικως το να κουβαλας φυσιγγια για προπονησεις 4-5 μερων και διημερου αγωνα, δεν ειναι επιλογη. Ετσι και αλλιως ομως, τα ευρω εξτρα που θα δωσουν στα φυσιγγια θα τα εδιναν ισως στα μεταφορικα, οποτε μαλλον μια ή αλλη τους βγαινει
Απο τα φυσιγγια περιμενει να βγαλει η απο τις συμμετοχες και τη διαφημιση;
Έχεις πάει Μαλακάσα Βασίλη?Στα σκοπευτηρια η διαφορα απο τα καταστηματα οσο ξερω δεν ξεπερνα το μισο ευρω.οποτε σιγουρα ειναι ακριβα αν λογαριασουμε πως λογω ποσοτητας θα εχουν κ καλυτερες εκπτωσεις.
Οχι μονο σχιστο και ασπροπυργο.Έχεις πάει Μαλακάσα Βασίλη?
Όταν πας δες τις τιμές στα φυσίγγια που έχει, συγκρίνε τες με αυτά κυνηγομαγαζων και πες μου.Οχι μονο σχιστο και ασπροπυργο.
Θες να με κρατας σε αγωνια.Όταν πας δες τις τιμές στα φυσίγγια που έχει, συγκρίνε τες με αυτά κυνηγομαγαζων και πες μου.
Εγω ούτε προπόνηση ούτε συμετοχή στον πανευρωπαικό.. ξεκίνησε η δουλειά και δεν με παίρνει..Αύριο πρωί , παρεάκι θα είναι Ψαχνά για κάψιμο φυσιγγιών.
Μπας και δούμε και κανένα πρωταθλητή να κάνει προπόνηση ( να κλέψουμε και καμμιά τεχνική ........ )
Για να δω συμμετοχές ..........
Εγω ούτε προπόνηση ούτε συμετοχή στον πανευρωπαικό.. ξεκίνησε η δουλειά και δεν με παίρνει..
Επιστροφή μόλις,,,καμία αλλαγή στα 8 γήπεδα όπως τα είχα αφήσει ,το μουαγιε μου και στα 8 γήπεδα από 23 έως 24 με βιδωμενα gemini 4/4 μια καπνες
Ρώσοι αρκετοί και όλοι με DT11 Black TSK κοντάκια και οι άλλοι μισοί Perazzi γαμωτο Πούτιν αχαχαχαα
35c εγραφε το θερμόμετρο και αύριο μια από τα ίδια