Μπραβο σε ολους τους συμετεχοντες
Ο τελευταίος επιτυχημένος ντουμπλές του πρωταθλητή....
Μεταξύ μας τώρα, αυτόν καλύτερα συμφέρει να του δίνεις φυσίγγια να ρίχνει πάρα να τον ταΐζεις! Αν βλέπατε από κοντά θα καταλαβαινατε. Καλά να είναι το παιδί να έχει όρεξη πάντα!χε χε χε ......... φαίνεται οι χοντρούληδες το "έχουν" ......
μήπως να πάρουμε μερικά κιλάκια ακόμα ?????
Τα έχουμε................χε χε χε ......... φαίνεται οι χοντρούληδες το "έχουν" ......
μήπως να πάρουμε μερικά κιλάκια ακόμα ?????
Από καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, υπάρχει κάποια λίστα των συμμετεχόντων με τι όπλο ρίχνει ο καθένας; Όχι οτι έχει οποιαδήποτε σημασία γιά την επίδοση τους, απλά ενημερωτικάΓεράσιμε , έκανα copy - paste σε excel τα αποτελέσματα από το site της FITASC έβαλα φίλτρα και έχω ότι ομαδοποίηση θέλεις.
ανά χώρα , ανά κατηγορία , ανά πίστα κλπ.
επί τη ευκαιρία και πάλι μπράβο. Είσαι δύναμη .
Από καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, υπάρχει κάποια λίστα των συμμετεχόντων με τι όπλο ρίχνει ο καθένας; Όχι οτι έχει οποιαδήποτε σημασία γιά την επίδοση τους, απλά ενημερωτικά
Ναι f3. Αλάνθαστος και ας ρίχνει με ανορθόδοξο κατά την γνώμη μου στυλ.(κουμπώνει το κοντάκι στον ώμο και χαμηλώνει μετά το κεφάλι για να βρει το ζυγωματικό στο χτένι)!Πάντως ο χοντρούλης ούγγρος του 199/200 έριχνε με F3 BLASER. ( έτσι τουλάχιστον μου είπαν )
Πολλά συγχαρητήρια που μας εκπροσωπήσες επάξια και καλορίζικος ο ντουφεκοςΗ πρώτη μου συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι γεγονός και το τελικό σκορ 180/200, αν συνυπολογίσω κάποιες προσωπικές δυσκολίες και το γεγονός ότι δεν είχα προπονηθεί τις τροχιές του αγώνα κάποιες μέρες πριν ώστε να έχω μια εικόνα τι θα συναντήσω, με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Περάσαμε φανταστικά το διασκεδάσαμε και αυτό είναι επίσης που μετράει πάρα πολύ! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος, φίλους του φόρουμ και μη και ιδιαίτερα στο Γεράσιμο για την επίδοσή του. Η όλη διοργάνωση κύλισε άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και η ανάθεση του Παγκόσμιου Πρ. Compak Sp. το 2022 στα Ψαχνά είναι γεγονός όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της FITASC κατά τη διάρκεια των απονομών. Δημήτρη ευχαριστώ πολύ! Έπρεπε να πάρεις μέρος η εμπειρία είναι μοναδική. Όντως πλέον εδώ και 20 μέρες παίζω με το F3 vantage και είναι φανταστικό!
Ναι f3. Αλάνθαστος και ας ρίχνει με ανορθόδοξο κατά την γνώμη μου στυλ.(κουμπώνει το κοντάκι στον ώμο και χαμηλώνει μετά το κεφάλι για να βρει το ζυγωματικό στο χτένι)!
Πολλοί το έκαναν στον αγώνα
Ναι f3. Αλάνθαστος και ας ρίχνει με ανορθόδοξο κατά την γνώμη μου στυλ.(κουμπώνει το κοντάκι στον ώμο και χαμηλώνει μετά το κεφάλι για να βρει το ζυγωματικό στο χτένι)!
είχα έναν Ρωσσο μπροστά μου,ο οποίος στον βατήρα σε όλα τα πιάτα είχε τις κάννες στραμένες στο έδαφος,,,ζήταγε το πιάτο έκανε μια πολύ νευρική κίνηση και σήκωνε το όπλο και κομμάτια τα πιατάκια δεν επώμιζε καν