9 ευρώ; σίγουρος; Μου φαίνεται υπερβολικότο παγκοσμιο πρωταθλημα compak sporting θα ειναι το γεγονος της χρονιας... παρα πολλες συμμετοχες, φοβερη οργανωση, μεγαλο μπραβο σε ολους ... αλλα οχι και 9 ευρω τη πουλα για προπονηση ρε παιδια !!!!!!
9 ευρώ; σίγουρος; Μου φαίνεται υπερβολικότο παγκοσμιο πρωταθλημα compak sporting θα ειναι το γεγονος της χρονιας... παρα πολλες συμμετοχες, φοβερη οργανωση, μεγαλο μπραβο σε ολους ... αλλα οχι και 9 ευρω τη πουλα για προπονηση ρε παιδια !!!!!!
Τι λες φύγαμε?9 ευρώ; σίγουρος; Μου φαίνεται υπερβολικό
Τάκη, άρπα τον και πάρτε τηλέφωνο αν είναι για αυτό το ΣΚ ...Τι λες φύγαμε?
Εχεις μουρλαθεί;;;;Τάκη, άρπα τον και πάρτε τηλέφωνο αν είναι για αυτό το ΣΚ ...
Περισσότερα φυσίγγια θα ρίξω στα πιατάκιαΕχεις μουρλαθεί;;;;
Το Σ/Κ που θα εχει ηδη βρεξει, εσυ θα πας για πιατακια;;;
Πιασε καρτέρι ρεεε.....κοιτα ποσο θα εχει ο μηνας το Σ/Κ κ λογάριασε.....ακου κει...
3κιλα προβατίνα θα ρίξεις στα πιατάκια!Περισσότερα φυσίγγια θα ρίξω στα πιατάκια
Είχαμε κανονίσει για Κυριακή αλλά με 9 ευρω πούλα για σχιστό μας βλέπω!Τάκη, άρπα τον και πάρτε τηλέφωνο αν είναι για αυτό το ΣΚ ...
Εγώ άκουσα οτι θα το κλείσει ή θα το δώσει μετά το παγκόσμιο και θα κάνει τη Μαλακάσα υψηλών προδιαγραφών για διεθνείς αγώνες9 ευρωπαϊκα η πουλα τωρα και μαλλον θα γινει κλειστο κλαμπ τα Ψαχνα παιδες τελος ολοι οι λοιποι αν θελεις μονο Μαλακασα ετσι εμαθα προχθες σε μια συζητηση.
Και αυτο παιζει να το εχουμε κατα νου, αλλα τοσα λεφτα εκει θα πανε πεταμενα δεν νομιζω μαλλον το πρωτο θα ισχυει για κλειστο κλαμπ και αγωνες.Εγώ άκουσα οτι θα το κλείσει ή θα το δώσει μετά το παγκόσμιο και θα κάνει τη Μαλακάσα υψηλών προδιαγραφών για διεθνείς αγώνες
https://www.fitasc.com/uk/competition/entry-list/970-competΠόσες συμμετοχές προβλέπονται για το παγκόσμιο ξέρει κάποιος?
Καλά είναι.http://www.multipullsoft.it/Live/sh...BIGCmNWHzUI0FXNbBPEx49Hce7_MIcQebToSUnHlt4TvM
Καλό απόγευμα ! Πραγματικά έχει έρθει όλη η αφρόκρεμα της Ευρώπης (δεν φαίνεται να λοιπει κανεις από τους κορυφαιους στην Ευρώπη).. ζηλευω που δεν είμαι εκει ..Καλή επιτυχία σε όλους και ειδικά στους Έλληνες και στα παιδιά του hunterlife..
Μπράβο παίδες, συγχαρητήρια .. αέρα δεν είχε εκεί ?