Γράψε τι εννοείς αλεξ.....
Πολλα τα χρονια μου σε σκοπευτηρια.....πολλα χρονια και η αποχη μου ομως.Τελευταια εμφανιση να φανταστεις στο σκοπευτηριο
της Ελευσινας.Το σκοπευτηριο ειναι σπορ και το κυνηγι τροπος ζωης.Ακομα εχω την γρηγορη νευρικη επωμιση που απεκτησα
και οχι την ηρεμη κυνηγετικη.Εκει πεταγονται αψυχα γυψινα δισκακια με καθορισμενες τροχιες ενω στο κυνηγι ζωντανα πλασματα
με αντανακλαστικα και απροοπτα.Ολες οι εξωγιηνες ορολογιες στο κυνηγι ηρθαν απο εκει....Εισαι διασελο πανω στους γρανιτες
για περδικες και ακους απο απεναντι...Ωραιο περδικοτερεν ρε μαγκα...γουσταρω!!Εχω επυτιχια 63,4% στο κυνηγι.Οποια τσιχλα
μου ερθει Ρουαγιαλ εχει πεθανει και δεν το ξερει.Μου εκανε ενα τρυγονι σουινγκ αλλαααα!Εχω δει καλους σκοπευτες να χανουν
φασσα και να τραβανε τα μαλλια τους.Το δισκακι φευγει με εντολη ενω στο καρτερι ξεχνας να κλεισεις τα ματια σου αλλαζοντας
συνεχως την θεση του κεφαλιου σου μηπως και ξεχαστεις.Θεωρω οτι το σκοπευτηριο λειτουργει σαν βαλβιδα εκτονωσης εκτος
κυνηγετικης περιοδου.Κανενα σκοπευτηριο δεν σε προετοιμαζει οσες βολες και να εχεις κανει για να πας σε καρτερι αγριοχοιρου.
Αλλο το κινουμενο ομοιωμα και αλλο ο καπρος με γκαζια πανω σου.Εναν μπουσουλα θα τον παρεις και καλο ειναι να μεινει εκει.
Ολο το σχολειο μετα ειναι στους κυνηγοτοπους,με κυνηγετικα φυσιγγια,με κυνηγετικες ταχυτητες και πανω απο ολα την
κυνηγετικη ψυχολογια και οχι την αθλητικη!Αλλο το ενα αλλο το αλλο,πολυ ευκολα ομως το μπερδευεις κρατωντας το ιδιο οπλο.
Εγω σαν κυνηγος εχασα απο το σκοπευτηριο με τις παροτρυνσεις των μαστερ σκοπευτων-κυνηγων αλλα ευτυχως βρηκα κυνηγους
αγνωστους σε ξεχασμενα χωρια που ηξεραν πραγματικα τι ελεγαν πανω στο κυνηγι.