Τις ουρές, καλύτερα....Το Νο9 θα γεμίζει κ αλλο τις κατανομες
Εχω την εντύπωση οτι το φουλ ριχνει σαν δυο και το δυο σαν φουλ....θα μας τρελανουν αυτα τα signature briley......
Κενταυρος και u3 αχτυπητο διδυμο.....γιωργο βλέπω το muller να σου φτιαχνει κεντρα καλυτερα απο το μαμα και με τετοια κατανομη στα 40 μετρα το βλεπω καθαρο καρτεροτσοκ!!!!
Sipe...... φιλε μου και ξερο ψωμι. Καλημεραπολυ ωραιες Γιωργο ..αριστες μπορω να πω. Τοο θεμα ειναι περα απο την "ομορφια" στο χαρτι μεσα-τελος Οκτ με τις πρωινες υγρασιες ..... τι θα κανουν?
Καλό το sipe και εγω αυτα εριχνα πέρσι ουτε αιμα τπτ καψιμο κανονικο, αλλα φετος με 8,00ε το κουτι λιγο δυσκολα.Sipe...... φιλε μου και ξερο ψωμι. Καλημερα
αυτα ριχνω σε 8αρακι μεχρι να ανεβει λιγο ο ηλιοςSipe...... φιλε μου και ξερο ψωμι. Καλημερα
Παιξε με sipe 1 η 2 κουτακια το πρωι και μετα κατι light οπως ειπε και ο tolis. Ειναι κριμα να ξυπνας νωρις για το καρτερι και εκει που ειναι να παρης 10 πουλια το πρωι να περνεις 2 και τα αλλα να μην τα περνεις 2-3 ευρο παραπανο δεν λεει τιποτα. Φιλικα πανταΚαλό το sipe και εγω αυτα εριχνα πέρσι ουτε αιμα τπτ καψιμο κανονικο, αλλα φετος με 8,00ε το κουτι λιγο δυσκολα.
Μαλλον για αρχη οπως και πολλοι αλλοι συναδερφοι κενταυρος και μετα βλεπουμε.
Χθές ήμουν πάλι στον Παρδαλάκη και τα είδα στα 7,30€ στα 32γρ. Νομίζω ότι ίσως είναι ο οικονομικότερος γενικά, στα φυσίγγια κατασκευαστών.Καλό το sipe και εγω αυτα εριχνα πέρσι ουτε αιμα τπτ καψιμο κανονικο, αλλα φετος με 8,00ε το κουτι λιγο δυσκολα.
Μαλλον για αρχη οπως και πολλοι αλλοι συναδερφοι κενταυρος και μετα βλεπουμε.
Αν ειναι τοσο εξυπνος (που ειναι) ας κανει το ιδιο κ με τα κυνηγετικα 30-32αρια, οπως ελεγε κ ο Γιωργοε, κιβωτιο 500ιων με 5,5 ... 5,8 το πολυ και θα τους ξεσκισει. Τους πιασοκωληδες που κοιτανε να βγαλουν 2 ευρω στο κουτιΠάντως παιδις με τόσο ντόρο που έχει γινει με τα 28αρια του Κένταυρου αν είναι εξυπνος και σωστος επαγγελματιας θα κρατήσει την τιμη και την ποιοτητα εκεί και θα κανει μεγαλο τζιρο
Αν βαλει πανω λογω μεγαλης ζητησης νομίζω θα το χασει το παιχνίδι. ..
Και βαλε...Τους πιασοκωληδες που κοιτανε να βγαλουν 2 ευρω στο κουτι