Θησαυρός! Δεν αξίζει να τα ρίξεις. Εγω απο τα λιγα κουτιά trap & skeet που μου εχουν μεινει θα κρατήσω απο ενα κουτί για ενθύμιο.
Αυτό δεν ήταν το μαυρο; Από αυτό μου έχει μείνει μόνο το κουτί...
Θησαυρός! Δεν αξίζει να τα ρίξεις. Εγω απο τα λιγα κουτιά trap & skeet που μου εχουν μεινει θα κρατήσω απο ενα κουτί για ενθύμιο.
Το μαύρο, το Άρτεμις το παλιό και το Βεργίνα 33 ήταν κάποτε τα αγαπημένα μου. Αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι μας τελείωσε η Πυρκαλ έτσι κι ο Lambro σταμάτησε τα Βεργίνα. Αυτό πάλι που όταν ένα φυσίγγι πάει καλά το σταματάνε οι εταιρείες δεν το χω καταλάβει παντως. Δεν συμβαίνει βέβαια με τα lambro μόνο.
Όσοι γεμιζεται μόνοι σας κ σας άρεσαν αυτά τα φυσίγγια,γιατί δεν φτιάχνεται ακριβώς τα ιδια;
απόστολε .. ευτος εδώ εχει κουβαδάκια ...Στέλιο το κουπτσε που βάζεις σκαγια απο που το πηρες;
Έχω εγώ πατρίδαΈχει κανεις περίσσευμα σε σκοπευτικά του Ρουμελιώτη για να τα δοκιμάσω?
Ωραία Θοδωρή.....για να τα δοκιμάσω μήπως καταληξω και εγώ σε αυτά!Έχω εγώ πατρίδα
Σε ευχαριστω μαστροχρηστο! Ακριβως αυτο εψαχνααπόστολε .. ευτος εδώ εχει κουβαδάκια ...
https://www.vendors.gr/el/76-ζυγαριεσ-παρελκομενα
Έχω skeet trap και sportingΈχει κανεις περίσσευμα σε σκοπευτικά του Ρουμελιώτη για να τα δοκιμάσω?
Φίλε θέλω να μου δώσεις κανένα Τραπ...μου έδωσε και ο Θοδωρής δύο Σπόρτινγκ....ευχαριστω εκ των προτέρων!Έχω skeet trap και sporting
Πολύ ευχαρίστως.Φίλε θέλω να μου δώσεις κανένα Τραπ...μου έδωσε και ο Θοδωρής δύο Σπόρτινγκ....ευχαριστω εκ των προτέρων!
Φίλε σκ δεν ξέρω αν θα μπορέσω αλλά θα σε πάρω τηλέφωνο από Δευτέρα λογικά να περάσω να τα πάρω!είσαι μεγάλος!Πολύ ευχαρίστως.
Ίσως αυριο ανέβω το πρωί Σχιστο αλλα δεν το έχω σίγουρο
Οκ οπότε θελειςΦίλε σκ δεν ξέρω αν θα μπορέσω αλλά θα σε πάρω τηλέφωνο από Δευτέρα λογικά να περάσω να τα πάρω!είσαι μεγάλος!
Σκέφτομαι για 10 κουτάκια να τα δοκιμάσω...Παιδιά ενδιαφέρετε κανείς για παραγγελιά απο Ρουμελιώτη???
Οκ Στέφ....επειδή αύριο λόγο δουλειάς θα μ είναι λίγο δύσκολο αν θες μιλάμε την τρίτη μηπως θέλει κ κανας αλλος φίλος κ ρίχνουμε παραγγελιά!Σκέφτομαι για 10 κουτάκια να τα δοκιμάσω...
Να τα δοκιμάσω αύριο και θα μιλήσουμε και μαζί Θοδωρή!Οκ Στέφ....επειδή αύριο λόγο δουλειάς θα μ είναι λίγο δύσκολο αν θες μιλάμε την τρίτη μηπως θέλει κ κανας αλλος φίλος κ ρίχνουμε παραγγελιά!
Έγινε Λιάκο μην αγχώνεσαι σε είχα έτσι κ αλλιώς στα υπόψιν για να σε ρωτήσω!!!Να τα δοκιμάσω αύριο και θα μιλήσουμε και μαζί Θοδωρή!