Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!Στο μυαλο ειναι ολα ρε συ Τεο. Φυσικα αν δωσεις χρονο μαθαινεις τα παντα
Ε ναι αφού ακόμα φρεντους πινεις στα φυσιγγια ειναι το θεμα?Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!
Αυτό να μου πεις! τα rio τα 28αρια τα έχεις ρίξει?Ε ναι αφού ακόμα φρεντους πινεις στα φυσιγγια ειναι το θεμα?
Τα ριο αν μπορούσα θα τα εριχνα συνεχεια.έχουν ξεροτουφεκια όμως και ειναι λίγο δυνατα.απ οτι σ έχω κόψει μάλλον δεν θα σ αρεσουνε γιατι πλησιάζουν οι ταχύτητες τους του κενταυρουΑυτό να μου πεις! τα rio τα 28αρια τα έχεις ρίξει?
Αν θες να σου δώσω να δοκιμάσεις ένεκα που δεν διαθέτω καραμπιναΔοκίμασε κανείς το skeet του Ρουμελιώτη με αδρανειας; Είναι αρκετά δυνατό για να κανει ολοκληρο τον κυκλο λειτουργίας;
Ευχαριστώ ρε φιλε. Ζόρικο το να βρεθούμε. Θα πάρω μερικά δοκιμαστικα και στην τελική τα ρίχνει ο πατέρας μου με το δίκαννο. Χαμένα δε θα πάνε.Αν θες να σου δώσω να δοκιμάσεις ένεκα που δεν διαθέτω καραμπινα
Εεεεε !!! Με 1,45 γρ μπαρούτι και ισπανικό καψούλι - έναντι 1,40 γρ και 686 του κένταυρου, είναι δυνατόν να έχουν παρόμοιες ταχύτητες;;;Τα ριο αν μπορούσα θα τα εριχνα συνεχεια.έχουν ξεροτουφεκια όμως και ειναι λίγο δυνατα.απ οτι σ έχω κόψει μάλλον δεν θα σ αρεσουνε γιατι πλησιάζουν οι ταχύτητες τους του κενταυρου
Στέλιο τα έχει 5,5€ λέω να τα δοκιμάσω και αυτά!του Ρουμελιώτη πως τα βλέπεις από ταχύτητες?Εεεεε !!! Με 1,45 γρ μπαρούτι και ισπανικό καψούλι - έναντι 1,40 γρ και 686 του κένταυρου, είναι δυνατόν να έχουν παρόμοιες ταχύτητες;;;
Εγώ αντιθέτως, πιστεύω ότι θα του αρέσουν του Ηλία, γιατί η ταχύτητα τους πλησιάζει πιο πολύ με του Due Sporting, κι έχουν περίπου την ίδια, ξερή και δυνατή, αίσθηση ανάκρουσης ...
400 μ/δ γράφει στο κουτί το RIO, και 410 δίνει για το Due sporting η NSI, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι ... Εν πάσει περιπτώσει, εγώ πιστεύω ότι και τα δυο κυμαίνονται κάπου εκεί ανάμεσα ...
Ηλία εγώ δεν έδωσα ποτέ σημασία στις ταχύτητες, σε σχέση με τις προσκοπεύσεις, κλπ. θεωρώ ότι είναι εντελώς υποκειμενικό πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας ... Έχω ρίξει αρκετά Due όπως και Rio, πολλές φορές μισά-μισά στην ίδια πούλα με Lambro sporting ή Trap, ή με Uno prima κλπ. χωρίς να αλλάζω κάτι στο ρίξιμό μου ... Μου αρέσουν και τα Due και τα Rio, εκτός το ότι είναι λίγο σκληρά ... όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά προτιμώ πιο μαλακά φυσίγγια (όταν βρίσκω)...Στέλιο τα έχει 5,5€ λέω να τα δοκιμάσω και αυτά!του Ρουμελιώτη πως τα βλέπεις από ταχύτητες?
Εγω πηρα απο τον ρουμελιωτη 2 κουτες σπορτιγκ 28γρ. και μια τραπ 24γρ.Δοκίμασε κανείς το skeet του Ρουμελιώτη με αδρανειας; Είναι αρκετά δυνατό για να κανει ολοκληρο τον κυκλο λειτουργίας;
Μετά από δυο καλές προπονήσεις σε δύο διαφορετικά σκοπευτήρια και σε πέντε διαφορετικά γήπεδα και σχήματα, έριξα περίπου 15 κουτιά Ρουμελιώτη (sporting και skeet) οπότε μπορώ να πω ότι έχω μια καλή άποψη πλέον. N πω επίσης ότι αυτές τις δυο μέρες έριξα και 100 skeet κένταυρος. Αλλά και ότι τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει και σχεδόν όλα αυτά τα φυσίγγια που αναφέρει ο Στέλιος εκτός από τα Rio. Λίγο απ'όλα δηλαδή . Ας πούμε όμως για του Ρουμελιώτη μιας και ρωτάει ο Ηλίας. Το sporting: Λάκτισμα μικρό, μαλακό φυσίγγι πράγμα που μου αρέσει πολύ (βέβαια το όπλο μου ζυγίζει 3,800). Οι προσκοπεύσεις μου ίδιες με με αυτές που κάνω συνήθως. Θεωρώ ότι είναι γρήγορο φυσίγγι. Eπειδή αναφέρατε το Due τολμώ να πω ότι δεν έχουν μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα. Βέβαια αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω με αριθμούς. Όπως έριξα με τα Due έριξα και με του Ρουμελιώτη στα ίδια γήπεδα ίδιους δίσκους και αποστάσεις, δεν άλλαξα κάτι. Τα σπασίματα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Οι κάννες του όπλου καθαρές χωρίς υπολείμματα κακής καύσης. Εγώ προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό το setup. Το Skeet τώρα: Ίδια χαρακτηριστικά περίπου. Μηδενικό λάκτισμα αλλά με περιορισμένη αποτελεσματικότητα όσον αφορά τις αποστάσεις. Πολύ καλό και αυτό όπως το ίδιο καλό και του Κένταυρου. Βασικά σε αυτά φυσίγγια που ανέφερα δεν βρήκα ελαττώματα. Περισσότερο μου άρεσαν τα 28gr sporting. Φυσικά όλες αυτές οι παρατηρήσεις είναι προσωπικές και είναι αποτέλεσμα του δικού μου στυλ σκόπευσης, με το δικό μου όπλο και σταθερά καλές καιρικές συνθήκες. Σε κάποιον άλλο σκοπευτή αυτά μπορεί να αλλάξουν. Επίσης εξαιρετικό φυσίγγι βρήκα το Lambro trap 8,5. Γι'αυτό μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ένα πολύ γρήγορο συγκεντρωτικό 24αρι φυσίγγι με φοβερά σπασίματα ακόμη και πολύ μεγάλες αποστάσεις. Ελπίζω να βοήθησα.Στέλιο τα έχει 5,5€ λέω να τα δοκιμάσω και αυτά!του Ρουμελιώτη πως τα βλέπεις από ταχύτητες?
Ήσουν πολύ κατατοπιστικός φίλε,σε ευχαριστώ πολύ!δύο πουλες έριξα με τα Σπόρτινγκ του Ρουμελιώτη μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις....οι εικόνες μου δεν διαφοροποιήθηκαν καθόλου....υπολειμματα στην κανη ελαχιστα και το λάκτισμα αδιάφορο....ήδη αποφάσισα να προβώ στην αγορά μερικών φυσιγγίων!Μετά από δυο καλές προπονήσεις σε δύο διαφορετικά σκοπευτήρια και σε πέντε διαφορετικά γήπεδα και σχήματα, έριξα περίπου 15 κουτιά Ρουμελιώτη (sporting και skeet) οπότε μπορώ να πω ότι έχω μια καλή άποψη πλέον. N πω επίσης ότι αυτές τις δυο μέρες έριξα και 100 skeet κένταυρος. Αλλά και ότι τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει και σχεδόν όλα αυτά τα φυσίγγια που αναφέρει ο Στέλιος εκτός από τα Rio. Λίγο απ'όλα δηλαδή . Ας πούμε όμως για του Ρουμελιώτη μιας και ρωτάει ο Ηλίας. Το sporting: Λάκτισμα μικρό, μαλακό φυσίγγι πράγμα που μου αρέσει πολύ (βέβαια το όπλο μου ζυγίζει 3,800). Οι προσκοπεύσεις μου ίδιες με με αυτές που κάνω συνήθως. Θεωρώ ότι είναι γρήγορο φυσίγγι. Eπειδή αναφέρατε το Due τολμώ να πω ότι δεν έχουν μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα. Βέβαια αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω με αριθμούς. Όπως έριξα με τα Due έριξα και με του Ρουμελιώτη στα ίδια γήπεδα ίδιους δίσκους και αποστάσεις, δεν άλλαξα κάτι. Τα σπασίματα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Οι κάννες του όπλου καθαρές χωρίς υπολείμματα κακής καύσης. Εγώ προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό το setup. Το Skeet τώρα: Ίδια χαρακτηριστικά περίπου. Μηδενικό λάκτισμα αλλά με περιορισμένη αποτελεσματικότητα όσον αφορά τις αποστάσεις. Πολύ καλό και αυτό όπως το ίδιο καλό και του Κένταυρου. Βασικά σε αυτά φυσίγγια που ανέφερα δεν βρήκα ελαττώματα. Περισσότερο μου άρεσαν τα 28gr sporting. Φυσικά όλες αυτές οι παρατηρήσεις είναι προσωπικές και είναι αποτέλεσμα του δικού μου στυλ σκόπευσης, με το δικό μου όπλο και σταθερά καλές καιρικές συνθήκες. Σε κάποιον άλλο σκοπευτή αυτά μπορεί να αλλάξουν. Επίσης εξαιρετικό φυσίγγι βρήκα το Lambro trap 8,5. Γι'αυτό μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ένα πολύ γρήγορο συγκεντρωτικό 24αρι φυσίγγι με φοβερά σπασίματα ακόμη και πολύ μεγάλες αποστάσεις. Ελπίζω να βοήθησα.