Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλη μια εταιρεία που δυστυχώς δεν εισάγεται στην χώρα μας αλλά βγάζει κορυφαία φυσίγγια. Μάζεψα μερικούς καλυκες από το σκοπευτήριο ,παλιότερα είχα ρίξει το sporting σε μπλε καλυκα στις τσίχλες, πολύ μαλακό φυσιγγι και άκρως αποτελεσματικό .
picture uploader
Και ένα κυπριακό αλλά σε 32γρ, μαρεσει η ποιότητα του πλαστικού αρκετά σκληρό και οχταρι κλείσιμο τον κράτησα για αναγομωση.

Ναι Βασίλη έχει κλείσει αρκετό καιρο

Είχε προλάβει να πάρω αρκετά μέσω του υπαλλήλου που δούλευε μέσα τυχαία απο διαφήμιση που είχε κανει στο fb

5 και 5.5 ευρω οι τιμές

Τα καλύτερα δεν εισάγουν οι δικοί μας και έχουμε κολλήσει στα nsi

Τα mirage clever τα έφερνε ο Αλαμάνος, έχει κλείσει; Μέχρι το Λύκειο όταν ήμουν περίπου τα θυμάμαι...
Τα Victory είναι φυσιγγάρες!
Ναι και σε καλές τιμές τότε, τα έφερε το κυνηγομαγαζο στο νησί μια σαιζόν και μετά χάθηκαν και τα 32γρ πολύ καλά και αυτα.

Ναι Βασίλη έχει κλείσει αρκετό καιρο

Είχε προλάβει να πάρω αρκετά μέσω του υπαλλήλου που δούλευε μέσα τυχαία απο διαφήμιση που είχε κανει στο fb

5 και 5.5 ευρω οι τιμές

Τα καλύτερα δεν εισάγουν οι δικοί μας και έχουμε κολλήσει στα nsi
Η καλοι επιζουν η αλλοι να πανε σπιτι τους

Βρήκα και έναν τέτοιο αλλά ήταν γεμάτος γρασα και δεν τον μάζεψα .sarcastic. το μετάνιωσα βέβαια. Δεν ξέρω από απόδοση αλλά το τύπωμα του φυσιγγιου τα σπάει δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ;) όπως και στα κυνηγετικά της εταιρείας.
how to do a screenshot on a pc

Status
Not open for further replies.
Back