Μου φτιαξες τη μερα.και τα δύο φυσίγγια μου άρεσαν πάρα πολύ ,λάκτισμα δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο,2ο πάτημα δεν σε ενοχλεί από το 1ο φυσίγγι,από τα πιο μαλακά που έχω ρίξει με εντυπωσιακά γεμάτα σπασίματα ακόμα και σε μια μακρινή τραβέρσα ( Β ) που έχει στο 2ο γήπεδο sporting στην Μαλακάσα,,,,ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους δύσκολα διαλέγεις κάποιο από τα δύο αλλά λόγο τιμής η επιλογή μου είναι το Series 2 τα οποία στα €4,95 είναι άριστα
τα mirage τα δοκίμασα σε μια πούλα και είναι το ακριβώς το αντίθετο από τα δύο Lambro,,,,ο κλώστος παραμονεύει σε κάθε πάτημα,ενοχλητικό φυσίγγι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του,δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από τα Lambro
τα series με 4* έχουν σίγουρα άλλα 3-5 μέτρα να φτιάξουν μια πανέμορφη κατανομή
Βίκτωρα, βρήκαμε φυσίγγι να ρίχνουμε φέτος, από ότι φαίνεται ... Υγεία να έχουμε... Άντε βρε και χωρίς ισπανικό μπαρούτι που δεν γουστάρεις !!!Μου φτιαξες τη μερα.
Ωραίος Παύλο! Ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιέρωσες,ήσουν πολύ κατατοπιστικός.Από την αρχή πίστευα,μόλις ειδα μπαρούτι και τάπα ότι είναι πανομοιότυπο με το lambro sporting..μια χαρά φυσιγγι δηλαδη..Lambro Series 2
Συμφωνώ με τον Παύλο ,το series 2 μου άρεσε πολύ και το victory πολύ καλό ,το mirage είναι mirage πολύ σκληρό φυσιγγικαι τα δύο φυσίγγια μου άρεσαν πάρα πολύ ,λάκτισμα δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο,2ο πάτημα δεν σε ενοχλεί από το 1ο φυσίγγι,από τα πιο μαλακά που έχω ρίξει με εντυπωσιακά γεμάτα σπασίματα ακόμα και σε μια μακρινή τραβέρσα ( Β ) που έχει στο 2ο γήπεδο sporting στην Μαλακάσα,,,,ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους δύσκολα διαλέγεις κάποιο από τα δύο αλλά λόγο τιμής η επιλογή μου είναι το Series 2 τα οποία στα €4,95 είναι άριστα
τα mirage τα δοκίμασα σε μια πούλα και είναι το ακριβώς το αντίθετο από τα δύο Lambro,,,,ο κλώστος παραμονεύει σε κάθε πάτημα,ενοχλητικό φυσίγγι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του,δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από τα Lambro
τα series με 4* έχουν σίγουρα άλλα 3-5 μέτρα να φτιάξουν μια πανέμορφη κατανομή
ωραια φαινονταινα δουμε στο κυνηγι τι κανουν!Lambro Series 3
Lambro Series 3
Κάτι καταλαβαναι Γιώργο τα extreme chokes,,είνια σφιχτά τα άτιμα δεν χαρίζουν,,είναι απόλυτα
Και στα 45 μέτρα θα της την άναβα την τουφεκιά της τσίχλας με 3*...ωραια φαινονταινα δουμε στο κυνηγι τι κανουν!