Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Παύλο !Lambro Series 3 28gr 8 1/2
Το 2% με κάλυκα maxam και G1000 και το 3% με κάλυκα nobel και 686.
Και τα δύο με συγκεντρωτηρα Giovanni και AS 28.
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Παύλο !Lambro Series 3 28gr 8 1/2
Ο ρουμελιώτης πουλάει απευθείας στον καταναλωτή και ο ναυπλιωτης μεσω εμπόρων,γιαυτο και αυτη η διαφορά στην τιμή.Είσαι πολύ ωραίος...ούτε εγώ θα πάρω και ξέρεις γιατί δεν θα πάρω; Γιατί δεν μπορεί ο Ρουμελιώτης να μπορούσε να πουλάει 4,60€ το κουτί το sporting και να μην μπορεί ο Ναυπλιώτης. Θα πάρω όταν πάνε 4,5....
Ας μην ξεχνάμε και τον Θεοδωρίδη που με τα χύμα sporting ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο.
Τότε το series 2 με τα δεδομένα αυτά και με δεδομένο ότι πρόκειται για μεγάλο κκατασκευαστή με προδιαγραφές ασφαλείας κλπ έχει αφενός καλή τιμή στα 50 η κούτα και αφετέρου καλό value for money. Περιμένω βέβαια κ τις ταχύτητες και τα δεδομένα για τις διαφορές στο καψύλιδεν νομίζω να κάνει την διαφορά το 1% αντιμόνιο τουλάχιστον για το compak που παίζουμε αλλά ούτε και στο sporting fitasc,,,από το 3% εως το 6% που θα φέρει κατάστημα σε λίγο καιρό της Clever φυσίγγια σίγουρα θα υπάρχει διαφορά ειδικά στα μακρυνά πιάτα
τα καψούλια μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά ίδιας ισχύος ας μας διαφωτίσουν οι ιδιογομωτές
Δεν ξερω πολλά πραγματα από ιδιογομωση και υλικά,αλλά αυτος ο συγκεντρωτηρας με τα πτερύγια χωρίς ενώσεις σαν προκομμένα μου αρέσει παρά πολυ!Clever Mirage T1 ( Trap ) 28gr No 7 1/2
το Mirage πάει μπάλα παιδιά με Muller 3/2 βγάζει τον μισό κύκλο σε σχέση με άλλα 28ρια
Οτι πρέπει δηλαδή για κάποια μάκρυνα πιάτα.Γιαννη λογικα θα βγαζει σφιχτες κατανομες
Δεν ξερω πολλά πραγματα από ιδιογομωση και υλικά,αλλά αυτος ο συγκεντρωτηρας με τα πτερύγια χωρίς ενώσεις σαν προκομμένα μου αρέσει παρά πολυ!
Γιαννη λογικα θα βγαζει σφιχτες κατανομες