Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οι τιμές αφορούν κούτα των x10
Screenshot-1.jpg
Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να το βρω στο επίσημο site της εταιρείας;

Μάλλον είναι το super target σε άλλο κουτί όπως αυτό που εισάγεται στην Αμερική το ποιο βασικό στα σκοπευτικα τής.
Εδώ είναι αυτό που βρήκα παλιότερα.
Crever Mirage

application screenshot

Η πυρίτιδα ασημί ανοιχτό χρώμα στρογγυλά φυλιδια και καψυλι cx 2000

Τα σκάγια καλογυαλισμενα δεν φαίνονται καλά στην φώτο.

Ο συγκεντρωτηρας αν δεν κάνω λάθος είναι ο lbrs και είναι κομμένος στα 3/4 του μήκους στο ποτηράκι χωρίς ενώσεις μεταξύ των πτερυγίων.

Και 8αστερο κλείσιμο !!!
Ωραιότατο - αν εξαιρέσουμε το χαμηλό πάφυλα ...
Άλλο ένα με CSB-5 !!!
ΜΑΧΑΜ και ξερό ψωμί ...
.sarcastic. .my man. .well done..well done.

Μάλλον είναι το super target σε άλλο κουτί όπως αυτό που εισάγεται στην Αμερική το ποιο βασικό στα σκοπευτικα τής.
Εδώ είναι αυτό που βρήκα παλιότερα.
Για το t1 super target που βλέπω στην ιστοσελίδα γράφει πάνω το φυσίγγι 1200f/sec ενώ αυτά της προσφοράς γράφουν 1340 fps.
Το δε φυσίγγι t1 που έβαλες τις φωτογραφίες γράφει ταχύτητα 1290fps. Πως εξηγείται αυτό?

Last edited:
Για το t1 super target που βλέπω στην ιστοσελίδα γράφει πάνω το φυσίγγι 1200f/sec ενώ αυτά της προσφοράς γράφουν 1340 fps.
Το δε φυσίγγι t1 που έβαλες τις φωτογραφίες γράφει ταχύτητα 1290fps. Πως εξηγείται αυτό?
Βγαίνει σε 24,28,και 32γρ (το τελευταίο μόνο για την αμερικανική αγορά όπως φαίνεται)

το απόγευμα Βικ θα πάω να τα πάρω,,θα έχω φωτό αργότερα να μετρησουμε να δούμε τι έχουν
Παύλο τι τιμούλα είχαν αυτά Επίσης αν βγάζει σειρα 2 ..τα απλά σπορτινγκ τι έχουνε 1% αντιμόνιο....κάτι δεν μου αρέσει;;; Πίστευα ότι όλα τα σκοπευτικά θα είχαν τουλάχιστον 2% ....και δεν θα θεωρούσαμε το 2% ...κάτι special!!

Παύλο τι τιμούλα είχαν αυτά Επίσης αν βγάζει σειρα 2 ..τα απλά σπορτινγκ τι έχουνε 1% αντιμόνιο....κάτι δεν μου αρέσει;;; Πίστευα ότι όλα τα σκοπευτικά θα είχαν τουλάχιστον 2% ....και δεν θα θεωρούσαμε το 2% ...κάτι special!!
Τα sporting τα κλασσικά από την Lambro πρέπει να είναι με 3% αντιμόνιο .Από ότι κατάλαβα αυτά είναι η οικονομική πρόταση της Lambro για το sporting με χαμηλότερο ποσοστό αντιμονίου.
Δεν ξέρω αν έχει άλλη αλλαγή στο στήσιμο εκτός από τα σκάγια.

Τα sporting τα κλασσικά από την Lambro πρέπει να είναι με 3% αντιμόνιο .Από ότι κατάλαβα αυτά είναι η οικονομική πρόταση της Lambro για το sporting με χαμηλότερο ποσοστό αντιμονίου.
Δεν ξέρω αν έχει άλλη αλλαγή στο στήσιμο εκτός από τα σκάγια.
Γιάννη, λογική ακούγεται αυτή η εκδοχή ... έλα όμως που στο site της η Lambro έχει και Series 3 !!! (επίσης σε 24 και 28 γρ. όπως και στη 2) !!! ... Εντωμεταξύ ενώ στη σειρά 3 λέει πυρίτιδα AS-24 στα 24αρια, και AS στα 28αρια (την ίδια έχει και το sporting) ... στη σειρά 2 δεν λέει ποια πυρίτιδα έχουν, γράφει μόνο "SINGLE BASE" (μονοβασική). Όταν κάμει παρουσίαση ο Παύλος θα δούμε για ποια πρόκειται ...
https://www.lambro.gr/product-category/cartridges/shooting/
Κι εμένα κάτι δε μου αρέσει ... Σε παλιότερη έκδοση της ιστοσελίδας της Lambro δήλωνε ότι σε ΟΛΑ τα φυσίγγια της χρησιμοποιεί σκάγια που περιέχουν εγγυημένα τουλάχιστον 2-3% αντιμόνιο !!!! (εκτός τα series 5 ...). Επομένως ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσει τη σειρά 2 ;;;; Εκτός και αν σκοπεύει προσεχώς να σταματήσει το Sporting ... όπως έκανε και με το Classic 32 ... o_O:eek:

Γιάννη, λογική ακούγεται αυτή η εκδοχή ... έλα όμως που στο site της η Lambro έχει και Series 3 !!! (επίσης σε 24 και 28 γρ. όπως και στη 2) !!! ... Εντωμεταξύ ενώ στη σειρά 3 λέει πυρίτιδα AS-24 στα 24αρια, και AS στα 28αρια (την ίδια έχει και το sporting) ... στη σειρά 2 δεν λέει ποια πυρίτιδα έχουν, γράφει μόνο "SINGLE BASE" (μονοβασική). Όταν κάμει παρουσίαση ο Παύλος θα δούμε για ποια πρόκειται ...

Κι εμένα κάτι δε μου αρέσει ... Σε παλιότερη έκδοση της ιστοσελίδας της Lambro δήλωνε ότι σε ΟΛΑ τα φυσίγγια της χρησιμοποιεί σκάγια που περιέχουν εγγυημένα τουλάχιστον 2-3% αντιμόνιο !!!! (εκτός τα series 5 ...). Επομένως ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσει τη σειρά 2 ;;;; Εκτός και αν σκοπεύει προσεχώς να σταματήσει το Sporting ... όπως έκανε και με το Classic 32 ... o_O:eek:
Δεν είχα προσέξει καθόλου την σειρά 3 .
Θα περιμένουμε λοιπόν τον Παύλο για να μας λυθούν οι απορίες :).

https://www.lambro.gr/product-category/cartridges/shooting/

Παιδιά μιας κ λέτε για πυρίτιδες για τη LAMBRO....Όταν έβγαλε τα MEZZO τη πυρίτιδα είχαν; Νομίζω ισπανική (csb1 στο Mezzo 28gr & 30gr) για το 32gr δν είμαι σίγουρος κ δν θα πω.
Λοιπόν.....Έπερνα τότε για τσίχλες TORDO 30gr με D20 και γ@μούσαν....Όταν ξανά πείρα δν έπερνα εύκολα πουλί κ ένιωθα πιο μεγάλη ανάκρουση. Σφάζω ένα και βρίσκω μέσα csb...πάει αυτό....
Πέρνω του θείου μου ένα TORDO 32gr που ήθελε....ανοίγω και βλέπω κάλυκα MAXAM ίδιο με του MEZZO 32....1ο εγκεφαλικό!! Το σφάζω και βρείκα και εκεί csb......εκεί ήταν το τελειωτικό και η τελευταία φορά που πήρα τα Lambro.......no.
Δν παίζεται ο Ναυπλιώτης για μ'ένα
Άρα τα νέα σκοπευτικά με (Single Base) θα έχει csb από τα mezzo μέσα. Αυτό πιστεύω.

Παιδιά μιας κ λέτε για πυρίτιδες για τη LAMBRO....Όταν έβγαλε τα MEZZO τη πυρίτιδα είχαν; Νομίζω ισπανική (csb1 στο Mezzo 28gr & 30gr) για το 32gr δν είμαι σίγουρος κ δν θα πω.
Λοιπόν.....Έπερνα τότε για τσίχλες TORDO 30gr με D20 και γ@μούσαν....Όταν ξανά πείρα δν έπερνα εύκολα πουλί κ ένιωθα πιο μεγάλη ανάκρουση. Σφάζω ένα και βρίσκω μέσα csb...πάει αυτό....
Πέρνω του θείου μου ένα TORDO 32gr που ήθελε....ανοίγω και βλέπω κάλυκα MAXAM ίδιο με του MEZZO 32....1ο εγκεφαλικό!! Το σφάζω και βρείκα και εκεί csb......εκεί ήταν το τελειωτικό και η τελευταία φορά που πήρα τα Lambro.......no.
Δν παίζεται ο Ναυπλιώτης για μ'ένα
Άρα τα νέα σκοπευτικά με (Single Base) θα έχει csb από τα mezzo μέσα. Αυτό πιστεύω.
Κώστα με αυτά που λες πέφτω από τα σύννεφα !!! Δεν σε αμφισβητώ βέβαια, γιατί τα περισσότερα από αυτά δεν τα έχω πάρει, ούτε τα έριξα ούτε τα έσφαξα ποτέ. Και μιλώ για τα MEZZO 30 και 32 και TORDO 32. Για το MEZZO 28, μου είχαν δώσει ένα (δεν έχω αγοράσει) τον Ιούνη 2017 σύμφωνα με τις σημειώσεις μου. Πράγματι ήταν σε κάλυκα ΜΑΧΑΜ, αλλά πυρίτιδα είχε την AS και καψούλι 688 (της NSI) !!!!!!!!
Όσο για το TORDO 30 έχω σφάξει από 3 διαφορετικές χρονιές: Από τα πρώτα που βγήκαν, το 2014 είχε D20, καψούλι 688 και 8αστερο κλείσιμο. Τον επόμενο χρόνο 2015 άλλαξε το κλείσιμο σε 6αστερο και το καψούλι σε 686, αλλά πυρίτιδα πάλι D20. Και τελευταία φορά που πήρα, το Νοέμβρη 2016, βρήκα αλλαγή στο καψούλι ξανά σε 688 αλλά πυρίτιδα και κλείσιμο ίδια, πάλι D20 και 6αστερο.
Ισπανική πυρίτιδα, εγώ προσωπικά, δεν έχει τύχει να βρω ποτέ σε φυσίγγι Lambro. Και έχω ανοίξει πολλά, αλλά σίγουρα όχι όλα κι ούτε από όλες τις παρτίδες ...
Γεγονός πάντως είναι ότι κάνει συχνά αλλαγές στα φυσίγγια του. Που δεν σημαίνει ότι είναι και κακό, κατά τη γνώμη μου. Τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις, όχι πάντα ...
Όπως για παράδειγμα το Sporting, που παλιά το γέμιζε με Prima V και συγκεντρωτήρα GT ... μετά κάπου μεσ' στο 2014 έβαλε πυρίτιδα 206 V και συγκεντρωτήρα Giovanni (όπως σε όλα σχεδόν τα φυσίγγια Lambro από τότε) ... και μετά από 1,5 χρόνο (το 2016) βρίσκω πυρίτιδα AS μέχρι και σήμερα ...

Status
Not open for further replies.
Back