Για δες μηπως τα γνωριζεις κ εσυ κ δεν το εχεις παρει χαμπαρι ..Αυτά τα γνωρίζεται ρε παιδιά;
κιωμος φιλε κωστα τα imperial τα τουφεκαω εδω και χρονιααα τα 28γρ ν 8 ενα ωραιο φυσιγκη ειναι,,απλως και αυτα τα τσιμπησανε στην αγωρα στα 6,50 ευρω το κουτι,,παντως ειναι πωλη καλο φυσιγκη ιδου και μια φωτο που τα αγωραζα
6,50€ τα 28gr..... μάλιστα......Ωρέ μπράάβο.....κιωμος φιλε κωστα τα imperial τα τουφεκαω εδω και χρονιααα τα 28γρ ν 8 ενα ωραιο φυσιγκη ειναι,,απλως και αυτα τα τσιμπησανε στην αγωρα στα 6,50 ευρω το κουτι,,παντως ειναι πωλη καλο φυσιγκη ιδου και μια φωτο που τα αγωραζα image hosting software english gypsy baby names
Στα μερη σου θα τα βρεις φθηνοτερα,για κανε εναν ελεγχο στα περιξ...6,50€ τα 28gr..... μάλιστα......Ωρέ μπράάβο.....
Αν είναι με κάλυκα fiocchi δεν είναι τα Ισπανικά Κώστα .
Για δες μηπως τα γνωριζεις κ εσυ κ δεν το εχεις παρει χαμπαρι ..
Πιανεις κουκια στον αγερα να ουμε...
τα εφερε?ξερουμε τιμη?η στην κοπη της πιτας θα μαθουμε?
Του κένταυρου ήταν τίμιο φυσιγγάκι αλλα με δεδομένο ότι δεν παράγεται, μεταξύ fantom ρουμελιώτη και να βάλω στην εξίσωση και καραμανίδη τι λέτε? Επαναλαμβάνω προσωπικά θα το ήθελα γρήγορο σχετικα.Θα σου ελεγα τα κενταυρος αλλα τα εχει σταματησει προς το παρον , αλλιως πας σε fantom ή του Ρουμελιωτη εγω δεν τα εχω ριξει αλλα παιδια απο το φορουμ εχουν καλη γνωμη ..!!
Τα πιο πάνω δν τα έχω ρίξει.....Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αποχή λόγω υποχρέώσεων, λέω να ρίχνω καμια πούλα sporting. Συνηθως έριχνα 28 gr nsi due και λιγότερο το nsi uno το οποίο θυμάμαι άφηνε πολλά κατάλοιπα στις κάνες. Έχετε καμια καλή πρόταση για φυσίγγι 28 γρ σχετικά γρήγορο σε καλή τιμή?
συμφωνω ! ενα θεμα μονο με τα prima πολυ βρωμα ρε γαμωτοΕλληνικά Κένταυρος 28και ξένα uno prima. Για εμένα.
γραψε λαθος για τα uno ελεγα ως προς την μαυριλασυμφωνω ! ενα θεμα μονο με τα prima πολυ βρωμα ρε γαμωτο
μονιμη ειναι αυτη την στιγμη ,αλλα μεινε εκει που εισαι ακομα.https://www.ehunter.gr/product/fysiggia-super-kill-sporting-28gr/
Σήμερα ειδα τα super kill sporting στα 5€.πολυ καλή τιμη,αξίζει μια δοκιμή.ενα τηλέφωνο θα μας διαφωτίσει αν ειναι προσωρινή προσφορά η μόνιμη.