Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://www.ehunter.gr/product/fysiggia-super-kill-sporting-28gr/
Σήμερα ειδα τα super kill sporting στα 5€.πολυ καλή τιμη,αξίζει μια δοκιμή.ενα τηλέφωνο θα μας διαφωτίσει αν ειναι προσωρινή προσφορά η μόνιμη.
φιλε γιανη ειναι καλο φυσιγκιιιιι τα εχω ρηξη στο σκοπευτηριο δυο πουλες και μου αρεσανε μαλιστα αγωρασα και απο το σκοπευτηριο 2 κουτακια με 6 ευρο το κουτι και τα εχω καβατσα για τετεια δουλια.well done.

Τα πιο πάνω δν τα έχω ρίξει.....
Έχω ρίξει όμως του Καρδαρά από τν Πύργο τα G.M SPORTING 28gr με αρκετά καλά αποτελέσματα. 2 κουτιά πέρισυ στα μπασίματα τσίχλας Νο: 8,5 & 9,5 κ φέτος πάλι πήρα το 7,5 κ τις ξερένει πολύ καλά. Πιστεύω θα σε κάλυπτε για το σκοπευτήριο που τα θέλεις.
Τιμή 5,30€ το πήρα εγώ από κατάστημα εδώ.
καλουτσικο φιλε κωσταthink;)

φιλε γιανη ειναι καλο φυσιγκιιιιι τα εχω ρηξη στο σκοπευτηριο δυο πουλες και μου αρεσανε μαλιστα αγωρασα και απο το σκοπευτηριο 2 κουτακια με 6 ευρο το κουτι και τα εχω καβατσα για τετεια δουλια.well done.
Γιαννη τα 24 αρια του ειναι καταπληκτικα ! Τα 28 αρια δεν με τρελαναν
Ευχαριστω για τις απόψεις σας! Θεωρώ την τιμη του παρά πολυ καλή! Κάποια στιγμή θα δοκιμαστει!

οι τιμές αφορούν κούτα των x10
Screenshot-1.jpg

τον Μάρτιο περιμένει κοντέινερ :)
Kσλα οπως ειπα Παυλο απο περιεργια τα πηρα καθοτι ιδιογομωνω.
Απλα πριν τα ειχε ενας Αλαμανος αν θυμαμαι καλα στην Ηλιουπολη και τα ειχε χαντακωσει

Last edited by a moderator:
αν εχεις χρόνο Στάυρο άνοιξε ένα και ανέβασε φωτό
Το είχα σκοπό Παύλο.εχω κρατήσει ένα για σφαγή.θα δώσω πληροφοριες.
Αν σε ενδιαφέρει και το V1 έχω κρατήσει και άλλο ένα για να το μετρήσω με τον ταχογραφο μου.

We will find out soon
οι τιμές αφορούν κούτα των x10
Screenshot-1.jpg

We will find out soon
Είχα σφάξει παλιότερα και κάπου είναι οι φωτογραφίες αν υπάρχουν ακόμα? Ισπανική πυρίτιδα csb5 καψουλι cx2000 αν και ο ιταλός αλλάζει μάλλον από παρτίδα σε παρτίδα γιατί έχω βρει και με καψουλι ισπανικό .
Όλα τα λεφτά είναι όμως ο συγκεντρωτηρας του lbrs που δεν είναι ίδιος στο ποτηράκι με αυτόν που υπάρχει για ιδιογομωση αλλά μονοκοματο και μάλλον κομενο από την εταιρία κάτι που κάνει σε όλα τα φυσίγγια της από ότι φαίνεται.

Status
Not open for further replies.
Back