Altair Lusso
Banned
Αυτά είναι
Αυτα ειχα κερδισει στην κληρωση του φορουμ σε νο9 και τα εριξα φετος στα μπασιματα τσιχλας οπου εβλεπε το ματι μου...
Έκαναν παπάδες αυτά τα φυσίγγια, όπου έβλεπε το μάτι σου;Αυτα ειχα κερδισει στην κληρωση του φορουμ σε νο9 και τα εριξα φετος στα μπασιματα τσιχλας οπου εβλεπε το ματι μου...
Φοβερο φυσιγγακι παντως, με το Κικς εκανε παπαδες
Τα παντα εχουμε φιλε, αλλα το φυσιγγακι μου εκανε τα χατηρια οσες φορες το εριξα!Έκαναν παπάδες αυτά τα φυσίγγια, όπου έβλεπε το μάτι σου;
Που είπαμε μένεις;
Δεν έχετε κρύο, υγρασία, χιόνι, τρύπα του όζοντος, ανάδρομο Ερμή;
φιλαρακι !δεν πρεπει να εχεις δοκιμασει και πολλα!!!Απο τα πιο συγκεντρωντικα φυσιγγια που εχω δοκιμασει για τσιχλα
Οχι μωρε...μονο κατι λιγα...φιλαρακι !δεν πρεπει να εχεις δοκιμασει και πολλα!!!
Υπάρχουν σκάγια νο ΕΝΝΕΑ;;;; Είναι καλά;;;Έκαναν παπάδες αυτά τα φυσίγγια, όπου έβλεπε το μάτι σου;
Που είπαμε μένεις;
Δεν έχετε κρύο, υγρασία, χιόνι, τρύπα του όζοντος, ανάδρομο Ερμή;
του ρουμελιωτη το 28 αρι το υπεριων το εχεις ριξει?για κανε μια δοκιμη!Οχι μωρε...μονο κατι λιγα...
Με τι νούμερο κυνηγάς τα πιτσούνια τον Αύγουστο;Υπάρχουν σκάγια νο ΕΝΝΕΑ;;;; Είναι καλά;;;
Κρύβε λόγια...Με τι νούμερο κυνηγάς τα πιτσούνια τον Αύγουστο;
Πηρα φετος δυο κουτακια 28αρια αλλα ειναι μαλλον το κυνηγετικο του αλλα δεν το δοκιμασα.του ρουμελιωτη το 28 αρι το υπεριων το εχεις ριξει?για κανε μια δοκιμη!
Πισω απο ενα "καπνισμα" πιατου υπαρχει ο σκοπευτης που για μενα ειναι το 95% το αλλο 5% ειναι το φυσιγγι.
Σε ευχαριστω. Το νουμερο και η βυσματωση ηταν παραγγελιαπραγματικα πολυ καλη δουλιτσα !και 7,5 μιση!
Πισω απο ενα "καπνισμα" πιατου υπαρχει ο σκοπευτης που για μενα ειναι το 95% το αλλο 5% ειναι το φυσιγγι.
Εισαι ντουφεκος αφου τα εκαιγες με το που βγαινανε απο τη μηχανη και σε οποιο αλλο χρονο ηθελες.
Σε ευχαριστω. Το νουμερο και η βυσματωση ηταν παραγγελια
Θεωρείς ότι χάνεις πιάτα λόγω φυσιγγίου ;Κριμα που δεν επιτρεπονται γμτ σε αγωνες