Έλα ντε, το ίδιο θα ρώταγα και γω.στους κανονισμούς της Fitasc δεν λέει απαγόρευση μαλλινόταπου
Το αντίθετοεκτός αν συμπεριλαμβάνεται στα dispersers
Κριμα που δεν επιτρεπονται γμτ σε αγωνες
Για τα φυσίγγια ιδιογόμωσης νομίζω λέει ο Βίκτωρας, κι όχι για τα μαλλινόταπα γενικώς. Αν και όπως βλέπω τον κανονισμό παραπάνω, δεν θα μου έκανε έκπληξη αν η δική μας ΣΚΟΕ τό'χει χάσει στη μετάφραση !!! Γιατί βλέπω η FITASC λέει για reloaded cartridges (δηλ αναγομωμένα ...) , δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το ποιος τα γέμισε, εφόσον είναι σε αχρησιμοποίητους κάλυκες ...Έλα ντε, το ίδιο θα ρώταγα και γω.
Το αντίθετο
Το πλαστικο μισοταπο Βικτωρα επιτρεπεται?Παιδια το λαθος ειναι δικο μου και ζητω συγνωμη. Ο κανονισμος αναφερει φυσιγγια με ασυνηθιστες βυσματωσεις και διασπορεις, και η Ελληνικη μεταφραση αναφερει ακριβως αυτο. Δηλαδη οχι διασπορεις ή ασυνηθιστες βυσματωσεις, και οχι αναγομωμενοι καλυκες.
Ναι, απαντάω εγώ γιατί ο Βικτωρας θα τα κάνει π@ut@n#....Το πλαστικο μισοταπο Βικτωρα επιτρεπεται?
Σε ευχαριστω Γιωργο
Ναι, απαντάω εγώ γιατί ο Βικτωρας θα τα κάνει π@ut@n#....
Δλδ αν δεν γινεται καποιος αγωνας κ παει καποιος να ριξει για πλακα πρεπει κ παλι να ριξει συγκεκριμμενα φυσιγγια η οτι εχει?
Το πλαστικο μισοταπο Βικτωρα επιτρεπεται?
πεδίο δόξης λαμπρό....πριν χρόνια να πείσω στο shootgun ότι άλλο η αναγόμωση και άλλο ή ρουφιάνα ιδιογόμωση.....Για τα φυσίγγια ιδιογόμωσης νομίζω λέει ο Βίκτωρας, κι όχι για τα μαλλινόταπα γενικώς. Αν και όπως βλέπω τον κανονισμό παραπάνω, δεν θα μου έκανε έκπληξη αν η δική μας ΣΚΟΕ τό'χει χάσει στη μετάφραση !!! Γιατί βλέπω η FITASC λέει για reloaded cartridges (δηλ αναγομωμένα ...) , δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το ποιος τα γέμισε, εφόσον είναι σε αχρησιμοποίητους κάλυκες ...
Στέλιο φένονται και με γυμνό μάτι χωρίς zoom......2) KAISER 28 gr. No 8
Βασικά σε καψούλι και πυρίτιδα είναι ίδιο με το STERLING. Η διαφορά 0,02 γρ. δεν είναι σημαντική, εξάλλου μπορεί να έτυχε στα συγκεκριμένα 2 κομμάτια, ίσως σε ένα άλλο ζευγάρι να είναι αντίστροφα, ή να είναι και στα δυο 1,35 γρ. ...
Η μεγάλη διαφορά είναι στα σκάγια !!! Ίσως σε αυτό (το KAISER) να είναι τα χειρότερα σκάγια που έχω δει σε φυσίγγι !!! Κάθε άλλο παρά σφαιρικά, πάνω από τα μισά εντελώς απαράδεκτα, άλλα αυγουλοειδή, άλλα πατημένα, παραμορφωμένα, λες και τα μαζεύουν (ανακυκλώνουν) από κανένα σκοπευτήριο !!! Αν τα βάλεις σε επίπεδο δισκάκι και του δώσεις μικρή κλίση, σχεδόν τα μισά δεν τσουλάνε καθόλου !!! Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά πραγματικά είναι άθλια ...
,
Συνολικά το φυσίγγι είχε 480 σκάγια, οπότε βγαίνει μέσος όρος 16,9 σκ/γρ. ... δηλαδή πιο κοντά προς Νο 9, παρόλο που και αυτό έγραφε Νο 8.
Δεν μέτρησα διάμετρο, τι διάμετρο να μετρήσεις σε σκάγια με τέτοια ακανόνιστα σχήματα ...