Δεν φταίει η Aquila Παύλο. Φταίει ότι δεν χρησιμοποιεί τον ανάλογο τύπο πυρίτιδας. Βέβαια κερδίζει άλλου. Κι εγώ την ίδια εντύπωση με σένα είχα αποκομίσει.προπόνηση σήμερα με τα Jordan 28gr Aquila
πολύ μαλακό φυσίγγι,συγκεντρωτικό όσο πρέπει και ταχύτατο,,,μου άφησε παρα πολύ θετικές εντυπώσεις δεν με κούρασε ούτε κουδούνισε το κεφάλι μου,,,στις κάννες αρκετά κατάλοιπα αλλά είπαμε Aquila,,,,όποιος είναι κοντά στην Καισαριανή και δεν θέλει να μπλέκει με μεταφορικά και αποστολές ας το δοκιμάσει αξίζει,,πίνακα δεν πρόλαβα να ρίξω γιατί πήγα για 3 πούλες με την ψυχή στο στόμα να προλάβω μαγαζί μετά
το μόνο αρνητικό είναι η τιμή των €6,2 για εγχώριο φυσίγγι αλλά έχει ποιοτικά υλικά και ωραία σκάγια,,,,θα το ξανα αγόραζα σίγουρα
@ του Ρουμελιώτη σήμερα που έριχνε ένα παιδί με bro 725 είχε πολλές αφλογιστίες μιλάμε τώρα για σχεδόν 10 φυσίγγια στη πούλα ,,,προβληματική παρτίδα κάλυκα ή το 725 του θέλει ελατήρια κάτι τέτοιο
Εμείς εδώ, οι προαναφερόμενοι, που τα δοκιμάσαμε, έχουμε σχηματίσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, να μην πω άριστες !!!!η πρώτη μου επαφή θα είναι με τα σκοπευτικά του με piston skeet,ελπίζω να βγουν καλά
Το μαμά δούλεψε πολυ καλα τον Piston.πολυ ωραια τουφεκια κατα την γνώμη μου.και του U3 μου αρέσει,αλλά του μαμα καλύτερη.προσωπικα από εδω και περα θα ρίχνω μόνο αυτά (piston)και τα αλλά μόνο σε μάκρυνα πιάτα..Ρουμελιώτης Piston 28gr N8
Caesar Guerini Summit Sporting 76cm.
Kατά σειρά:
1) 30μ μαμά τσοκ Μ
2) 25μ Muller U2
3) 40m Muller U3
Ωραιος συγκεντρωτηρας Στελιο πριν το κοψεις.....το πατημα του ηταν???Λοιπόν, εδώ τον βρήκα:
Είναι ο συγκεντρωτήρας που έχει το Lambro series 2, το 24 γρ. (No.7,5 trap - φαντάζομαι τον ίδιο θα έχει και το 9,5 skeet)... Τα έριχνε ένα παιδί χθες στο σκοπευτήριο, τα είχε πάρει κατά λάθος νομίζοντας ότι ήταν τα 28αρια !!! Μου πρότεινε να ανταλλάξουμε από ένα κουτί, με τα δικά μου τα 28αρια, και δέχτηκα από περιέργεια να τα δοκιμάσω ...
Δεν έχω ιδέα τι προέλευσης είναι ... περίμενα ότι θα είχε τον GT-27 που είχε πάντα στα γνωστά κλασικά και εξαιρετικά TRAP & SKEET με την Prima-SV ... Μάλλον αυτός εδώ θα είναι φτηνότερος, δεν βλέπω άλλο λόγο.
Τα σκάγια πάντως φαίνονται πολύ καλά, σφαιρικά και ομοιόμορφα (όπως και στο 28γρ σειράς 2 εξάλλου) και στο σωστό μέγεθος Φ 2,4 mm με 12,15 sk/gr. και 288 στο σύνολο.
Σαν φυσίγγι, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε !!! Πέρα από το ότι η πούλα που έριξα με αυτά πήγε χάλια εντελώς, που δεν πιστεύω βέβαια ότι έφταιγε μόνο το φυσίγγι ... γενικά και σαν αίσθηση μου φάνηκαν κάπως σκληρά για 24 γρ ... Σε ανάκρουση καμιά διαφορά από τα 28αρια σειρά 2 που ρίχνω, και σε ήχο μάλλον πιο "βροντερά"!!!
Αλλά και μετά που είδα τη δόση της πυρίτιδας (AS-24 Vectan) στο 1,25 γρ. με 688, προσωπικά τη θεωρώ κάπως τσιμπημένη, και χωρίς να υπάρχει λόγος ...
Έχω τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από τα παλιά Skeet και Trap (κυρίως τα Skeet) και στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι (τσίχλας), που αυτά εδώ κάπως μου "ξύνισαν" και δε νομίζω να τα ξαναρίξω ...
Παρεμπιπτόντως πέρυσι είχε βγάλει ένα Trap σε Νο. 8,5 σε μπλε κάλυκα (δεν ξέρω αν το βγάζει ακόμη) με AS-24 επίσης, και συγκεντρωτήρα GT-27, που ήταν εξαιρετικό σε απόδοση και πολύ μαλακό. Το είχα παρουσιάσει εδώ: https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-160#post-294656
Προσέξτε τη διαφορά στη δοσολογία: 1,13 γρ. με 686 - - - 1,25 gr. με 688 !!!
aquila x32 σε 1.62x28 με θώδη??προπόνηση σήμερα με τα Jordan 28gr Aquila
πολύ μαλακό φυσίγγι,συγκεντρωτικό όσο πρέπει και ταχύτατο,,,
@ του Ρουμελιώτη σήμερα που έριχνε ένα παιδί με bro 725 είχε πολλές αφλογιστίες μιλάμε τώρα για σχεδόν 10 φυσίγγια στη πούλα ,,,προβληματική παρτίδα κάλυκα ή το 725 του θέλει ελατήρια κάτι τέτοιο
Στον Ρουμ είχε παρατηρηθεί και πέρυσι αυτό το πρόβλημα...οποτε εν νομιζω να ειναι θεμα ελατηρίων Παύλο.
Δεν έχει θέμα το όπλο. Ελαττωματική παρτίδα, συνέβη σε εμένα πριν δύο εβδομάδες. Στη πρώτη πουλα είχα τέσσερα ασκαστα και στη δεύτερη 11 ασκαστα. Τα φυσηγγια ξαναδοκιμάστηκαν με το 725 και με αλλα δύο όπλα άλλης εταιρείας και δεν έσκασαν. Τα αλλά δύο κουτάκια που είχα από την ίδια κούτα αλλαχτηκαν.Ακριβώς όπως το είχα φανταστεί ... ............ Αρκετά ακριβό όμως ... !!!
10 φυσίγγια στην πούλα !!! Σοβαρό θέμα !!! Ξέρεις αν αυτά τα φυσίγγια τα πέταξε, ή ξαναδοκιμάστηκαν (με το 725 ή άλλο όπλο), κι αν πυροδοτήθηκαν κανονικά ;;;
Περίεργο πάντως, εδώ έχουν ριχτεί μπόλικα, από τον Γιάννη και τον αδερφό του (με 692 & Blaser) και το Μήτσο με το Guerini, ίσως και από άλλους, και δεν έχει συμβεί ποτέ αφλογιστία από όσο ξέρω ... Κι εγώ που έριξα προχθές ένα κουτί , και σχεδόν άλλο ένα κουτί άλλες φορές σκόρπια, που μου έδωσε ο Γιάννης, δεν είχα με το SKB κανένα πρόβλημα !!!
Τι διάολο ... και το 725 να έχει παρατράγουδα ;;; από τώρα να θέλει ελατήρια ;;;;;; Κι αυτό πολύ παράξενο μου φαίνεται !!!!