Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γι'αυτο είμαι διατεθειμένος να πληρώσω €6,2 το DUE επειδή μου προσφέρει σταθερότητα,,,ναι μπορεί να τύχει και στο DUE αλλά σε 30.000+ που έχω ριξει από το συγκεκριμένο ποτέ δεν με πρόδωσε

..... για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός, και απαντώ στον Παύλο, μου κάνει εντύπωση πως ένας βιοτέχνης (του οποίου την ύπαρξη γνωρίζω 30 χρόνια) να γεμίζει σκοπευτικό (28 γραμμάρια) με πυρίτιδα x32 (σίγουρα μια πυρίτιδα x24 σε τέτοιο φυσίγγι θα ήταν και καλύτερη και πιο οικονομική), και με βύσμα που δεν είναι και το πιο κατάλληλο για ¨κόντρα δόση¨.

Τα πιό ακριβά σκοπευτικά φυσίγγια 28 γρ είναι γεμισμένα με πυρίτιδα Χ 32 .Nίκο
Αυτά καθώς καί τα Game bore dark storm (F2 X32 1.62)
https://www.nobelsport.it/prodotti-it/tiro/discipline-28g

Ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος Μηνας πασχει απο αυτο που πασχουν οι περισσοτεροι μην πω ολοι..
Σταθεροτητα στα υλικα γομωσης..προφανως αυτα βρηκε ευκαιρα κ με αυτα γεμισε..απο ιδιογωμοση δεν ξερω αλλα εφοσον οπως αποδειχτηκε ηταν αποδοτικο κ κυριως ασφαλη τοτε κανενα προβλημα..
Τάσο τα συγκεκριμένα όσες φορές τα έχω συναντήσει την ίδια πυρίτιδα έχουν.

Δεν έχει θέμα το όπλο. Ελαττωματική παρτίδα, συνέβη σε εμένα πριν δύο εβδομάδες. Στη πρώτη πουλα είχα τέσσερα ασκαστα και στη δεύτερη 11 ασκαστα. Τα φυσηγγια ξαναδοκιμάστηκαν με το 725 και με αλλα δύο όπλα άλλης εταιρείας και δεν έσκασαν. Τα αλλά δύο κουτάκια που είχα από την ίδια κούτα αλλαχτηκαν.
Δηλαδη ουτε Ανασταση δεν μπορει να κανει καποιος με αυτα τα φυσιγγια....sarcastic..sarcastic.
Τάσο τα συγκεκριμένα όσες φορές τα έχω συναντήσει την ίδια πυρίτιδα έχουν.
Και τα 32γρ το ιδιο κ σταθερα..οχι ομως κ τα υπολοιπα ...

Δεν έχει θέμα το όπλο. Ελαττωματική παρτίδα, συνέβη σε εμένα πριν δύο εβδομάδες. Στη πρώτη πουλα είχα τέσσερα ασκαστα και στη δεύτερη 11 ασκαστα. Τα φυσηγγια ξαναδοκιμάστηκαν με το 725 και με αλλα δύο όπλα άλλης εταιρείας και δεν έσκασαν. Τα αλλά δύο κουτάκια που είχα από την ίδια κούτα αλλαχτηκαν.
Παει στο καλο με τα γυψινα,φαντασου να τα ειχες σε κανενα καρτερι την ωρα που εχει μαυρισει ο ουρανος.sarcastic.

Σήμερα εχω στείλει τον αδελφό μου να ρίξει στον πινακα γιατι εγω ειμαι στη δουλειά και το βράδυ θα βάλω φωτο,αν τελικά ρίξει.
Παληκαρια ούτε σήμερα φωτο!
Τι έγινε του λέω έριξες πινακα,όχι μου λέει δεν είχε ώχρα..καλα του λέω δεν πειραζει.
Καλα ήταν βρε του λέω..εεεεε καλα μου λέει κάπως βαρετά..
Μετά του λέω καλα έριξες;;;
Και μου ξεφουρνίζει δυο 24αρια εκανα!!!
άρα καλα ειναι,του λεω(piston skeet)..
Ε ναι καλο φυσίγγι μου λέει..
Blaser F16 IC (briley) LM(brain)..

Πάντως την αστοχία υλικού δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να την ελέγξει και να την προβλέψει. Πως μπορεί ο βιοτεχνης να ξέρει ότι το καψυλι δεν σκάει; Να το ξέρει και να το βάλει το θεωρώ αδύνατον.
Θυμάμαι μια ιστορία που μας είχαν πει στο Δ για κάποιο παιδί που είχε ανέβει κάποτε για κυνήγι με πανάκριβα φυσίγγια Γερμανικής εταιρείας. Περίμεναν παγωνιά μεγάλη και τα πουλιά ήταν πολλά. Δυστυχώς, τα φυσίγγια έκαναν τσαφ και έπεφταν τα σκάγια μπροστά από την κάννη. Τα φυσίγγια δεν είχαν καθόλου μπαρούτι μέσα!

Ρε παιδιά μήπως μπήκαμε σε ένα παιχνίδι ποιός θα βγάλει το πιο φθηνό και συνάμμα καλό σκοπευτικό φυσίγγι? Αυτό έχει ρίσκο και να τι γινεται. Αντι για 4.75, ας κάνει 5,50 αρκεί να είναι αξιόπιστο. Δηλαδή το πεντάευρο μας μάρανε. Ειναι ακριβό σπορ η σκοποβολή και πόσο μάλλον η αγωνιστική σκοποβολή. Να χάσω πιάτο γιατι έκανα λάθος ναι. Αλλα όχι από αφλογιστίες κλπ Τόσα λεφτά φεύγουν σε όπλα φυσιγγια και εξοπλισμούς. Καλύτερα 5 ευρώ παραπάνω στην κούτα και να είναι αξιόπιστα.

Για μένα όποιος κάνει πρωταθλητισμο στην σκοποβολή δεν νοείται να ρίχνει άλλο φυσιγγι στην προπόνηση και άλλο στον αγώνα, οπότε οποιαδήποτε αστοχία υλικού στο φυσιγγι θα φανεί έγκαιρα. Μετά κανονίζεις την πορεία σου.

Ρε παιδιά μήπως μπήκαμε σε ένα παιχνίδι ποιός θα βγάλει το πιο φθηνό και συνάμμα καλό σκοπευτικό φυσίγγι? Αυτό έχει ρίσκο και να τι γινεται. Αντι για 4.75, ας κάνει 5,50 αρκεί να είναι αξιόπιστο. Δηλαδή το πεντάευρο μας μάρανε. Ειναι ακριβό σπορ η σκοποβολή και πόσο μάλλον η αγωνιστική σκοποβολή. Να χάσω πιάτο γιατι έκανα λάθος ναι. Αλλα όχι από αφλογιστίες κλπ Τόσα λεφτά φεύγουν σε όπλα φυσιγγια και εξοπλισμούς. Καλύτερα 5 ευρώ παραπάνω στην κούτα και να είναι αξιόπιστα.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Ευτυχως η τιμες εχουν παει εκει που πρεπει και εχουν καταλαβει πια οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο ελληνας κυνηγος,σκοπευτης το ψαχνει πιο πολυ,οποιος κανει πρωταθλητισμο ας ριχνει και με 6,50 ευρω οποιος δεν κανει ας ριχνει και με 4,00 ευρω παιζει ρολο και η τσεπη του τι του λεει και με οτι ειναι ευχαριστημενος! Πλεον δοξα το θεο εχει φυσιγγια για ολα τα βαλαντια ,με οτι εισαι ευχαριστημενος,δεν σου κανει το ταδε φυσιγγι? Πας παρακατω και δοκιμαζεις αλλο! Απλα τα πραγματα!

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Ευτυχως η τιμες εχουν παει εκει που πρεπει και εχουν καταλαβει πια οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο ελληνας κυνηγος,σκοπευτης το ψαχνει πιο πολυ,οποιος κανει πρωταθλητισμο ας ριχνει και με 6,50 ευρω οποιος δεν κανει ας ριχνει και με 4,00 ευρω παιζει ρολο και η τσεπη του τι του λεει και με οτι ειναι ευχαριστημενος! Πλεον δοξα το θεο εχει φυσιγγια για ολα τα βαλαντια ,με οτι εισαι ευχαριστημενος,δεν σου κανει το ταδε φυσιγγι? Πας παρακατω και δοκιμαζεις αλλο! Απλα τα πραγματα!
Συμφώνω απολυτα Κώστα στα γραφόμενα σου! Τα έγραψες πολυ καλα!
Επισης να προσθέσω οτι 4 άτομα που έχουμε ρίξει περιπου 4000 φυσιγγια σκοπευτικα φυσιγγια φέτος,αλλά και περυσι όλη τη σεζόν σκοπευτήριο και κυνήγι δεν είχαμε ΠΟΤΕ κανένα θέμα αφλογιστίας η οτιδήποτε άλλο με φυσιγγια του Ρουμελιωτη!
Εννοείται δεν αμφισβητώ τα παιδια που έγραψαν οτι είχαν κάποια θέματα.

Άρα....που καταλήγουμε??? Πως βρέθηκαν φυσίγγια ακόμη κ με κάτω απο 5€??? Κάποιος συνάδερφος μίλησε παραπάνω για κάλυκες διαλογής.....όταν ρώτησα καποιον βιοτέχνη πέρυσι πως κ καταφέρνει κ δίνει τόσο χαμηλή τιμή φυσίγγια...είπε οτι κατάφερε κ στόκαρε σε καλή τιμή....άρα μήπως η καλή τιμή παντρεύεται κ με υλικά Β-Γ διαλογής??? Άρα μήπως πάλι κορόιδο ο καημένος ο καταναλωτής?? Άρα μήπως θέλουν απαξίωση ξανά??

Status
Not open for further replies.
Back