Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελείωσε το κυνήγι θυμήθηκε να βγάλει σκοπευτικά και ας άργησε,,,ωραία τακτικη
Θα είχε κάποιο θέμα Παύλο,εγω δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιως.
Κάλιο αργά παρά ποτέ η απάντηση ,το παιδί ρίχνει με ένα browning 725 pro sport ,έχουν βγάλει προβλημα ;
Λευτέρη ευχαριστώ για την απάντηση.δεν θελω να πω κάτι για κάτι που δεν ξερω σιγουρα.

Ηλία την καλημέρα μου ,το παιδί ρίχνει skeet σε αγωνιστικό επίπεδο ,έχει ένα όπλο των 4,500 € καινούργιο και δεν του παρουσίασε πρόβλημα με αλλά φυσίγγια και πέρυσι έριχνε όλη την χρονιά με του Ρουμελιώτη και το θέμα παρουσιάστηκε πριν κάνα μήνα μου είπε και σε πολλά φυσίγγια με αποτέλεσμα να ρίχνει τώρα με nsi ,εγώ το γράφω βασικά ώστε να ενημερωθεί ο Κ Ανδρέας γιατί είναι πραγματικά κρίμα και για εμάς που ρίχνουμε αλλά και για εκείνον που πουλάει ένα φυσιγγι που έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση να αρχίσει να χάνει ,θέλω να πιστεύω ότι είναι ελλατωματικη παρτίδα και όχι χαμηλότερης αξίας υλικό κάτι το οποίο το άκουσα με τα αυτιά μου να λεγεται ,ξέρεις την κατηγορία την έχουνε πολύ εύκολο να την πούνε και να μεγενθυνουνε το θέμα τόσο εύκολα που μπορεί σε έναν επαγγελματία να του κάνουν κακό στις πωλήσεις του ,εγώ αναφέρω το γεγονός ξεκάθαρα επειδή ξέρω ότι από το φόρουμ των γνωρίζουν πολλά παιδιά και είναι πολύ σωστό να τον ενημερώσουν ώστε ο άνθρωπος να προβεί στις κατάλληλες κινήσεις για να προστατεύσει το προϊόν του
Κάλιο αργά παρά ποτέ η απάντηση ,το παιδί ρίχνει με ένα browning 725 pro sport ,έχουν βγάλει προβλημα ;

Το Prosport αν αναφερεσαι σε αυτο δεν εχει 4500 καινουριο, εχει 3960 Λ.Τ προτεινομενη και μετρητοις το βρισκεις πολυυυ φθηνοτερα.
Για το αλλο που αναφερεις τα λιγοστα που εχουν πουληθει Ελλαδα δεν εχουν αναφερει καποιο προβλημα so far

φιλε γιαννη περσυ ειχα παρη μια 500αδα και τα εκαψα ορτυκι τρυγονι μου εμηνε ενα κουτακι, παντως μου αρεσαι το φυσιγκιτουυυ
Καλησπερα σε ολους!
Σακη πολυ ωραίο φυσίγγι και εγω είχα ρίξει αρκετά!
Τα εβαλε σε κουτια? Ξερεις?
Κώστα δεν ξερω,αλλά βλεπω οτι ο Σταύρος παρακάτω έδωσε την απάντηση.αρα ακόμα καλύτερα σε κουτάκια και η τιμη πολυ καλή!

Ευχαριστω σταυρο,αρα μπορεις να παρεις και 5 και 10 κουτια σαν ανθρωπος και οχι κουτα χυμα που αμα δεν σου αρεσουν δεν ξερεις τι θα τα κανεις μετα.
Ναι ακριβώς.
Ο φίλος Pain έριξε πούλα σημερα με αυτά.μπορει να μοιραστεί εντυπωσεις

Δοκιμασα σήμερα τα TRAP VELOCITY του Κενταύρου και μου άρεσαν πααααρα πολυ
Σταύρο και τα προηγούμενα τραπ που έβγαζε ήταν πολύ καλά,μου ταίριαζαν εξαιρετικά σε αντίθεση με το σπορτινγκ του που ποτε δεν τα βρήκαμε!

28αρια η 24αρια?
28γρ. νούμερο 8, γλυκιά τουφεκιά, κανονικές προς γρήγορες ταχύτητες , υπακοή στα τσοκ, τιμή η καλύτερη στην Ελληνική αγορά. Τι άλλο να ζητήσεις. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσεις όσο και να θέλουμε να το διυλίζουμε μερικές φορές.
Τα έριξα και σε μια πούλα trap. Το trap είναι μια κρυφή μου αγάπη.
Δίναν μια όμορφη αμεσότητα με το σπάσιμο....:)

28γρ. νούμερο 8, γλυκιά τουφεκιά, κανονικές προς γρήγορες ταχύτητες , υπακοή στα τσοκ, τιμή η καλύτερη στην Ελληνική αγορά. Τι άλλο να ζητήσεις. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσεις όσο και να θέλουμε να το διυλίζουμε μερικές φορές.
Μόνο χαρά μπορεί να φέρει το γεγονός Έλληνες βιοτέχνες να προσφέρουν καλά προϊόντα.Τουλαχιστον να μένουν τα λεφτά μας Ελλαδα

Μόνο χαρά μπορεί να φέρει το γεγονός Έλληνες βιοτέχνες να προσφέρουν καλά προϊόντα.Τουλαχιστον να μένουν τα λεφτά μας Ελλαδα
Τι να σου πω. Από πίτα που δεν τρως, ......! Εμένα μου φέρνει χαρά να κάνω την δουλειά μου.

Γιώργο σε ποιο σκοπευτήριο έριξες τραπ? Μαλακάσα?

Status
Not open for further replies.
Back